Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων Σεπτεμβρίου 2022

Από την Αλεξάνδρα Βενέτη
Βαθμολογία: 
Average: 1,6 (275 votes)

Τι προβλέπεται να συμβεί σε όλους τους τομείς της ζωής σου σύμφωνα με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων μάθε όλες τις εξελίξεις για το ζώδιό σου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, μέσα στον Σεπτέμβριο κοινωνική και ομιλητική θα είναι η στάση σας, θα υπάρξουν επαφές και ευχάριστες συναντήσεις τόσο σε φιλικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Ο τρόπος που θα διατυπώσετε τις απόψεις σας και τα επιχειρήματα σας θα είναι έξυπνος και άμεσος, θα καταφέρετε να κλείσετε συμφωνίες και να προχωρήσετε τις συνεργασίες σας. Σε θέματα διεκδικήσεων κρατήστε στάση μεθοδική, αποφύγετε την ανυπομονησία.

Στα αισθηματικά σας, ένα πρόβλημα που έχετε με το ταίρι σας μπαίνει σε πορεία λύσης. Εσείς οι χωρισμένοι θα επιτύχετε επανένωση, στις συναντήσεις που θα προκύψουν οι διαθέσεις θα είναι συμφιλιωτικές, καθοριστικές θα είναι οι εξηγήσεις που θα δοθούν, πολύ καλά θα κάνετε και θα δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία.

Ο Σεπτέμβριος θα σας βοηθήσει να βγείτε από τη στασιμότητα και την αναμονή, κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα θα υπάρξουν εξελίξεις δυνατών προδιαγραφών που θα περιμένουν τις αποφάσεις σας. Ακμαία θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, κινηθείτε με σύνεση, αποφύγετε τις καθυστερήσεις.

ΛΕΩΝ - ΣΕΠΤ
Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
875