Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Παρθένος Σεπτεμβρίου 2022

Από την Φαίδρα Μάρκου
Βαθμολογία: 
Average: 1,5 (276 votes)

Μάθε τι επιφυλλάσει ο μήνας αυτός για την αισθηματική σου ζωή με βάση τις διελεύσεις των πλανητών για Παρθένος! Τι προβλέπεται να συμβεί στη συναισθηματική σου ζωή.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Παρθένος:

Ελεύθεροι και ωραίοι. Ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε θα προσπαθήσει να ανοίξει μεταξύ σας δίοδο προσωπικής επικοινωνίας. Θα περάσει σε άμεσες κινήσεις με στόχο οι φιλικές σας επαφές να πάρουν μια πιο συναισθηματική όψη. Δεν αποκλείεται να λάβετε αιφνιδιαστική πρόταση, ίσως να κομπιάσετε να ανταποκριθείτε με αμεσότητα. Οι συγκυρίες και οι επαφές θα δώσουν νέα ώθηση στην προσωπική σας ζωή, καλό θα είναι να τολμήσετε να προχωρήσετε ένα βήμα παρά πέρα. Μέσα στον μήνα θα σας δοθεί η δυνατότητα να αλλάξετε τα δεδομένα και τις συνθήκες, δεν θα πρέπει να αδρανήσετε.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Παίρνετε καινούργιες αποφάσεις, η συγκαταβατικότητα σας δεν θα σας αφήσει να εγκλωβιστείτε σε αρνητικές σκέψεις, η αισιοδοξία σας θα δώσει ώθηση στη δράση σας. Ο Σεπτέμβριος θα σας δώσει τη δυνατότητα να διορθώσετε λάθη που δημιούργησαν κακές στιγμές, θα ακουστούν συγγνώμες, θα υπάρξουν αλλαγές. Εξομολογητικές κουβέντες θα ακουστούν, θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε τις μπερδεμένες καταστάσεις και να επαναφέρετε την ισορροπία στη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΣΕΠΤ
Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
\n
875