Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς Σεπτεμβρίου 2022

Από την Αλεξάνδρα Βενέτη
Βαθμολογία: 
Average: 1,5 (282 votes)

Τι προβλέπεται να συμβεί σε όλους τους τομείς της ζωής σου σύμφωνα με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς μάθε όλες τις εξελίξεις για το ζώδιό σου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθείς, μέσα στον Σεπτέμβριο προσπαθήστε να κινηθείτε και να αποφασίσετε ελεύθερα βάσει ενστίκτου αλλά και λογικής. Καλό θα είναι να μην επηρεαστείτε από τις απόψεις και τις καθοδηγήσεις τρίτων, αυτό θα σας μπερδέψει και θα σας οδηγήσει σε επιλογές που ουσιαστικά δεν θα είναι δικές σας. Βασιστείτε στον εαυτό σας, κινηθείτε αυτόβουλα στηριζόμενοι στις δικές σας δυνατότητες και αντοχές.

Μέσα στην προσωπική σας σχέση, ειρηνική θα είναι η στάση σας στις διαφόρων ειδών συζητήσεις που θα έχετε με το ταίρι σας. Τεκμηριωμένες θα είναι οι απόψεις σας, με τον τρόπο σας θα καταφέρετε να πείσετε το ταίρι σας. Προσοχή στις ονειροπολήσεις και στις εικασίες, οι ερωτευμένοι θα πρέπει να προσέξετε την έκταση του ενθουσιασμού σας.

Επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, θετική θα είναι η στάση σας στο να ανοιχτούν αναλυτικές συζητήσεις. Συμφιλιώνεστε με πρόσωπο του στενού σας κύκλου, λύνετε διαφωνία ή παρεξήγηση που υπήρχε μεταξύ σας.

ΙΧΘΥΣ - ΣΕΠΤ
Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
875