Λέων σήμερα 16 Ιουλίου 2019 - αστρολογικές προβλέψεις

Ομάδα του Ζώδια Σήμερα
Βαθμολογία: 
Average: 4,8 (120 votes)

Λέων σήμερα. Η ομάδα του Ζώδια σήμερα αναλύει με υπευθυνότητα και υπογράφει για Λέων αστρολογικές προβλέψεις. Μάθε πως θα είναι η μέρα σου σε όλους τους τομείς διάβασε για Λέων αστρολογικές προβλέψεις.

Ο Λέων σήμερα, μάθε τι θα συμβεί:

Υπάρχουν απρόβλεπτοι παράγοντες βέβαια που μπορεί να ανατρέψουν τα σχέδιά σου, όμως τίποτα δεν χαλάει τη διάθεσή σου. Συναντάς φίλους, υπάρχει ευχάριστο κλίμα και μπορείς να μοιραστείς όμορφα συναισθήματα.  Όσον αφορά τα αισθηματικά είσαι σε μια περίοδο αναμονής, θέλεις να ερωτευτείς και να δοθείς σε έναν άνθρωπο. Η ζωή σου είναι τώρα απρόβλεπτη σε αυτό το κομμάτι, υπάρχουν εξελίξεις με νέες γνωριμίες ή άτομα από το παρελθόν. Θες αλάνθαστη πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό; Και μόνο από 0,95€/λεπτό; Ακόμη και αν είσαι στο εξωτερικό; Δες ΕΔΩ πως θα πάρεις την πρόβλεψή σου!

ΛΕΩΝ 16/7/2019

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, ίσως να δημιουργηθούν δυσκολίες στην ερωτική σας επικοινωνία, σήμερα ενδέχεται να μην είστε σε θέση να συγκρατήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα. Αν περάσετε σε ειλικρινείς συναισθηματικές συζητήσεις χωρίς κακεντρεχή διάθεση τότε όλα θα μπουν στον σωστό δρόμο. Σήμερα θα εμφανιστεί εντελώς τυχαία πρόσωπο από τα παλιά, στο χέρι σας θα είναι η προοπτική επανασύνδεσης.

Είμαι Λέων, θέλω να μάθω με ποιά ζώδια ταιριάζω πιο πολύ!

Διάβασε επίσης:

Ποια κάρτα Ταρώ αντιστοιχεί σε Λέων σήμερα.

Πως θα είναι ο Λέων Αύριο.

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης: