Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Κριός Σεπτεμβρίου 2022

Από την Αλεξάνδρα Βενέτη
Βαθμολογία: 
Average: 1,6 (280 votes)

Τι προβλέπεται να συμβεί σε όλους τους τομείς της ζωής σου σύμφωνα με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Κριός μάθε όλες τις εξελίξεις για το ζώδιό σου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Κριός

Φίλοι μου Κριοί, τον Σεπτέμβριο διστακτικότητα θα έχει η στάση σας ίσως να λείπει η ορμή και η συνηθισμένη σας ζωτικότητα. Επιφυλακτική θα είναι η συμπεριφορά σας, κάποια συγκεκριμένα άτομα ενδεχομένως να μην τα εμπιστευτείτε, τα ανοίγματα νέων επαγγελματικών συνεργασιών πολύ καλά θα κάνετε και θα τα περάσετε από κόσκινο. Δεν αποκλείεται να χρειαστείτε χρόνο προκειμένου να αποφασίσετε.

Στον αισθηματικό σας τομέα οι προσεγγίσεις σας θα είναι δυναμικές και αρκετά αυθόρμητες, δεν θα θελήσετε να συγκαλύψετε ή να καμουφλάρετε αυτό που θα αισθανθείτε. Για κάποιους από εσάς έρχονται απρόσμενες αλλαγές που θα στρώσουν το έδαφος για έναρξη νέας σχέσης.

Σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα αν σκέπτεστε να περάσετε σε δυναμικές κινήσεις να το κάνετε, θα βρείτε τα κατάλληλα ανοίγματα. Κρατήστε ακμαία την αυτοπεποίθηση σας, ενεργείστε με σύνεση και όχι με ανεξέλεγκτο ενθουσιασμό, εξισορροπήστε τις εσωτερικές σας τάσεις.

ΚΡΙΟΣ - ΣΕΠΤ
Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
875