Παρθένος σήμερα 16 Ιουλίου 2019 - αστρολογικές προβλέψεις

Ομάδα του Ζώδια Σήμερα
Βαθμολογία: 
Average: 4,3 (19 votes)

Παρθένος σήμερα. Μάθε σε Παρθένος αστρολογικές προβλέψεις όλα όσα θα συμβούν τη σημερινή ημέρα και ενημερώσου για όλα τα δρώμενα. Διάβασε για Παρθένος αστρολογικές προβλέψεις.

O Παρθένος σήμερα, μάθε τι θα συμβεί:

Σήμερα ίσως ένα μυστικό σου αποκαλυφθεί, γι' αυτό πρόσεχε που λες και τι. Η επικοινωνία βλέπεις και εσύ ότι είναι δύσκολη. Χρειάζεται να εξηγείς δύο και τρείς φορές αυτά που λες. Η μέρα ίσως φέρει παρεξηγήσεις με συναδέλφους που όμως δεν είναι σημαντικές. Νιώθεις την ανάγκη να εκφραστείς συναισθηματικά. Αν δεις ότι οι γύρω σου δεν είναι στην ίδια διάθεση σε πιάνει εκνευρισμός. Άτομα από το παρελθόν έρχονται τώρα ξανά στη ζωή σου με αποτέλεσμα να νιώθεις μπερδεμένος. Θες αλάνθαστη πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό; Και μόνο από 0,95€/λεπτό; Ακόμη και αν είσαι στο εξωτερικό; Δες ΕΔΩ πως θα πάρεις την πρόβλεψή σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 16/7/2019

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα ίσως να εμφανιστούν μπερδέματα, θα υπάρξει δυσκολία έκφρασης, δύσκολη θα είναι η συνεννόηση. Υπάρχει το ενδεχόμενο να μην μπορείτε να αποκαλύψετε αυτό ακριβώς που θα νιώθετε, γι’ αυτό για την ώρα αποφύγετε τις τελεσίδικες συζητήσεις. Μια νέα γνωριμία θα υπάρξει από τυχαίο γεγονός, καλό θα είναι να δείξετε ενδιαφέρον και όχι εσκεμμένη αδιαφορία.

Είμαι Παρθένος, θέλω να μάθω με ποιά ζώδια ταιριάζω πιο πολύ!

Διάβασε επίσης:

Ποια κάρτα Ταρώ αντιστοιχεί σε Παρθένος σήμερα.

Πως θα είναι ο Παρθένος Αύριο.

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης: