Ιχθύς σήμερα 07 Ιουλίου 2020 - αστρολογικές προβλέψεις

Βαθμολογία: 
Average: 4,6 (26 votes)

O Ιχθύς σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις για αισθηματικά, οικονομικά και επαγγελματικά. Μάθε πως οι αστρολογικές όψεις των πλανητών επηρεάζουν σήμερα το ζώδιο σου και ανακάλυψε αν είναι μια τυχερή μέρα για τους Ιχθείς.

Διάβασε τι θα συμβεί σε Ιχθύς σήμερα:

Έχεις πάρει διαζύγιο με την πραγματικότητα, γιατί η αστρολογική όψη της ημέρας σε κάνει να ονειρεύεσαι διασκεδάσεις και αποδράσεις. Μετά το μεσημέρι, σε αναγκάζει να προσγειωθείς και να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά ζητήματα ή και προτάσεις που προκύπτουν και σε αναγκάζουν να αντιμετωπίσεις. Άφησε πια τις ονειροπολήσεις, δείξε σοβαρότητα, και ασχολήσου με τα πεζά και επείγοντα για να αποφύγεις τα παρατράγουδα. Τεράστια πτώση τιμής! Πρόβλεψη μόνο με 0,89/λεπτο! Κάλεσε τώρα στο 14840!  Δείτε ΕΔΩ πως μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους αστρολόγους του zwdiasimera!

ΙΧΘΥΣ 7/7/2020

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, απρόοπτες εκπλήξεις θα αναστατώσουν την καρδιά σας. Έρχεται συνάντηση που θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σας, θα νιώσετε έλξη και ενθουσιασμό. Σήμερα προμηνύεται συναισθηματικό άνοιγμα με πρόσωπο που θα το ερωτευτείτε. Σε περίπτωση που πάρετε την απόφαση νέας αρχής σας φανερώνω πως δεν θα υπάρξει προοπτική απογοήτευσης, η σχέση που θα ξεκινήσει θα έχει αισιόδοξη κατάληξη, θα καταφέρετε να δώσετε άλλου είδους έκταση στην προσωπική σας ζωή.

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
\n