Κριός σήμερα 04 Αυγούστου 2020 - αστρολογικές προβλέψεις

Ομάδα του Ζώδια Σήμερα
Βαθμολογία: 
Average: 4,4 (33 votes)

O Κριός σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις για αισθηματικά, οικονομικά και επαγγελματικά. Μάθε πως οι αστρολογικές όψεις των πλανητών επηρεάζουν σήμερα το ζώδιο σου και ανακάλυψε αν είναι μια τυχερή μέρα για τον Κριό.

Ο Κριός σήμερα μάθε τι θα συμβεί:

Η σημερινή αστρολογική όψη δυσκολεύει τις επικοινωνίες σου, γιατί άλλα εννοείς εσύ και άλλα καταλαβαίνουν οι άλλοι. Προσπάθησε όσο περισσότερο γίνεται, να υπάρχει σαφήνεια στα λεγόμενα σου και έχε τις κεραίες σου τεντωμένες με ευαισθησία για να αντιλαμβάνεσαι την ψυχική διάθεση των άλλων, ώστε να μην αγγίξεις καυτά θέματα ή ειπωθεί κάτι που οι άλλοι εκλάβουν ως παρεξηγήσιμο. Ιδιαιτέρα προσεκτικός/η και φειδωλός/η πρέπει να είσαι στην παρόρμηση σου σε τυχόν κριτική που θα ήθελες να ασκήσεις και προς το ταίρι σου, γιατί έτσι θα χαλάσει το κλίμα της σχέσης σας. Τεράστια πτώση τιμής! Πρόβλεψη μόνο με 0,89/λεπτο! Κάλεσε τώρα στο 14840!  Δείτε ΕΔΩ πως μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους αστρολόγους του zwdiasimera!

ΚΡΙΟΣ 4.8.2020

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, ξάφνιασμα θα λάβει η καρδιά σας αναποδογυρίζουν σκέψεις και ενδεχόμενα. Ττο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε σε αμοιβαίες εκμυστηρεύσεις, αν ανοίξετε την καρδιά σας θα καταφέρετε να κλείσετε παλιές πληγές και να δώσετε νέες υποσχέσεις. Για εσάς τους μοναχικούς σε τυχαία χρονική στιγμή θα υπάρξει ευκαιρία νέας γνωριμίας. Αν είστε αρκετό καιρό μόνοι τότε αξιοποιήστε τα συμβάντα, καλό θα είναι να μην αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν. Σωστή θα είναι η συναισθηματική σας αντίληψη, δε θα πέσετε έξω στις εκτιμήσεις σας.

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
\n