Παρθένος σήμερα 24 Σεπτεμβρίου 2022 - αστρολογικές προβλέψεις

Ομάδα του Ζώδια Σήμερα
Βαθμολογία: 
Average: 1,9 (221 votes)

O Παρθένος σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις για αισθηματικά, οικονομικά και επαγγελματικά. Μάθε πως οι αστρολογικές όψεις των πλανητών επηρεάζουν σήμερα το ζώδιο σου και ανακάλυψε αν είναι μια τυχερή μέρα για τον Παρθένο.

O Παρθένος σήμερα, μάθε τι θα συμβεί:

Ίσως χρειαστεί να μοχθήσετε περισσότερο σήμερα, φίλοι Παρθένοι, για να κατακτήσετε τους εργασιακούς στόχους και τις οικονομικές απολαβές που προσδοκάτε, αλλά όλα δείχνουν πως καταφέρνετε να πραγματοποιήσετε και τις πιο δύσβατες, προσωπικές σας επιθυμίες. Η μέρα είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσει φόβους και ανασφάλειες στην ερωτική σας ζωή, γι’ αυτό καλό θα ήταν να απελευθερώσετε χωρίς δισταγμό τις βαθιές σας ανάγκες και τα θέλω της καρδιάς σας. Τεράστια πτώση τιμής! Πρόβλεψη μόνο με 0,89/λεπτο! Κάλεσε τώρα στο 14840!  Δείτε ΕΔΩ πως μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους αστρολόγους του zwdiasimera!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24-9-2022

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ετοιμαστείτε για ανατρεπτικές συζητήσεις και για ξεκαθαρίσματα στόχων. Θα νιώσετε την ανάγκη να τα βγάλετε όλα από μέσα σας και πολύ καλά θα κάνετε, όμως προσοχή στην επιλογή των λέξεων που θα χρησιμοποιήσετε για να μην υπάρχει κίνδυνος να παρεξηγηθείτε. Μέσα στη σχέση σας με το ταίρι σας, ενδέχεται η στάση σας να είναι κάπως εκρηκτική ή αντιφατική. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τα πείσματα και τις εμμονές.

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
875