Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Σκορπιός Οκτωβρίου 2019

Από την Φαίδρα Μάρκου
Βαθμολογία: 
Average: 5 (1 vote)

Μάθε τι επιφυλλάσει ο μήνας αυτός για την αισθηματική σου ζωή με βάση τις διελεύσεις των πλανητών για Σκορπιός! Τι προβλέπεται να συμβεί στη συναισθηματική σου ζωή.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Σκορπιός:

Ελεύθεροι και ωραίοι. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να εισέρχονται στο ζώδιο σας ο Οκτώβριος θα είναι μήνας προκλήσεων και νέων ευκαιριών. Θα έχετε τη θέληση και τον δυναμισμό να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες, θετικοί θα είστε για περιπέτειες. Θα φλερτάρετε θα προσεγγίσετε, θα έχετε τα απαιτούμενα προσόντα για να κερδίσετε την έλξη του αντίθετου φύλου. Με τη Νέα Σελήνη να σχηματίζεται στο ζώδιο σας θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τις βλέψεις σας, δεν αποκλείεται να σας πλησιάσει κάποιο πρώην ταίρι ή κάποιο πρόσωπο που μέχρι τώρα έκρυβε τις θερμές του διαθέσεις. Στην περίπτωση που θέλετε να απεγκλωβιστείτε από τα παλιά τότε δείξτε ξεκάθαρα την προτίμηση σας στις νέες γνωριμίες.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Δημιουργικός θα είναι ο μήνας για εσάς που ήδη βρίσκεστε σε σταθερή σχέση, με την Αφροδίτη και τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας δεν αποκλείεται να εμφανίσετε την ανάγκη για αποκατάσταση και δέσμευση, η στάση σας θα είναι ξεκάθαρη και δυναμική. Ο συναισθηματισμός σας θα είναι έντονος, ωστόσο θα καταφέρετε να σκεφτείτε λογικά και εξισορροπημένα, θα βρείτε τρόπο να κατευθύνετε τις καταστάσεις. Ο Άρης θα βρίσκεται στον Ζυγό αυτό θα σας βοηθήσει να ελέγξετε την αντιδραστικότητα σας, ειρηνικές θα γίνουν οι διαθέσεις σας, δεν θα θελήσετε εντάσεις και ανούσιες κόντρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Οκτώβριος 2019
Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης: