Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Κριός Σεπτεμβρίου 2022

Από την Φαίδρα Μάρκου
Βαθμολογία: 
Average: 1,5 (272 votes)

Μάθε τι επιφυλλάσει ο μήνας αυτός για την αισθηματική σου ζωή με βάση τις διελεύσεις των πλανητών για Κριός! Τι προβλέπεται να συμβεί στη συναισθηματική σου ζωή.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Κριός:

Ελεύθεροι και ωραίοι. Ο Σεπτέμβριος θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να προχωρήσετε σε νέα αρχή, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα επιλέξετε ένα καινούργιο πρόσωπο, ίσως οι προτιμήσεις σας να εστιάσουν σε άτομο που ήδη γνωρίζετε. Θα αναζητήσετε μια σχέση που να στηρίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, ουσιαστικά ανάγκη σας θα είναι να σταθμεύσετε συναισθηματικά και να βγείτε από την αβεβαιότητα. Η αναλυτική σας σκέψη θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε να επικεντρωθείτε και να πάρετε σωστές αποφάσεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο έναρξης σταθερής σχέσης, τα βήματα σας θα είναι σκεπτόμενα.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Κάπως ανέμελη θα είναι η στάση σας, αφήνετε στην άκρη τα αγχωτικά θέματα. Εσείς που είστε σε μακροχρόνιο δεσμό θα προσπαθήσετε να βγείτε από την πίεση και την ρουτίνα, ανάγκη σας θα είναι η ανανέωση και η διασκέδαση. Προσοχή στις εξάρσεις που ενδεχομένως να απορρέουν από τη συσσώρευση απωθημένων, προσπαθήστε η συμπεριφορά σας να είναι ισορροπημένη. Κυκλοθυμίες και διχασμοί θα κάνουν την εμφάνιση τους, ωστόσο αν σκεφτείτε με αντικειμενικότητα και λογική θα καταφέρετε βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία.

ΚΡΙΟΣ - ΣΕΠΤ
Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
\n
875