Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Σκορπιός Ιουλίου 2019

Από την Φαίδρα Μάρκου
Βαθμολογία: 
Average: 5 (1 vote)

Μάθε τι επιφυλλάσει ο μήνας αυτός για την αισθηματική σου ζωή με βάση τις διελεύσεις των πλανητών για Σκορπιός! Τι προβλέπεται να συμβεί στη συναισθηματική σου ζωή.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Σκορπιός:

Ελεύθεροι και ωραίοι. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές μέσα στον μήνα, εσείς που βιώνετε στασιμότητα με την Ηλιακή έκλειψη είναι πολύ πιθανόν οι σκέψεις σας να διαφοροποιήσουν την ψυχική σας διάθεση. Αλλάζετε οπτική αντίληψη και συναισθηματική τοποθέτηση, με τον ανάδρομο Ερμή θα αναθεωρήσετε και θα επανεξετάσετε. Συνομιλία που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να σας αλλάξει στάση αντιμετώπισης, δεν αποκλείεται να δοθεί ευκαιρία για καινούργιο ξεκίνημα στην προσωπική σας ζωή. Με τη Σεληνιακή έκλειψη ετοιμαστείτε για απρόοπτες συναντήσεις, θα υπάρξουν απρόσμενες επαφές που θα σας δώσουν την ώθηση να προχωρήσετε μπροστά.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Προσοχή στην ανάδρομη πορεία του Ερμή ο ανασφαλής τρόπος σκέψης θα δώσει τροφή στην καχυποψία σας, εστιάστε στο πως μπορείτε να διατηρήσετε τη ψυχολογία σας σε ισορροπημένο επίπεδο. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε αντικειμενικά, θα καταφέρετε να κρατήσετε τον έλεγχο των αντιδράσεων σας, στόχος σας θα είναι να έχει σταθερή διάρκεια η σχέσης σας. Η αυτοσυγκράτηση σας σε συνδυασμό με τη στρατηγική σας σκέψη θα σας βοηθήσουν να κλείσετε τα επίμαχα ζητήματα και να δώσετε ουσιαστικές λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ 2019
Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης: