Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Παρθένος Σεπτεμβρίου 2022

Από την Αλεξάνδρα Βενέτη
Βαθμολογία: 
Average: 1,6 (281 votes)

Τι προβλέπεται να συμβεί σε όλους τους τομείς της ζωής σου σύμφωνα με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Παρθένος μάθε όλες τις εξελίξεις για το ζώδιό σου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ο Σεπτέμβριος θα σας βρει δραστήριους και ζωτικούς, ακμαία θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, δημιουργικές θα είναι οι βλέψεις σας. Ένα συγκεκριμένο επαγγελματικό σας βήμα ή εγχείρημα θα ανοίξει την προοπτική βελτίωσης και ανόδου. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα θα είστε σε θέση να σκεφτείτε λογικά και να πράξετε με συναισθηματική ωριμότητα.

Στα αισθηματικά σας αποφύγετε την αδράνεια, κινήστε τα νήματα για να ανοιχτεί νέα προοπτική στην προσωπική σας ζωή. Στους χωρισμένους θα δοθεί το έναυσμα για επανασύνδεση. Εσείς οι απογοητευμένοι που δεν θέλετε οριστικό χωρισμό προσπαθήστε να αφήσετε περιθώριο συγχώρεσης, θα ακουστούν λόγια ειλικρινά και εξομολογητικά.

Η επικοινωνία θα είναι ομαλή, κοινωνική θα είναι η στάση σας. Δεχτικοί θα είστε σε καλέσματα και προτάσεις τόσο από φίλους όσο και από οικογενειακά σας άτομα, η διάθεση σας θα είναι πρόσχαρη και συγκαταβατική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΣΕΠΤ
Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
875