Κριός σήμερα 24 Σεπτεμβρίου 2022 - αστρολογικές προβλέψεις

Ομάδα του Ζώδια Σήμερα
Βαθμολογία: 
Average: 1,9 (313 votes)

O Κριός σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις για αισθηματικά, οικονομικά και επαγγελματικά. Μάθε πως οι αστρολογικές όψεις των πλανητών επηρεάζουν σήμερα το ζώδιο σου και ανακάλυψε αν είναι μια τυχερή μέρα για τον Κριό.

Ο Κριός σήμερα μάθε τι θα συμβεί:

Αντιμετωπίστε σήμερα, αγαπητοί Κριοί, με ψυχραιμία και υπομονετική διάθεση την παρορμητικότητα και τη δημιουργικότητα των συναδέλφων και των αγαπημένων σας προσώπων, χωρίς να επιτρέψετε να σας παρασύρουν ο εκνευρισμός και η ανασφάλειά σας, γιατί θα έχετε αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκετε. Αφεθείτε στη ζεστασιά και τη συντροφικότητα του άλλου σας μισού, εμπιστευτείτε τη λογική και τον ορθολογισμό σας για να συγχωρέσετε τυχόν λάθη και παραλείψεις του δεσμού σας. Τεράστια πτώση τιμής! Πρόβλεψη μόνο με 0,89/λεπτο! Κάλεσε τώρα στο 14840!  Δείτε ΕΔΩ πως μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους αστρολόγους του zwdiasimera!

ΚΡΙΟΣ 24-9-2022

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, άστατη θα είναι η σκέψη σας, θα υπάρξουν αναστατώσεις στην καρδιά σας, δεν αποκλείεται να μπλεχτείτε σε απρόοπτα διλλήματα. Θα έχετε τη διάθεση για τολμηρές κινήσεις, ωστόσο κάτι δε θα σας αφήνει να εμπιστευτείτε ή να κατασταλάξετε. Ένα πρόσωπο ερωτικό θα καταφέρει να σας βάλει σε σκέψεις, θα δημιουργηθούν αμφιβολίες που δε θα σας βοηθήσουν να δώσετε μια τελική κατάληξη.

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
875