Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Κριός Ιουνίου 2023

Από την Φαίδρα Μάρκου
Βαθμολογία: 
Average: 1,5 (272 votes)

Μάθε τι επιφυλλάσει ο μήνας αυτός για την αισθηματική σου ζωή με βάση τις διελεύσεις των πλανητών για Κριός! Τι προβλέπεται να συμβεί στη συναισθηματική σου ζωή.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Κριός:

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ - Ευχάριστες θα είναι οι επικοινωνιακές επαφές που θα προκύψουν, σε ορισμένες περιπτώσεις θα είναι απρόσμενες και θα σας φέρουν ενθουσιασμό. Άμεσες θα είναι οι εξελίξεις σε θέματα επανασύνδεσης και νέων γνωριμιών, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ποιο άτομο θα πρωταγωνιστήσει από εδώ και πέρα στην προσωπική σας ζωή. Συζητήσεις και συναντήσεις θα έχουν κατάληξη συστηματικών επαφών, ουσιαστικά θα υπάρξει άνοιγμα για σχέση, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από τις δικές σας διαθέσεις και επιλογές. Πολύ πιθανόν να ερωτευτείτε πρόσωπο που θα εντυπωσιαστεί από την παρουσία σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ - Ο Ιούνιος θα σας δώσει τη δυνατότητα να αλλάξετε και να διαφοροποιήσετε. Απελευθερωμένες θα είναι οι εκδηλώσεις σας, θα καταφέρετε να κάνετε το ταίρι σας να νιώσει πως περνά όμορφα και ευχάριστα μαζί σας. Δυναμικός θα είναι ο λόγος σας, θα μπορέσετε να πείσετε το ταίρι σας να ακολουθήσει τις επιθυμίες σας ή τον ρυθμό της ζωής σας. Χαλαρή θα είναι η διάθεση σας, θα διασκεδάσετε και θα κοινωνικοποιηθείτε σαν ζευγάρι.

ΚΡΙΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ
Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
\n
875 ΚΛΗΣΗ