Ιχθύς σήμερα 15 Σεπτεμβρίου 2019 - αστρολογικές προβλέψεις

Ομάδα του Ζώδια Σήμερα
Βαθμολογία: 
Average: 4,6 (25 votes)

Ιχθύς σήμερα. Πως θα εξελιχθεί η σημερινή μέρα για το ζώδιό σου; Διάβασε Ιχθύς αστρολογικές προβλέψεις και μάθε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για τη ζωή σου. Υδροχόος αστρολογικές προβλέψεις.

Διάβασε τι θα συμβεί σε Ιχθύς σήμερα:

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας, θα βγάλουν στην επιφάνεια την απελευθερωμένη και δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σας. Εμπνευσμένες θα είναι οι ιδέες σας, κάπως ριζοσπαστική η σκέψη σας, σήμερα οι πράξεις σας θα είναι ασυνήθιστα τολμηρές. Λεκτικά αλλά και πρακτικά θα εναντιωθείτε σε πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να φέρουν εμπόδια σε κάποιες πρωτοποριακές σας αποφάσεις, δεν αποκλείεται να κάνετε το μεγάλο βήμα να βγάλετε οριστικά από τη ζωή σας άτομα που δεν ταιριάζουν ούτε στον χαρακτήρα σας, ούτε στην προσωπικότητα σας. Θες αλάνθαστη πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό; Και μόνο από 0,95€/λεπτό; Ακόμη και αν είσαι στο εξωτερικό; Δες ΕΔΩ πως θα πάρεις την πρόβλεψή σου!

ΙΧΘΥΣ 15.9.2019

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θετική εξέλιξη θα δοθεί σε μια συγκεκριμένη ερωτική σας υπόθεση, θα υπάρξει ευνοϊκό άνοιγμα, κινηθείτε στηριζόμενοι στο ένστικτο και τη διαίσθηση σας. Εσείς που στοχεύετε στην επανασύνδεση προχωρήστε στις απαιτούμενες προτάσεις θα υπάρξει αίσιο τέλος και προοπτική μόνιμης σχέσης. Για τους ελεύθερους, μια τυχαία αντάμωση θα ανοίξει ενδεχόμενο νέα γνωριμίας, αισθήματα συμπάθειας και αμοιβαίας έλξης θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για έναρξη σχέσης.

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης: