Κριός σήμερα 21 Ιουλίου 2019 - αστρολογικές προβλέψεις

Ομάδα του Ζώδια Σήμερα
Βαθμολογία: 
Average: 4,6 (25 votes)

Κριός σήμερα. Μάθε πως θα κυλήσει η μέρα σου, Κριός αστρολογικές προβλέψεις και όψεις των πλανητών. Ανακάλυψε αν είναι μια τυχερή μέρα για Κριός αστρολογικές προβλέψεις.

Ο Κριός σήμερα μάθε τι θα συμβεί:

Κρατήστε, φίλοι Κριοί, σήμερα τις σκέψεις και τις αποφάσεις για τον εαυτό σας και μην ανοίγεστε εύκολα σε αμφίβολα άτομα και περίεργες καταστάσεις, μέχρι τη στιγμή που θα είστε έτοιμοι εσωτερικά και εξωτερικά να εκφράσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Συγκινησιακές εκρήξεις και διαφωνίες με κοντινά πρόσωπα και φίλους, είναι πιθανό να επηρεάσουν την ηρεμία και την ψυχική σας ισορροπία, μη δίνετε περισσότερη σημασία από ό,τι χρειάζεται στις μικροπαρεξηγήσεις και τις διαφωνίες με το ταίρι που αγαπάτε. Θες αλάνθαστη πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό; Και μόνο από 0,95€/λεπτό; Ακόμη και αν είσαι στο εξωτερικό; Δες ΕΔΩ πως θα πάρεις την πρόβλεψή σου!

ΚΡΙΟΣ 21.7.2019

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα δώσει μια πιο χαλαρή νότα στη σκέψη σας, θα καταλαγιάσει τις ψυχολογικές σας διακυμάνσεις, σήμερα θα καταφέρετε να μετριάσετε τις αντιθέσεις στη συναισθηματική σας κατάσταση. Εύστοχη θα είναι η διαίσθηση σας , στόχος σας θα είναι η αρμονική επικοινωνία και το ζεστό οικείο κλίμα. Εσείς που είστε σε διαδικασία χωρισμού, έντονη θα είναι η επιθυμία να τα ξαναβρείτε με το ταίρι σας, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις, περνάτε σε στάδιο επανένωσης.

Είμαι Κριός, θέλω να μάθω με ποιά ζώδια ταιριάζω πιο πολύ!

Διάβασε επίσης:

Ποια κάρτα Ταρώ αντιστοιχεί σε Κριός σήμερα.

Μάθε πως θα είναι ο Κριός Αύριο.

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης: