Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σκορπιός Σεπτεμβρίου 2022

Από την Αλεξάνδρα Βενέτη
Βαθμολογία: 
Average: 1,5 (280 votes)

Τι προβλέπεται να συμβεί σε όλους τους τομείς της ζωής σου σύμφωνα με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σκορπιός μάθε όλες τις εξελίξεις για το ζώδιό σου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, αρκετά ήρεμους θα σας βρει ο Σεπτέμβριος, οι γενικές σας διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές, θα έχετε αποθέματα υπομονής, θα είστε σε θέση να δείξετε συναισθηματική κατανόηση. Η συμπεριφορά σας θα είναι ισορροπημένη χωρίς εκρήξεις, στις επαγγελματικές σας συνεργασίες θα δείξετε την απαιτουμένη προσαρμοστικότητα, θα βρείτε τρόπο να συνυπάρξετε και να συνεργαστείτε συλλογικά χωρίς εντάσεις.

Στον αισθηματικό σας τομέα, εσείς που προσμένετε επανασύνδεση δείξτε εμπιστοσύνη στον χρόνο, θα υπάρξουν αλλαγές και ευχάριστες ανατροπές. Τα ραντεβού που θα προκύψουν να δώσουν νέα τροπή. Ο Σεπτέμβριος θα ‘ρθει να ανατρέψει τα αρνητικά αποτελέσματα, οι απαντήσεις θα είναι θετικές και οι διαθέσεις αισιόδοξες.

Ο Σεπτέμβριος θα ενισχύσει τον ορθολογισμό σας, δυνατός θα είναι ο προφορικός σας λόγος. Στις επαγγελματικές σας συζητήσεις θα τα πάτε πολύ καλά, αξιοποιήστε τα ανοίγματα που θα προκύψουν. Η θετική και δυναμική σας διάθεση θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από τις αρνητικές σκέψεις ή από τάσεις απογοήτευσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - ΣΕΠΤ
Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
875