Ζώδια 2020. Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Ζυγός

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου
Βαθμολογία: 
Average: 2,3 (46 votes)

Η αστρολόγος Φούλα Γρηγοροπούλου μελέτησε όλες τις όψεις του έτους. Ζυγός 2020, μάθε τι θα συμβεί σε επαγγελματικά, οικονομικά και όλους τους τομείς της ζωής σου σύμφωνα με τις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το νέο έτος.

Ζυγός 2020. Μάθε πως θα είναι  το νέο έτος για το ζώδιό σου:

Αυτή τη χρονιά θα αναζητήσεις περισσότερο τη θαλπωρή και την ηρεμία σου για αυτό είναι πολύ πιθανό να επιδιώξεις να περνάς περισσότερο χρόνο στο σπίτι με τους δικούς σου ανθρώπους και με ανθρώπους που θεωρείς οικογένεια σου. Η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερου (έως το Δεκέμβριο) δείχνει πως σε περιμένουν ευχάριστες καταστάσεις, αλλαγές και εκπλήξεις που σχετίζονται με το σπίτι σου και την οικογένειά σου. Μία μετακόμιση σε ένα νέο καλύτερο σπίτι, η συγκατοίκηση με τον σύντροφό σου ή κάποιες αλλαγές στο σπίτι που ήθελες να κάνεις καιρό και τώρα θα σου δοθεί η ευκαιρία είναι πιθανά σενάρια, τα οποία θα σου προσφέρουν χαρά. Αν έχεις κατά νου μία αγοραπωλησία ακινήτου ή να εκμεταλλευτείς ένα ακίνητο που έχεις τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να κινήσεις τις διαδικασίες προκειμένου να βγεις ωφελημένος.

Εκτός από το Δία στο ίδιο ζώδιο βρίσκονται και ο Κρόνος με τον Πλούτωνα -επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου- δείχνοντας πως κάποιες από τις αλλαγές μπορεί να ξεκινήσουν λόγω καταστάσεων που θα σε πιέσουν όμως να θυμάσαι πως «ουδέν κακόν αμιγές καλού». 

Οι τρεις από τις έξι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς γίνονται στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου ενισχύοντας τα σενάρια αλλαγών στον άξονα καριέρας- οικογένειας. Τα διαστήματα που θα πραγματοποιούνται αυτές οι εκλείψεις (10 Ιανουαρίου, 21 Ιουνίου, 5 Ιουλίου) είναι πιθανόν να παρατηρείς αυξημένη «κινητικότητα» σε εργασιακά και οικογενειακά ζητήματα η οποία θα σε οδηγήσει σε αλλαγές που θα έχουν ως στόχο την εξέλιξή σου προς το καλύτερο.

Η άνοιξη θα αποτελέσει για εσένα ένα διάλειμμα από ευθύνες, υποχρεώσεις και δουλειές καθώς ο Κρόνος θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου ( 22 Μαρτίου- 1η Ιουλίου) πριν ξαναγυρίσει με ανάδρομη φορά στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αυτό δείχνει μία ιδανική περίοδο για να ωριμάσουν κάποιες σχέσεις ιδιαίτερα σε αισθηματικό επίπεδο.

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων (13 Μαΐου- 25 Ιουνίου) σε προτρέπει να επανεξετάσεις αισθηματικά ζητήματα, σχέσεις και παλαιότερες γνωριμίες! Η αλήθεια είναι πως η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης δεν ευνοεί νέα ξεκινήματα σε αισθηματικό επίπεδο, όμως είναι ιδανική για να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο του παρελθόντος και να έχεις μία δεύτερη ευκαιρία.

Το φθινόπωρο η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού (9 Σεπτεμβρίου- 14 Νοεμβρίου) μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς τα αποτελέσματα των ενεργειών των «άλλων» θα έχουν επιπτώσεις τη δική σου διάθεση, για αυτό θα είναι δύσκολο να μείνεις με «σταυρωμένα τα χέρια». Προσπάθησε όσο γίνεται να διευθετήσεις ζητήματα χωρίς να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις καθώς είναι πιθανόν να απομακρυνθείς από προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, κάτι το οποίο είναι πολύ πιθανό να μετανιώσεις λίγο αργότερα. 

Το πέρασμα του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου (17 Δεκεμβρίου) αλλά και του Δία στο ίδιο ζώδιο (20 Δεκεμβρίου) θα σε βοηθήσει να «ανασάνεις» καθώς σηματοδοτεί το τέλος μιας απαιτητικής περιόδου που διήρκησε περίπου 3 έτη.

Επαγγελματικά

Οι εργασιακές υποχρεώσεις και τα ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά σου θα σε απασχολήσουν αρκετά και αυτή τη χρονιά δημιουργώντας νέες ευκαιρίες αλλά και νέες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου (10 Ιανουαρίου, 21 Ιουνίου, 5 Ιουλίου) μπορεί να φέρουν παρεξηγήσεις με ανθρώπους που σχετίζεσαι μαζί τους σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και αλλαγές στη δουλειά. Ο διάλογος θα βοηθήσει πολύ κάθε ζήτημα που θα προκύψει και αυτό θα πρέπει να το έχεις κατά νου όλη τη διάρκεια του έτους. Το φθινόπωρο η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού (Σεπτέμβριος- Νοέμβριος) αλλάζει δεδομένα συνεργασιών και σε καλεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τα Επαγγελματικά σου ζητήματα. Αιτία για αυτές μπορεί να αποτελέσει η αλλαγή της σχέσης με έναν συνεργάτη σου ή μία ρήξη που μπορεί να υπάρξει μεταξύ σας. Θα πρέπει να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις ιδιαίτερα σε αυτό τον τομέα καθώς θα κοστίσουν αρκετά στις συνεργασίες σου. Βέβαια καλό θα ήταν –το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Άρη- να αποφύγεις σε γενικότερο πλαίσιο τις τελεσίδικες αποφάσεις που αφορούν τη δουλειά, όπως και τις τελεσίδικες αποφάσεις που αφορούν μία συνεργασία . Προς το τέλος του έτους (Δεκέμβριος 2020) η μετακίνηση του Κρόνου και του Δία στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Υδροχόου θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις κινήσεις που σχετίζονται με δουλειά, καθώς θα σου χαρίσουν αισιοδοξία.

Αισθηματικά

Οι προκλήσεις σε αισθηματικό επίπεδο δεν θα λείψουν και αυτό το έτος καθώς ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στο ζώδιο του Αιγόκερου δημιουργούν τριγμούς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ιδιαίτερα σε εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Ο Δίας θα βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιο του Αιγόκερου εξισορροπώντας την κατάσταση χαρίζοντας σου στιγμές θαλπωρής με το σύντροφό σου.

Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα σε βάλει στη διαδικασία να ξεκινήσεις μία σχέση μαζί του. Στην αρχή είναι πιθανό να σε «ταλαιπωρήσει» λίγο η κατάσταση μέχρι να υπάρξει το αποτέλεσμα που θέλεις, όμως να θυμάσαι πως κάθε αρχή και δύσκολη! Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων (Μάιος - Ιούνιος) σηματοδοτεί μία περίοδο γεμάτη με νέες γνωριμίες, επιστροφές παλαιότερων και φλερτ. Βέβαια σηματοδοτεί και μια περίοδο με λάθος κινήσεις στον αισθηματικό τομέα. Δεν αποκλείεται να ξανάρθεις κοντά με κάποιο πρόσωπο που ήσουν μαζί του κατά το παρελθόν, όμως καλό θα ήταν να ζυγίσεις τα δεδομένα που έχεις και να μην παρασυρθείς από μονόπλευρα συναισθήματα. Στο τέλος του έτους (Δεκέμβριος 2020) ο Κρόνος περνά οριστικά στο ζώδιο του Υδροχόου και μαζί του περνά και ο Δίας σηματοδοτώντας μία πιο ανάλαφρη περίοδο με ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή.

Ο Ζυγός το 2020, από τον Χρίστο Ντούβλη.

Ο Ζυγός το 2020, από την Φούλα Γρηγοροπούλου. Μάθε τι θα συμβεί το νέο έτος!

Διαβάστε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σας στο Ζώδια 2020 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2020

Ταύρος 2020

Δίδυμος 2020

Καρκίνος 2020

Λέων 2020

Παρθένος 2020

Σκορπιός 2020

Τοξότης 2020

Αιγόκερως 2020

Υδροχόος 2020

Ιχθύς 2020

ΖΥΓΟΣ - 2020

Για σένα που είσαι Ζυγός το 2020 θα σε ενθουσιάσει. Μάθε για ποιο λόγο. Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529.

Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-20-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

Πως θα είναι ο Ζυγός στα αισθηματικά του το 2020.

Ποια κάρτα Ταρώ αντιστοιχεί στο ζώδιό σου για το 2020.

Τι αποκαλύπτει η αριθμολογία για το νέο έτος.

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
\n