Ιχθύς σήμερα 07 Δεκεμβρίου 2023 - αστρολογικές προβλέψεις

Ομάδα του Ζώδια Σήμερα
Βαθμολογία: 
Average: 1,9 (210 votes)

O Ιχθύς σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις για αισθηματικά, οικονομικά και επαγγελματικά. Μάθε πως οι αστρολογικές όψεις των πλανητών επηρεάζουν σήμερα το ζώδιο σου και ανακάλυψε αν είναι μια τυχερή μέρα για τους Ιχθείς.

Διάβασε τι θα συμβεί σε Ιχθύς σήμερα:

Σήμερα θα είστε σκεπτικοί και αναλυτικοί, δε θα σταθείτε στην επιφάνεια, θα αναζητήσετε εξηγήσεις και λύσεις. Αναμνήσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα θυμηθείτε παρελθοντικά συμβάντα, θα εστιάσετε περισσότερο στην συναισθηματική όψη των καταστάσεων και όχι τόσο στον ψυχρό ρεαλισμό. Σε οικονομικά ζητήματα θα προτιμήσετε τις επενδυτικές κινήσεις, ουσιαστικά στόχος σας θα είναι να σταθεροποιήσετε και όχι να ανεβάσετε τον δείχτη αβεβαιότητας.

Σε συναισθηματικό επίπεδο αν τσακωθήκατε με κάποιο συγκεκριμένο άτομο θα γίνουν κινήσεις συμφιλίωσης, σε περίπτωση που δημιουργήθηκαν παρεξηγήσεις από λάθος εντυπώσεις ή παραποιημένα λόγια τώρα θα καταφέρετε να εξηγήσετε και να επαναφέρετε την μεταξύ σας ισορροπία. Τεράστια πτώση τιμής! Πρόβλεψη μόνο με 0,89/λεπτο! Κάλεσε τώρα στο 14840!  Δείτε ΕΔΩ πως μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους αστρολόγους του zwdiasimera!

ΙΧΘΥΣ 7/12/2023

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, αν υπάρχουν μέσα στην σχέση σας θέματα που σας αγχώνουν, τώρα θα κλείσουν με ισορροπημένο και δημιουργικό αποτέλεσμα. Σωστή θα είναι η κρίση σας σήμερα, θα φανείτε οξυδερκείς καταφέρνοντας να ανιχνεύσετε ερωτικές υποθέσεις που η κατάληξή τους θα κλείσει υπέρ σας. Συγκεκριμένο πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα βρει τρόπο να σας προτείνει ραντεβού για το μέλλον, η εξέλιξη σας θα στηριχτεί αποκλειστικά στις δικές σας διαθέσεις.

Ιχθύ, θες να ονειρεύεσαι και την πατάς συνέχεια; Εγώ είμαι εδώ για εσένα να σου πω ποιο όνομα αξίζει να είναι πλάι σου και να είναι για πάντα αμοιβαίο!

◄ Μάθε ποιο και πότε θα είστε μαζί Κάλεσε στο 14840 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529 ►

 

Διάβασε επίσης:

 Ποια κάρτα Ταρώ αντιστοιχεί σε Ιχθύς σήμερα.

 Πως θα είναι ο Ιχθύς Αύριο.

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
1+1 SMS (ΑΣΤΡΑ)