Σκορπιός σήμερα 15 Νοεμβρίου 2019 - αστρολογικές προβλέψεις

Ομάδα του Ζώδια Σήμερα
Βαθμολογία: 
Average: 3,9 (46 votes)

Ο Σκορπιός σήμερα. Θα είναι μια ευνοική ημέρα για εσένα, σε ποιο τομέα θα έχεις τύχη; Σε Σκορπιός αστρολογικές προβλέψεις μάθε όλες τις εξελίξεις.Διάβασε Σκορπιός αστρολογικές προβλέψεις.

Ο Σκορπιός σήμερα, μάθε τι θα συμβεί:

Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μια ευνοϊκή και τυχερή οικονομική συμφωνία σήμερα αγαπητοί Σκορπιοί που εδώ και αρκετό διάστημα επιδιώκατε, να συμφιλιωθείτε με πρόσωπο από το παρελθόν που επανεμφανίζεται στην συναισθηματική σας ζωή, να υποδεχτείτε την επανασύνδεση που περιμένατε. Προσέξτε τους υψηλούς τόνους στην συμπεριφορά σας στο ταίρι σας, φλογίστε με πάθος και ενδιαφέρον τον δεσμό σας, αποφύγετε τις εκρήξεις και τις διαφωνίες που μπορεί να φέρουν αντίθετα αποτελέσματα. Δείτε ΕΔΩ πως μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους αστρολόγους του zwdiasimera!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 15-11-2019

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα νιώσετε έτοιμοι να προχωρήσετε σε ριζοσπαστικές κινήσεις ίσως και σε δεσμευτικές ενέργειες. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, σήμερα θα επεκταθείτε σε καινούργιες γνωριμίες αξιοποιώντας τα απρόοπτα ανοίγματα που θα προκύψουν. Ενθουσιασμό θα σας προκαλέσει η συνάντηση σας με πρόσωπο ελκυστικό. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο σταθερής σχέσης, κινηθείτε μεθοδικά μην πέσετε στην παγίδα της ανυπομονησίας.

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης: