Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Παρθένος Ιουλίου 2019

Από την Φαίδρα Μάρκου
Βαθμολογία: 
Average: 5 (2 votes)

Μάθε τι επιφυλλάσει ο μήνας αυτός για την αισθηματική σου ζωή με βάση τις διελεύσεις των πλανητών για Παρθένος! Τι προβλέπεται να συμβεί στη συναισθηματική σου ζωή.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Παρθένος:

Ελεύθεροι και ωραίοι. Με την Ηλιακή έκλειψη σας δίνω τη συμβουλή να μην δώσετε έκταση στις φοβίες που σας οδηγηθούν σε αδράνεια. Φανείτε δεκτικοί στις προκλήσεις που εντελώς απρόσμενα θα κάνουν την εμφάνιση τους, καλό θα είναι να αποβάλετε την απορριπτική διάθεση. Με τη Σεληνιακή έκλειψη θα εμφανιστούν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε και να αναδομήσετε, δεν αποκλείεται να προκύψει ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα στρώσει έδαφος για ισορροπημένες και σταθερές επαφές με άτομο που θα σας φανερώσει τις βλέψεις του, δεν θα σας αφήσει περιθώριο για αμφισβητήσεις απορίες ή καχύποπτες σκέψεις.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Μέσα στον μήνα με τις εκλείψεις την Ηλιακή και την Σεληνιακή, προσωπικές αποκαλύψεις θα υπάρξουν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, αυτά που θα ακούσετε θα σας αλλάξουν γνώμη κατά συνέπεια και αποφάσεις. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε συναισθηματικά, το θέμα είναι κατά πόσο θα έχετε τη διάθεση να πάρετε τολμηρές αποφάσεις και να βγείτε από την επιφύλαξη. Με τον ανάδρομο Ερμή μόνο η συγκαταβατική και διαλλακτική συμπεριφορά θα φέρει συνεννόηση, αν η στάση σας είναι αδιάφορη ή η κριτική που θα ασκήσετε στο ταίρι σας είναι αυστηρή, τότε είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν αρνητισμοί που με τη σειρά τους θα φέρουν εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ 2019
Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης: