Λέων σήμερα 07 Δεκεμβρίου 2023 - αστρολογικές προβλέψεις

Ομάδα του Ζώδια Σήμερα
Βαθμολογία: 
Average: 2,8 (479 votes)

O Λέων σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις για αισθηματικά, οικονομικά και επαγγελματικά. Μάθε πως οι αστρολογικές όψεις των πλανητών επηρεάζουν σήμερα το ζώδιο σου και ανακάλυψε αν είναι μια τυχερή μέρα για τον Λέοντα.

Ο Λέων σήμερα, μάθε τι θα συμβεί:

Σήμερα ομιλητική θα είναι η στάση σας, συγκαταβατικότητα θα δείξετε, θα δοθεί το έναυσμα για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Οργανωμένες θα είναι οι πράξεις και οι επιδιώξεις σας, δεν αποκλείεται να νιώσετε έτοιμοι να βάλετε σε εφαρμογή κάποιες νέες σας ιδέες, θα είστε σε θέση να τα βγάλετε πέρα σε τυχόν δυσκολίες ή εμπόδια. Η μεθοδική σας τακτική και η δυναμικότητα στην έκφραση σας θα σας βοηθήσουν να περάσετε τις απόψεις σας, θα πείσετε, θα κερδίσετε το ενδιαφέρον και την προσοχή των συνομιλητών σας.

Προχωρήστε, εκφραστείτε και προσεγγίστε χωρίς ενδοιασμούς το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό, ανοίγονται δρόμοι υλοποίησης. Σας δίνω τη συμβουλή να δείξετε εμπιστοσύνη στις ικανότητες και στα ταλέντα σας, σήμερα στις επαφές σας θα καταφέρετε να δώσετε δημιουργική κατάληξη. Τεράστια πτώση τιμής! Πρόβλεψη μόνο με 0,89/λεπτο! Κάλεσε τώρα στο 14840!  Δείτε ΕΔΩ πως μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους αστρολόγους του zwdiasimera!

ΛΕΩΝ 7/12/2023

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα καταλαγιάσουν τάσεις παρορμητικότητας ή ανυπομονησίας, οι κινήσεις σας θα είναι μετρημένες και απολύτως συνειδητοποιημένες. Επιφυλακτικοί θα είστε σε θέματα ρίσκου, θα προτιμήσετε τη διατήρηση και όχι την αλλαγή. Αρκετά ανεβασμένη θα είναι η ερωτική σας διάθεση, η πρόταση που θα κάνετε σε πρόσωπο (μέσω διαδικτύου) που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα βρει άμεση και θερμή ανταπόκριση, συνεπώς θα είναι λάθος αν την καθυστερήσετε.

 Λέοντα μου, μόνο ένα πρόσωπο μπορεί να σταθεί αντάξια δίπλα στην γοητευτική σου παρουσία! Να σε σοκάρω φανερώνοντας το;

◄ Κάλεσε στο 14840 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529 ►

 

Διάβασε επίσης:

Ποια κάρτα Ταρώ αντιστοιχεί σε Λέων σήμερα.

Πως θα είναι ο Λέων Αύριο.

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
1+1 SMS (ΑΣΤΡΑ)