Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Λέων Ιουλίου 2019

Από την Φαίδρα Μάρκου
Βαθμολογία: 
Average: 4,2 (5 votes)

Μάθε τι επιφυλλάσει ο μήνας αυτός για την αισθηματική σου ζωή με βάση τις διελεύσεις των πλανητών για Λέων! Τι προβλέπεται να συμβεί στη συναισθηματική σου ζωή.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Λέων:

Ελεύθεροι και ωραίοι. Με την Ηλιακή έκλειψη και τον ανάδρομο Ερμή μια συγκεκριμένη συνομιλία με πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε θα αλλάξει τη διάθεση σας και γενικότερα την ψυχολογία σας. Μέσα στον μήνα θα υπάρξουν αρκετές απρόοπτες επαφές που θα πάρουν προσωπική έκταση και θα διαφοροποιήσουν τα παλιά αποτελέσματα. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, προχωρήστε με συνειδητοποιημένα βήματα για να μην υπάρξουν εναλλασσόμενα πισωγυρίσματα. Καλό θα είναι οι ενέργειες σας να είναι αποφασιστικές, θα πρέπει να αποφευχθούν οι παρορμητικές επιλογές, σκεφτείτε πολύ καλά τα ενδεχόμενα. Προμηνύεται νέο ξεκίνημα με πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε, η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα ανοίξει προοπτική σταθερής σχέσης.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Με τον ανάδρομο Ερμή παρελθοντικά ζητήματα θα συζητήσετε με το ταίρι σας, ίσως να είναι κάπως δύσκολο να λύσετε τις μεταξύ σας διαφορές, ωστόσο αν μιλήσετε με ειλικρίνεια θα υπάρξει συνεννόηση. Με τη Σεληνιακή έκλειψη και την Αφροδίτη στον Καρκίνο θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα και συνειδητοποιήσεις που θα ενδυναμώσουν τα αισθήματα, δεν αποκλείεται να παρθούν αποφάσεις που θα αφορούν το μέλλον του δεσμού σας. Πιθανό θα είναι να μιλήσετε για το θέμα της συγκατοίκησης, ενδεχομένως να γίνουν συζητήσεις για το ποιες είναι οι προοπτικές και οι δυνατότητες συμβίωσης.

ΛΕΩΝ - ΙΟΥΛΙΟΣ 2019
Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης: