Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Σκορπιός Σεπτεμβρίου 2022

Από την Φαίδρα Μάρκου
Βαθμολογία: 
Average: 1,5 (274 votes)

Μάθε τι επιφυλλάσει ο μήνας αυτός για την αισθηματική σου ζωή με βάση τις διελεύσεις των πλανητών για Σκορπιός! Τι προβλέπεται να συμβεί στη συναισθηματική σου ζωή.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Σκορπιός:

Ελεύθεροι και ωραίοι. Αυτοπεποίθηση και μεθοδικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, με στρατηγική θα πλησιάσετε το πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σας, ή που ήδη υπάρχει στο στόχαστρο σας εδώ και καιρό. Η στάση σας θα είναι εκδηλωτική, επιμελημένη θα διατηρήσετε την εμφάνιση σας, θα καταφέρετε να γοητεύσετε ακόμα και να εντυπωσιάσετε. Περάστε σε άμεσες προτάσεις, θα έχετε τον τρόπο να εκφραστείτε και να λάβετε θετικές απαντήσεις. Οι πράξεις σας θα είναι άμεσες ωστόσο θα πρέπει συναισθηματικά να είστε κατασταλαγμένοι, προσοχή στα πισωγυρίσματα.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Προσοχή στις ανασφάλειες που απρόοπτα θα κάνουν την εμφάνιση τους, ίσως οι κτητικές σας διαθέσεις να κάνουν καχύποπτες τις σκέψεις σας. Προσπαθήστε να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία, δεν θα πρέπει να συμπεριφερθείτε στο ταίρι σας πιεστικά. Καλό θα είναι να προσπαθήσετε να βγείτε από τα σκαμπανεβάσματα και τις αμφιβολίες, δεν υπάρχει πάντα κάτι κρυμμένο πίσω από την οποιαδήποτε πράξη. Τα γεγονότα θα σας αποδείξουν πως ήδη έχετε κατοχυρώσει δίπλα σας το ταίρι σας, και πως ο δεσμός σας πατά σε σταθερές συναισθηματικές βάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - ΣΕΠΤ
Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
\n
875