Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Ταύρος Σεπτεμβρίου 2023

Από την Φαίδρα Μάρκου
Βαθμολογία: 
Average: 1,5 (276 votes)

Μάθε τι επιφυλλάσει ο μήνας αυτός για την αισθηματική σου ζωή με βάση τις διελεύσεις των πλανητών για Ταύρος! Τι προβλέπεται να συμβεί στη συναισθηματική σου ζωή.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταύρος:

Ελεύθεροι και ωραίοι. Θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί, δοτικοί, και αρκετά επικοινωνιακοί. Θετική στάση θα κρατήσετε στις προτάσεις που θα λάβετε, καταφθάνουν κοινωνικά ανοίγματα που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να γνωριστείτε με καινούργια άτομα. Θα συστηθείτε και θα γνωριστείτε, στο χέρι σας θα είναι να προχωρήσετε τις επαφές σας σε προσωπικό επίπεδο. Ευνοϊκές θα είναι οι συγκυρίες για εσάς που θέλετε να αποκτήσετε ένα σταθερό ταίρι στη ζωής σας, αυτό που πρέπει να αποφασίσετε είναι αν θα στραφείτε στο μέλλον ή αν θα επιστρέψετε πίσω στο παρελθόν.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Εξομολογήσεις και εκμυστηρεύσεις θα σας βγάλουν από τις αρνητικές σκέψεις και τις αμφιβολίες. Θα νιώσετε εμπιστοσύνη, δεν αποκλείεται εσείς που έχετε μακροχρόνια σχέση να αρχίσετε να βλέπετε τον δεσμό σας με την προοπτική της δέσμευσης. Ανάγκη σας θα είναι η σταθεροποίηση και η μονιμότητα, περάστε σε ανάλογες διεκδικήσεις, μιλήστε καθαρά στο ταίρι σας γι αυτά που θέλετε. Σοβαρές υποσχέσεις θα ανταλλάξετε γύρω από μελλοντικά ζητήματα, καλό θα είναι να κινηθείτε με αμεσότητα, οι κουβέντες σας θα πρέπει να είναι ξεκάθαρες.

ΤΑΥΡΟΣ - ΣΕΠΤ
Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
\n