Σκορπιός σήμερα 04 Αυγούστου 2020 - αστρολογικές προβλέψεις

Ομάδα του Ζώδια Σήμερα
Βαθμολογία: 
Average: 4 (50 votes)

O Σκορπιός σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις για αισθηματικά, οικονομικά και επαγγελματικά. Μάθε πως οι αστρολογικές όψεις των πλανητών επηρεάζουν σήμερα το ζώδιο σου και ανακάλυψε αν είναι μια τυχερή μέρα για τον Ζυγό.

Ο Σκορπιός σήμερα, μάθε τι θα συμβεί:

Η σημερινή αστρολογική όψη επιδρά ώστε η αυτοπεποίθηση που συνήθως έχεις, δίνει την θέση της στις ανασφάλειες που κρύβονται βαθειά μέσα σου, και που πολύ σπάνια τις εξωτερικεύεις. Το αποτέλεσμα επάνω σου είναι ότι για να νοιώσεις προστασία, περιχαρακώνεσαι επιλέγοντας την απομόνωση και την διακοπή κάθε είδους επαφής με οποιονδήποτε, μέχρις ότου περάσει αυτό το κρίσιμο διάστημα και αισθανθείς και πάλι αυτοπεποίθηση. Βέβαια υπάρχει και αντίκτυπος και στην αισθηματική σου ζωή, αφού η όψη των πλανητών επιδρά στην ψυχική σου διάθεση, και κρατάς το ταίρι σου σε απόσταση. Τεράστια πτώση τιμής! Πρόβλεψη μόνο με 0,89/λεπτο! Κάλεσε τώρα στο 14840!  Δείτε ΕΔΩ πως μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους αστρολόγους του zwdiasimera!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 4.8.2020

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, με θα καταφέρετε να σκεφτείτε ορθολογικά και ώριμα, απαλλάσσεστε από αρνητικές ή αντιδραστικές  τάσεις, η ήρεμη διάθεση σας θα σας βοηθήσει να κινηθείτε διαλλακτικά και συγκαταβατικά. Θα διακατέχεστε από έντονη δεκτικότητα, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για συμφιλιώσεις και συναισθηματικούς διαλόγους. Για εσάς τους χωρισμένους, ετοιμαστείτε για αλλαγές, τα γεγονότα θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκά. Συναισθηματική συνομιλία θα ανανεώσει την ψυχολογία σας, θα λάβετε μια πρόταση που αν την δεχτείτε, θα καταλήξετε σε ήρεμες και τρυφερές στιγμές.

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
\n