Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Λέων Οκτωβρίου 2019

Από την Φαίδρα Μάρκου
Βαθμολογία: 
Average: 4,2 (5 votes)

Μάθε τι επιφυλλάσει ο μήνας αυτός για την αισθηματική σου ζωή με βάση τις διελεύσεις των πλανητών για Λέων! Τι προβλέπεται να συμβεί στη συναισθηματική σου ζωή.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Λέων:

Ελεύθεροι και ωραίοι. Με τον Άρη να εισέρχεται στον Ζυγό και την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Σκορπιό τολμηρές θα είναι τόσο οι διαθέσεις σας, όσο και οι προσεγγίσεις σας, ουσιαστικά δεν θα βάλετε φρένο στην ορμητικότητα σας. Θα είστε σε θέση να κινηθείτε απελευθερωμένα, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για συναισθηματική ανανέωση. Ο Ερμής θα βρίσκεται στον Σκορπιό ο τρόπος προσέγγισης σας θα είναι ελκυστικός, πολύ καλά θα κάνετε και θα πλησιάσετε το πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σας. Μέσα στον μήνα θα υπάρξει καινούργια γνωριμία, η στάση σας θα είναι άμεση και αποκαλυπτική. Με την Πανσέληνο στον Κριό θα καταφέρετε να αλλάξετε τα δεδομένα σας, θα ερωτευτείτε και θα βρείτε την προσδοκώμενη αμοιβαιότητα.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Σκορπιό τολμηρές και άμεσες θα είναι οι συζητήσεις που θα κάνετε με το ταίρι σας, δεν αποκλείεται να συζητήσετε για θέματα που υπάρχουν αμφιβολίες και πυροδοτούν την καχυποψία. Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον Σκορπιό θα είστε σε θέση να μιλήσετε με ειλικρίνεια, στόχο σας θα είναι το ξεκαθάρισμα, ουσιαστικά θα θελήσετε να κλείσετε τα ζητήματα που σας αγχώνουν. Με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό ανοίγεται προοπτική για αποκατάσταση και δέσμευση, στις περιπτώσεις που υπάρξει εσωτερική αμφιταλάντευση εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας.

ΛΕΩΝ – Οκτώβριος 2019
Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης: