Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ταύρος Σεπτεμβρίου 2022

Από την Αλεξάνδρα Βενέτη
Βαθμολογία: 
Average: 1,6 (285 votes)

Τι προβλέπεται να συμβεί σε όλους τους τομείς της ζωής σου σύμφωνα με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ταύρος μάθε όλες τις εξελίξεις για το ζώδιό σου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, μέσα στον Σεπτέμβριο παρά το ότι θα είστε δύσκολοι στην προσαρμογή, ωστόσο θα καταφέρετε να βρείτε τρόπο να ισορροπήσετε τη σκέψη σας και τις εσωτερικές σας διακυμάνσεις. Στις διεκδικήσεις σας κυρίως τις υλικές θα κινηθείτε σκεπτόμενα και μεθοδικά, απορριπτική στάση θα έχετε στα μεγάλα και ριψοκίνδυνα άλματα. Σε γενικές γραμμές τα χαρακτηριστικά σας θα είναι σύνεση ίσως και μια ελαφριά διστακτικότητα.

Στα αισθηματικά σας, ένα τηλεφώνημα ή μια τυχαία συνάντηση θα σας βοηθήσει να ανοιχτείτε συναισθηματικά σε άτομο που από καιρό υπάρχει στις βλέψεις σας. Μέσα στον μήνα θα υπάρξουν ραντεβού που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε σχέση. Εσείς που ήδη διατηρείτε δεσμό δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε ενέργειες δέσμευσης.

Στον επαγγελματικό σας τομέα αξιοποιήστε τα καινούργια ανοίγματα. Θα είστε σε θέση να σκεφτείτε συγκαταβατικά και με ορθολογισμό, δείξτε άμεσο ενδιαφέρον, αποφύγετε να δώσετε τροφή σε ανασφάλειες και εσωτερικές ανησυχίες.

ΤΑΥΡΟΣ - ΣΕΠΤ
Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
875