Σκορπιός σήμερα 24 Σεπτεμβρίου 2022 - αστρολογικές προβλέψεις

Ομάδα του Ζώδια Σήμερα
Βαθμολογία: 
Average: 2,1 (234 votes)

O Σκορπιός σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις για αισθηματικά, οικονομικά και επαγγελματικά. Μάθε πως οι αστρολογικές όψεις των πλανητών επηρεάζουν σήμερα το ζώδιο σου και ανακάλυψε αν είναι μια τυχερή μέρα για τον Ζυγό.

Ο Σκορπιός σήμερα, μάθε τι θα συμβεί:

Σκεφτείτε πολύ καλά σήμερα, φίλοι Σκορπιοί, τα λόγια που εξωτερικεύετε, μετριάστε τον ενθουσιασμό και τον παρορμητισμό σας στους ανώτερους και τον ερωτικό σύντροφο, μη θεωρείτε δεδομένο το ενδιαφέρον και την προσοχή του δεσμού σας και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις στα σημαντικά θέματα που επηρεάζουν τη σχέση σας. Να είστε εγκρατείς και ψύχραιμοι στις παγίδες και τις προκλήσεις που θα συναντήσετε, είτε στη δουλειά σας είτε σε μια φιλική παρέα που θα βρεθείτε, η τύχη είναι στο πλευρό σας. Τεράστια πτώση τιμής! Πρόβλεψη μόνο με 0,89/λεπτο! Κάλεσε τώρα στο 14840!  Δείτε ΕΔΩ πως μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους αστρολόγους του zwdiasimera!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 24-9-2022

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, προσοχή στην επιμονή που θα βγάλετε, καλό θα είναι να περιορίσετε διαθέσεις κόντρας και ισχυρογνωμοσύνης. Ενδέχεται να εμφανιστεί κάπως μπερδεμένος ο συναισθηματικός σας κόσμος, αποφύγετε τις υπερβολές. Η πρόταση που θα σας κάνει πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα έχει βάσεις πολύ πιο σοβαρές από ότι θα νομίζετε. Θα σας δοθεί ευκαιρία σταθερής ερωτικής σχέσης, σας συμβουλεύω να περιορίσετε τις καχύποπτες σκέψεις.

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
875