Κριός σήμερα 28 Μαΐου 2023 - αστρολογικές προβλέψεις

Ομάδα του Ζώδια Σήμερα
Βαθμολογία: 
Average: 1,9 (315 votes)

O Κριός σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις για αισθηματικά, οικονομικά και επαγγελματικά. Μάθε πως οι αστρολογικές όψεις των πλανητών επηρεάζουν σήμερα το ζώδιο σου και ανακάλυψε αν είναι μια τυχερή μέρα για τον Κριό.

Ο Κριός σήμερα μάθε τι θα συμβεί:

Οξυδέρκεια και διαίσθηση θα σας χαρακτηρίζει, θα καταφέρετε να κρίνετε και να αξιολογήσετε σωστά. Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν καινούργιοι επαγγελματικοί δρόμοι εσείς που ψάχνετε εργασία θα πρέπει να τις αξιοποιήσετε δημιουργικά, μην αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν. Αισιόδοξη θα είναι η διάθεση σας, ο ανανεωμένος τρόπος σκέψης σας θα σας ωθήσει σε δυναμικές και άμεσες προσεγγίσεις, ωστόσο προσοχή στα απότομα συναισθηματικά γυρίσματα.

Έρχονται τυχερά ανοίγματα σε θέματα οικονομικής φύσης, εστιάστε στις ευνοϊκές συγκύριες, ίσως να σημειωθεί άνοδος. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε ζητήματα που υπάρχουν διλλήματα ή αμφιβολίες, δε θα πρέπει να κινηθείτε παρορμητικά. Συγκεντρώστε πληροφορίες, αναζητήστε σταθερές βάσεις και υστέρα προβείτε σε τελεσίδικες ενέργειες. Τεράστια πτώση τιμής! Πρόβλεψη μόνο με 0,89/λεπτο! Κάλεσε τώρα στο 14840!  Δείτε ΕΔΩ πως μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους αστρολόγους του zwdiasimera!

ΚΡΙΟΣ 28-5-2023

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θετική επίδραση θα έχει επάνω σας η σημερινή μέρα, θα φέρει ισορροπία στον ψυχικό και συναισθηματικό σας κόσμο, δε θα λείψουν οι ερωτικές εκπλήξεις. Καινούργιο κεφάλαιο θα ανοίξει στην ερωτική σας ζωή, εσείς που είστε χωρίς σχέση θα να είστε ελεύθεροι να οδηγήσετε την καινούργια γνωριμία που θα προκύψει, προς την κατεύθυνση που εσείς επιθυμείτε. Για κάποιους από εσάς ίσως να εμφανιστεί δίλημμα στην καρδιά σας όταν πρόσωπο από το παρελθόν βρεθεί τυχαία μπροστά σας. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. 

Κριέ μου, έλα να βάλουμε οριστικό τέλος στο συναισθηματικό σου αδιέξοδο; Μπορώ να σου βρω αρχικό που σε αγαπά και σε θέλει.

◄ Σε προκαλώ κάλεσε με στο 14840 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529 ►

 

Διάβασε επίσης:

Ποια κάρτα Ταρώ αντιστοιχεί σε Κριός σήμερα.

Μάθε πως θα είναι ο Κριός Αύριο.

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
875 ΚΛΗΣΗ