Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Λέων Σεπτεμβρίου 2022

Από την Φαίδρα Μάρκου
Βαθμολογία: 
Average: 1,6 (280 votes)

Μάθε τι επιφυλλάσει ο μήνας αυτός για την αισθηματική σου ζωή με βάση τις διελεύσεις των πλανητών για Λέων! Τι προβλέπεται να συμβεί στη συναισθηματική σου ζωή.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Λέων:

Ελεύθεροι και ωραίοι. Ενδιαφέρουσες θα είναι οι κοινωνικές επαφές που θα προκύψουν, θα ανοιχτεί πεδίο δράσης. Τυχερές συμπτώσεις θα σας φέρουν σε επαφή με πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας. Καταφθάνει γνωριμία με άτομο που θα είναι ταιριαστό στις προτιμήσεις σας, πολλά θα είναι τα μεταξύ σας κοινά στοιχεία. Πολύ καλά θα κάνετε και θα ανταποκριθείτε στο ενδιαφέρον που θα σας δείξει, προχωρήστε τις επαφές σας, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για ξεκίνημα νέας σχέσης. Στην περίπτωση που προκύψουν διλλήματα ακολουθήστε το ένστικτο σας θα είναι σωστός οδηγός.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Ο Σεπτέμβριος θα σας βοηθήσει να βγείτε από τις αγχωτικές καταστάσεις που σας δυσανασχετούν και ρίχνουν τη διάθεση σας. Σε περίπτωση που υπάρχουν εντάσεις και μικρό προβληματάκια θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις, θα ισορροπήσετε, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αποφύγετε τις αρνητικές και καχύποπτες σκέψεις. Συναισθηματικό θα είναι το κλίμα μέσα στη σχέση σας, θα υπάρξουν αποκαλύψεις και εξομολογήσεις που θα κλείσουν τα συναισθηματικά κενά. Δείξτε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας, αν σας ενδιαφέρει η δέσμευση ή η συγκατοίκηση θα βρείτε το έδαφος πρόσφορο.

ΛΕΩΝ - ΣΕΠΤ
Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
\n
875