Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Παρθένος Οκτωβρίου 2019

Από την Φαίδρα Μάρκου
Βαθμολογία: 
Average: 5 (2 votes)

Μάθε τι επιφυλλάσει ο μήνας αυτός για την αισθηματική σου ζωή με βάση τις διελεύσεις των πλανητών για Παρθένος! Τι προβλέπεται να συμβεί στη συναισθηματική σου ζωή.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Παρθένος:

Ελεύθεροι και ωραίοι. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να κάνουν την εμφάνιση τους στον Σκορπιό είναι πολύ πιθανόν μέσα στον μήνα να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας και να σας ικανοποιήσει συναισθηματικά. Ο ερχομός του Άρη στον Ζυγό θα ανανεώσει τις διαθέσεις σας θα σας βοηθήσει να εκδηλωθείτε και να δείξετε την έλξη που θα νιώσετε. Η Πανσέληνος στον Κριό θα σας ωθήσει να δώσετε το πράσινο φως και να προχωρήσουν οι επαφές σας σε επίπεδο πιο προσωπικό και πιο ουσιαστικό. Σας συμβουλεύω να αφεθείτε στη ροή των γεγονότων, μην ανακόψετε την πορεία τους, ο Οκτώβριος δεν αποκλείεται να σας φέρει μια καρμική γνωριμία.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να εμφανίζονται στον Σκορπιό αρκετά καχύποπτη θα είναι η στάση σας, σε κάποια συγκεκριμένα ζητήματα που υπάρχουν αμφιβολίες πεισματική και επίμονη θα γίνει η συμπεριφορά σας, προσοχή στις υπερβολές και στις εμμονές. Η παρουσία του Άρη στον Ζυγό θα ηρεμήσει τις αντιδράσεις σας, η σκέψη σας θα γίνει θετική και πιο ισορροπημένη, ουσιαστικά θα είστε σε θέση να λύσετε τους συναισθηματικούς κόμπους. Τις τελευταίες μέρες του μήνα με τη Νέα Σελήνη να σχηματίζεται στον Σκορπιό θα νιώσετε έτοιμοι για συζητήσεις γύρω από το θέμα της δέσμευσης και της αποκατάστασης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Οκτώβριος 2019
Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης: