Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Ιχθύς Ιουλίου 2021

Από την Φαίδρα Μάρκου
Βαθμολογία: 
Average: 5 (4 votes)

Μάθε τι επιφυλλάσει ο μήνας αυτός για την αισθηματική σου ζωή με βάση τις διελεύσεις των πλανητών για Ιχθύς! Τι προβλέπεται να συμβεί στη συναισθηματική σου ζωή.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ιχθύς:

Ελεύθεροι και ωραίοι. Είναι πολύ πιθανόν να αναζητήσετε συναισθηματική σταθερότητα και ψυχολογική υποστήριξη. Ίσως να βγει στην επιφάνεια η ευάλωτη πλευρά του χαρακτήρα σας, εμπιστοσύνη θα δείξετε μόνο στα πρόσωπα που ήδη γνωρίζετε και έχει δοκιμαστεί η σχέση σας. Ο Ιούλιος δεν θα σας βοηθήσει να κινηθείτε απελευθερωμένα, διστακτική θα είναι η στάση σας. Προσπαθήστε να βγείτε από τις κυκλοθυμίες και τις εναλλαγές, στην περίπτωση που δεν μπορείτε να αποφασίσετε ή δεν είστε σίγουροι τότε αφήστε τον χρόνο να κυλήσει, στην πορεία θα υπάρξουν γεγονότα που θα είναι πολύ πιο κατατοπιστικά.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Είναι πολύ πιθανόν να αναποδογυρίσει ο συναισθηματικός σας κόσμος και να αρχίσετε να αμφιβάλετε, καλό θα είναι να μην δώσετε έκταση στον ανασφαλή τρόπο σκέψης. Προσοχή στις υπερβολές και στις παρορμητικές εξάρσεις, για να κυλήσει ήρεμα ο μήνας απαραίτητη θα είναι η εσωτερική σας ισορροπία. Στις συζητήσεις που θα ανοίξετε θα υπάρξουν αντιρρήσεις και πεισματικές διαθέσεις, ίσως να μην λείψουν οι εκνευρισμοί και οι θυμοί. Βάλτε στόχο να αλλάξετε τις συνθήκες, προσπαθήστε να ανανεωθείτε, αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο και στη σχέση σας.

ΙΧΘΥΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
\n\n\n
Youtube