Κριός σήμερα 23 Σεπτεμβρίου 2021 - αστρολογικές προβλέψεις

Ομάδα του Ζώδια Σήμερα
Βαθμολογία: 
Average: 4,2 (38 votes)

O Κριός σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις για αισθηματικά, οικονομικά και επαγγελματικά. Μάθε πως οι αστρολογικές όψεις των πλανητών επηρεάζουν σήμερα το ζώδιο σου και ανακάλυψε αν είναι μια τυχερή μέρα για τον Κριό.

Ο Κριός σήμερα μάθε τι θα συμβεί:

Σήμερα θα καταφέρετε να επιτύχετε αποκατάσταση σχέσεων. Ενισχυμένη θα είναι η αισιοδοξία σας με φανερή διάθεση για συναισθηματικές πράξεις, αυτή τη φορά θα σας οδηγεί η καρδιά και το ενδόμυχο συναίσθημα. Η προσιτή και πολύ θερμή σας στάση θα κερδίσει τις συμπάθειες, ανοίγοντάς σας τη δυνατότητα καινούργιων γνωριμιών. Σε ζητήματα αγοροπωλησίας ή οικονομικών διαπραγματεύσεων, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Τεράστια πτώση τιμής! Πρόβλεψη μόνο με 0,89/λεπτο! Κάλεσε τώρα στο 14840!  Δείτε ΕΔΩ πως μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους αστρολόγους του zwdiasimera!

ΚΡΙΟΣ 23.9.2021

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, ενισχυμένη θα είναι η διορατικότητά σας, στις ερωτικές σας συζητήσεις θα είστε αποκαλυπτικοί και αναλυτικοί. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι, θα έχετε τη διάθεση να προσεγγίσετε, θα φλερτάρετε με τρόπο διακριτικό και θερμό. Ένα απρόοπτο συμβάν θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από αρνητικές σκέψεις, θα εστιάσετε σε ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο. Σήμερα δεν αποκλείεται να εμφανιστεί άτομο από τα παλιά, με φανερή την επιθυμία της επανασύνδεσης.

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
Youtube