Αιγόκερως σήμερα 04 Αυγούστου 2020 - αστρολογικές προβλέψεις

Ομάδα του Ζώδια Σήμερα
Βαθμολογία: 
Average: 4,3 (29 votes)

O Αιγόκερως σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις για αισθηματικά, οικονομικά και επαγγελματικά. Μάθε πως οι αστρολογικές όψεις των πλανητών επηρεάζουν σήμερα το ζώδιο σου και ανακάλυψε αν είναι μια τυχερή μέρα για τον Αιγόκερω.

Ο Αιγόκερως σήμερα, μάθε τι θα συμβεί:

Έχεις την ρουτίνα της καθημερινότητας που είναι από μονή της και κουραστική και πολύωρη και ανιαρή. Μην φορτώσεις ούτε να νεύρα σου, ούτε τις ευθύνες γι’ αυτά που σου συμβαίνουν σήμερα στο ταίρι σου, γιατί αυτό δεν φταίει σε τίποτε. Δες τι εκκρεμότητες και υποχρεώσεις έχεις και προσπάθησε να τις τακτοποιήσεις και να τις ξεφορτωθείς,μήπως βρεθεί καμιά ευκαιρία και χρόνος να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Μήπως, λέω! Τεράστια πτώση τιμής! Πρόβλεψη μόνο με 0,89/λεπτο! Κάλεσε τώρα στο 14840!  Δείτε ΕΔΩ πως μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους αστρολόγους του zwdiasimera!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 4.8.2020

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, οι ενέργειες και οι προτάσεις σας θα στοχεύουν στην συναισθηματική αποκατάσταση, στη συμφιλίωση και στην ισορροπημένη επικοινωνία. Σήμερα δεν θα έχετε διάθεση για εγωιστικές πράξεις, επιθυμία σας θα είναι να ασφαλίσετε και να σταθεροποιήσετε τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εσείς που έχετε χωρίσει θα διεκδικήσετε επανασύνδεση. Αν κάνετε το βήμα να τηλεφωνήσετε στο πρώην ταίρι σας η απάντηση που θα λάβετε θα σας δώσει χαρά και ικανοποίηση. Η κατάληξη θα είναι θετική, σας δίνω τη συμβουλή να απελευθερωθείτε συναισθηματικά.

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
\n