Λέων σήμερα 11 Αυγούστου 2020 - αστρολογικές προβλέψεις

Ομάδα του Ζώδια Σήμερα
Βαθμολογία: 
Average: 4,8 (160 votes)

O Λέων σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις για αισθηματικά, οικονομικά και επαγγελματικά. Μάθε πως οι αστρολογικές όψεις των πλανητών επηρεάζουν σήμερα το ζώδιο σου και ανακάλυψε αν είναι μια τυχερή μέρα για τον Λέοντα.

Ο Λέων σήμερα, μάθε τι θα συμβεί:

Μπερδεμένη και εξαπατημένη από ψευδαισθήσεις θα εμφανιστεί η αντίληψη σας, η διανοητική σας σκέψη δεν θα είναι ανοιχτή σε απόψεις που δεν συγκλίνουν με τις δικές σας. Καθυστερήσεις θα υπάρξουν σε κάποιες χρηματικές σας υποθέσεις, για την ώρα αποφύγετε όσο μπορείτε τις οικονομικές συμφωνίες. Στον ερωτικό σας τομέα θα συμβούν απρόοπτα γεγονότα, μια τυχαία συνάντηση θα σας ανοίξει δίοδο καθημερινής επικοινωνίας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, στο χέρι σας θα είναι η μεταξύ σας εξέλιξη. Τεράστια πτώση τιμής! Πρόβλεψη μόνο με 0,89/λεπτο! Κάλεσε τώρα στο 14840!  Δείτε ΕΔΩ πως μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους αστρολόγους του zwdiasimera!

ΛΕΩΝ 11.8.2020

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η σημερινή  αστρολογική όψη θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να κυριαρχήσετε μέσα στη σχέση σας, αποφασισμένα θα προσπαθήσετε να οδηγήσετε τα γεγονότα και τις καταστάσεις εκεί που εσείς θέλετε επιθυμώντας να έχετε τον πλήρη έλεγχο. Το ισχυρό σας πείσμα δεν θα σας αφήσει να υποκύψετε σε υποχωρήσεις, ωστόσο το νου σας να μην στρέψετε τα αποτελέσματα προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν που επιτιμηθείτε.

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
\n