Κριός σήμερα 15 Σεπτεμβρίου 2019 - αστρολογικές προβλέψεις

Ομάδα του Ζώδια Σήμερα
Βαθμολογία: 
Average: 4,6 (26 votes)

Κριός σήμερα. Μάθε πως θα κυλήσει η μέρα σου, Κριός αστρολογικές προβλέψεις και όψεις των πλανητών. Ανακάλυψε αν είναι μια τυχερή μέρα για Κριός αστρολογικές προβλέψεις.

Ο Κριός σήμερα μάθε τι θα συμβεί:

Δυναμικές ίσως και κάπως εξτρεμιστικές θα είναι οι ιδέες σας, ωστόσο μη ξεχάσετε να υπολογίστε τις στατιστικές, σε περίπτωση επιχειρηματικών ρίσκων, μελετήστε με ορθολογισμό τις προοπτικές και τα ενδεχόμενα. Μια παλιά οικονομική σας κίνηση θα σας φέρει χρηματικά κέρδη. Η εγκράτεια που θα δείξετε σε ένα εργασιακό σας θέμα θα δώσει κύρος στην προσωπικότητα σας. Ένα πρόσωπο θα σας εξομολογηθεί τον έρωτα του για εσάς. Θες αλάνθαστη πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό; Και μόνο από 0,95€/λεπτό; Ακόμη και αν είσαι στο εξωτερικό; Δες ΕΔΩ πως θα πάρεις την πρόβλεψή σου!

ΚΡΙΟΣ 15.9.2019

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, έρχεται επανασύνδεση, βγαίνουν στο φως κρυμμένα αισθήματα. Η διάθεσή σας για ξεκαθαρίσματα θα σας ωθήσει σε βαθιές συναισθηματικές συζητήσεις, σήμερα θα καταφέρετε να αλλάξετε τα ερωτικά σας δεδομένα. Για εσάς που είστε χωρίς σχέση, ενδεχόμενο νέας γνωριμίας θα παρουσιαστεί σε οικείο περιβάλλον, η δεκτική σας στάση σε συνδυασμό με τον θερμό αυθορμητισμό σας, θα σας οδηγήσουν σε θετικό αποτέλεσμα.

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης: