Ιχθύς σήμερα 02 Αυγούστου 2021 - αστρολογικές προβλέψεις

Ομάδα του Ζώδια Σήμερα
Βαθμολογία: 
Average: 4,6 (26 votes)

O Ιχθύς σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις για αισθηματικά, οικονομικά και επαγγελματικά. Μάθε πως οι αστρολογικές όψεις των πλανητών επηρεάζουν σήμερα το ζώδιο σου και ανακάλυψε αν είναι μια τυχερή μέρα για τους Ιχθείς.

Διάβασε τι θα συμβεί σε Ιχθύς σήμερα:

Έχεις όλη την καλή διάθεση σήμερα να ταχτοποιήσεις ζητήματα που αφορούν την οικογένεια σου, αλλά ισχύει αυτό που ο λαός λέει ότι λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο, και θα σου είναι δύσκολο να το επιτύχεις. Θα τα βρεις μάλλον μπαστούνια, γιατί δεν θα έχεις την συνεργασία που χρειάζεσαι για να τα καταφέρεις. Αυτή η κατάσταση θα σου δημιουργήσει νεύρα, αυτά είναι κολλητικά, και η ένταση θα γενικευθεί στο σπίτι με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βρεθούν οι λύσεις που χρειάζονται. Αυτή η κατάσταση όμως δεν πρέπει να σε κάνει να αλλάξεις ότι αισθάνεσαι για το ταίρι σου. Παρ’ όλο που αυτά που έχεις στο μυαλό σου μπορεί να είναι σωστά, ίσως ο τρόπος που τα επικοινωνείς να μην είναι ο ενδεδειγμένος, οπότε όταν όλα καλμάρουν, κάνε κάτω από ευνοϊκότερες συνθήκες μια επαναπροσέγγιση. Τεράστια πτώση τιμής! Πρόβλεψη μόνο με 0,89/λεπτο! Κάλεσε τώρα στο 14840!  Δείτε ΕΔΩ πως μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους αστρολόγους του zwdiasimera!

ΙΧΘΥΣ 2-8-2021

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, έρχονται τυχερά γεγονότα, σας συμβουλεύω να δείξετε θερμή στάση στο πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας, προμηνύεται νέα γνωριμία. Πρόταση για συνάντηση θα λάβετε, τώρα θα κινητοποιηθεί η καρδιά σας, εκδηλώστε αυτό που θα νιώσετε χωρίς ενδοιασμούς. Έρχονται ευχάριστα ανοίγματα που θα δημιουργήσουν βάση για σταθερό μακροχρόνιο δεσμό. Για εσάς τους χωρισμένους ή τσακωμένους αποκαλυπτικές εξηγήσεις θα διαλύσουν τις τυχόν λανθασμένες εντυπώσεις, ουσιαστικά θα βάλετε τάξη στα αισθήματα σας περνώντας σε αναθεωρήσεις. Αν σας ενδιαφέρει η επανασύνδεση τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να εκφράσετε την επιθυμία σας και να προχωρήσετε σε άμεση επανένωση.

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
\n
Youtube