Λέων σήμερα 24 Σεπτεμβρίου 2022 - αστρολογικές προβλέψεις

Ομάδα του Ζώδια Σήμερα
Βαθμολογία: 
Average: 2,8 (478 votes)

O Λέων σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις για αισθηματικά, οικονομικά και επαγγελματικά. Μάθε πως οι αστρολογικές όψεις των πλανητών επηρεάζουν σήμερα το ζώδιο σου και ανακάλυψε αν είναι μια τυχερή μέρα για τον Λέοντα.

Ο Λέων σήμερα, μάθε τι θα συμβεί:

Αποσυρθείτε σήμερα, αγαπητοί Λέοντες, από την επίμονη διεκδίκηση ενός σημαντικού στόχου σας, προτιμήστε να παραμείνετε ήρεμοι και γαλήνιοι στη δουλειά σας και στις διαπροσωπικές σας επαφές, γιατί οι ανατρεπτικές και δύσβατες όψεις της ημέρας είναι πολύ πιθανόν να προκαλέσουν αναταραχές και μπερδέματα, που πρέπει απαραίτητα να αποφύγετε. Μην επιδιώκετε μια κατά μέτωπο επίθεση στον ερωτικό σας σύντροφο για να δικαιωθείτε, επιλέξτε τη σιωπή και την υπομονή στα λόγια και τις πράξεις σας. Τεράστια πτώση τιμής! Πρόβλεψη μόνο με 0,89/λεπτο! Κάλεσε τώρα στο 14840!  Δείτε ΕΔΩ πως μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους αστρολόγους του zwdiasimera!

ΛΕΩΝ 24-9-2022

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, ριζοσπαστικές θα είναι οι αποφάσεις σας, το νου σας να μην υποπέσετε σε επιπολαιότητες ή υπερβολές. Με το ταίρι σας από την μια θα είστε ιδιαιτέρως ερωτικοί, από την άλλη ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους εμμονές. Για όσους από εσάς αναζητάτε νέα ερωτική γνωριμία, ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να συναναστραφείτε με ολοκαίνουργια πρόσωπα, σήμερα θα πάρετε απόφαση να διαγράψετε το αρνητικό παρελθόν σας.

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
875