Η Άση Μπήλιου προβλέπει την σημερινή μέρα, 14/4/2020.

Βαθμολόγησε: 
Average: 1.5 (274 votes)

Σήμερα εξακολουθεί η Σελήνη να βρίσκεται στον Αιγόκερω, έχουμε και την απαιτητική όψη Ήλιου-Πλούτωνα. Αυτή η όψη βγάζει στην επιφάνεια τις φοβίες μας και το άγχος μας, σήμερα είναι από τις μέρες που μας κατακλύζουν περισσότερο οι εσωτερικές μας φοβίες. Η Άση Μπήλιου στην εκπομπή του star tv "στην φωλιά των Κουκου" προβλέπει την σημερινή μέρα, 14 Απριλίου 2020 για όλα τα 12 ζώδια.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα είναι η σημερινή μέρα, από την Άση Μπήλιου:

ΚΡΙΟΣ

Απαιτήσεις θα υπάρξουν στον επαγγελματικό τομέα, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε περισσότερες φοβίες για το πώς θα ανταπεξέλθετε όχι μόνο τώρα αλλά και στο μέλλον. Επειδή ο Άρης θα μπει στο ζώδιο σας στις 28 Ιουνίου και θα μείνει μέχρι το ξεκίνημα του 2021 θα καταφέρετε να κερδίσετε πολύ από τον χαμένο σας χρόνο. Οι γεννημένοι τέλη Μαρτίου αρχές Απριλίου μπορεί να πραγματοποιήσετε έναν στόχο σας, ή να κάνετε καινούργιες φιλικές σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Φαίνεται πως αλλάζουν οι ιδέες που είχατε για το μέλλον, προσαρμόζεστε σε νέα δεδομένα. Είναι καταλυτική η παρουσία του Ουρανού στο ζώδιο σας, ακόμα και εσείς που είστε οι βράχοι σταθερότητας καταλαβαίνετε πώς πρέπει να αλλάξετε για να μπορέσετε να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. Όσοι είστε γεννημένοι τέλη Απριλίου αρχές Μαΐου χρειάζεται να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας σε μία σχέση, επίσης θέλει προσοχή στον επαγγελματικό τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα θα έχετε μεγαλύτερη ένταση σε ψυχολογικό επίπεδο, ο λόγος μπορεί να είναι μία ερωτική σχέση μπορεί να νιώθετε περισσότερο πιεσμένοι, ή μπορεί να είναι ένας οικονομικός λόγος. Όσοι είστε γεννημένοι τέλη Μαΐου με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας ίσως να προκύψουν κατακτήσεις στον αισθηματικό τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όσοι είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο θέλει περισσότερη προσοχή στις σχέσεις, μπορεί να πιεστείτε να πάρετε αποφάσεις ή εσείς να πιέσετε τους άλλους ή να σας πιάσουν φοβίες για το τι θα γίνει παρακάτω σε μία προσωπική σχέση ή σε μία συνεργασία. Με ότι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά θα έχετε αρκετό τρέξιμο. Από τον Ιούλιο και μετά ότι δεν κινείται τώρα θα κινηθεί τότε με γρήγορους ρυθμούς.

ΛΕΩΝ

Όσοι είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο θέλει προσοχή με ότι έχει να κάνει με την καθημερινότητά της δουλειάς, με συναδελφικές σχέσεις, στο κομμάτι αυτό θέλει ιδιαίτερους χειρισμούς. Επίσης προσεκτικοί θα πρέπει να είστε με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Οι γεννημένοι τέλη Ιουλίου αρχές Αυγούστου θέλει περισσότερη προσοχή στις προσωπικές και φιλικές σχέσεις γιατί μπορεί να υπάρξει μία μεγαλύτερη πίεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα σας απασχολήσει πιο πολύ η προσωπική σας ζωή, ίσως σήμερα να έχετε και κάποιες εξελίξεις. Ενδεχομένως να έχετε άγχος για το πώς μπορούν να εξελιχθούν τα προσωπικά σας, αν είστε γονείς μπορεί αυτή η αγωνία να έχει να κάνει με τα παιδιά σας. Προσοχή στις πιέσεις που ασκείτε εσείς στους άλλους σε ερωτικό επίπεδο, αλλά και σε ότι έχει να κάνει με τα παιδιά.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα ξεκινά με ένταση και υποχρεώσεις σε οικογενειακές σχέσεις αλλά και στη δουλειά. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο είστε εσείς που ζορίζεστε περισσότερο. Οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου αρχές δεύτερου δεκαημέρου θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες στα προσωπικά ή μπορεί να πηγαίνουν τα πράγματα καλύτερα σε ένα σχέδιο που έχετε στο μυαλό σας για το μέλλον ή για θέματα παιδιών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι μία μέρα με στρες και άγχος για να ανταπεξέλθετε στις καθημερινές σας υποχρεώσεις, υπάρχει μία μεγαλύτερη ένταση στην επικοινωνία με τους άλλους. Οι γεννημένοι τέλος Οκτωβρίου αρχές Νοεμβρίου θα ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένεια και το σπίτι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα ίσως να υπάρχει μεγαλύτερο άγχος για ένα οικονομικό θέμα ή για έξοδα, θα πρέπει να δείτε πως μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε αυτά. Για τους γεννημένους κυρίως το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και στη σχέση που έχετε με ένα χειριστικό άτομο που προσπαθεί να σας επιβάλλει τα δικά του. Οι γεννημένοι τέλος Νοεμβρίου μπορεί να έχετε συζητήσεις για δουλειά ή μπορεί να προκύψει κάτι σχετικά με ένα συγγενικό σας πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιο σας αυτό σας κάνει πιο ευάλωτους. Ίσως να νιώθετε πιο κουρασμένοι ή να παίρνετε τα πράγματα πιο προσωπικά και να μην έχετε πολλές αντοχές. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο φαίνεται ότι βάλλεστε περισσότερο. Τα οικονομικά θα απασχολήσουν πιο πολύ τους γεννημένους τέλη Δεκέμβρη αρχές Ιανουαρίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα ξεκινά με παρασκήνιο, με μυστικές κινήσεις, με ανασφάλειες και με άγχος για ότι έχει να κάνει με το μέλλον. Θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις επαγγελματικές σας κινήσεις. Οι γεννημένοι αρχές Φεβρουαρίου με τον Άρη στο ζώδιο σας θα είστε πιο δυναμικοί.

ΙΧΘΕΙΣ

Πρέπει να προσπαθήσετε να βλέπετε τα πράγματα με λιγότερο άγχος. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε δύσκολες συζητήσεις με έναν συνεργάτη ή μπορεί να είναι οι δυσκολίες κάποιου τρίτου ατόμου που εσείς προσπαθείτε να βοηθήσετε.

Τελευταία ενημέρωση: