Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Καρκίνος Σεπτεμβρίου 2022

Από την Φαίδρα Μάρκου
Βαθμολογία: 
Average: 1,6 (188 votes)

Μάθε τι επιφυλλάσει ο μήνας αυτός για την αισθηματική σου ζωή με βάση τις διελεύσεις των πλανητών για Καρκίνος! Τι προβλέπεται να συμβεί στη συναισθηματική σου ζωή.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Καρκίνος:

Ελεύθεροι και ωραίοι. Ο Σεπτέμβριος θα έχει θετική επίδραση στον τρόπο σκέψης σας, θα σας βοηθήσει να δώσετε έκταση στις κοινωνικές σας επαφές. Καταφθάνουν προτάσεις και καλέσματα που θα τονώσουν τη διάθεση σας για διασκέδαση και κοινωνικοποίηση. Ίσως να σας αποκαλυφθεί συναισθηματικά ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δεν αποκλείεται τα απρόοπτα γεγονότα να σας ξαφνιάσουν. Προσοχή στην αναποφασιστικότητα που ενδεχομένως να σας διακατέχει. Οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι δυναμικές, αποφύγετε να δώσετε έκταση στην αβεβαιότητα σας.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Ισορροπημένες θα είναι οι επιθυμίες και οι διαθέσεις σας, ανάγκη σας θα είναι να πορευτείτε με σταθερότητα, δεν αποκλείεται να μπείτε σε σκέψεις δέσμευσης. Συζητήστε και προτείνετε στο ταίρι σας, θα βρείτε την ανταπόκριση που περιμένετε, θετικές απαντήσεις θα ισχυροποιήσουν τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Ο μήνας προμηνύεται αρκετά δημιουργικός, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να σκεφτείτε αισιόδοξα και να κινηθείτε με χαλαρότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΣΕΠΤ
Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
\n
875