Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Ιχθύς Σεπτεμβρίου 2022

Από την Φαίδρα Μάρκου
Βαθμολογία: 
Average: 1,8 (196 votes)

Μάθε τι επιφυλλάσει ο μήνας αυτός για την αισθηματική σου ζωή με βάση τις διελεύσεις των πλανητών για Ιχθύς! Τι προβλέπεται να συμβεί στη συναισθηματική σου ζωή.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ιχθύς:

Ελεύθεροι και ωραίοι. Ανέμελη και κοινωνική θα είναι τόσο η διάθεση σας όσο και η στάση σας, εκδηλωτικός θα είναι ο τρόπος που θα κινηθείτε. Ενθουσιασμός αισιοδοξία και τάσεις ρομαντισμού θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ανοιχτή θα είναι η προοπτική να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα. Έρχονται ανοίγματα για νέες συναισθηματικές εμπειρίες και περιπέτειες, από πλευράς σας δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί και οι εξιδανικεύσεις. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε, ωστόσο μη ξεχάσετε να σκεφτείτε και να κινηθείτε προνοητικά, καλό θα είναι οι βλέψεις σας να είναι προσγειωμένες.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Αλλαγές θα αναζητήσετε, προσοχή να μην φανείτε ανικανοποίητοι. Οι κινήσεις σας θα είναι αυθόρμητες, σε κάποιες περιπτώσεις ίσως και μη σκεπτόμενες, προσπαθήστε να ισορροπήσετε τις επιθυμίες σας. Ίσως να προσπαθήσετε με έμμεσο ή διπλωματικό τρόπο να περάσετε το δικό σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να εστιάσετε στις κοινές επιθυμίες που έχετε με το ταίρι σας, αποφύγετε να δημιουργήσετε συνθήκες πίεσης. Σκεφτείτε προσγειωμένα και αντικειμενικά, θα έχετε τη δυνατότητα να αναδομήσετε τη σχέση σας.

ΙΧΘΥΣ - ΣΕΠΤ
Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
\n
875