Σκορπιός σήμερα 18 Ιουλίου 2019 - αστρολογικές προβλέψεις

Ομάδα του Ζώδια Σήμερα
Βαθμολογία: 
Average: 4,2 (41 votes)

Ο Σκορπιός σήμερα. Θα είναι μια ευνοική ημέρα για εσένα, σε ποιο τομέα θα έχεις τύχη; Σε Σκορπιός αστρολογικές προβλέψεις μάθε όλες τις εξελίξεις.Διάβασε Σκορπιός αστρολογικές προβλέψεις.

Ο Σκορπιός σήμερα, μάθε τι θα συμβεί:

Αποφύγετε σήμερα όσο μπορείτε τις γαστρονομικές λιχουδιές και γενικότερα τις υπερβολές στις κινήσεις, στην στάση και την συμπεριφορά σας φίλοι Σκορπιοί στα προσφιλή άτομα της οικογένειας και τους αγαπημένους σας φίλους, γιατί είναι πολύ πιθανόν να παρεξηγηθείτε και να δημιουργηθούν μπερδέματα που θα φέρουν σε ρήξη κάποιες σημαντικές σας σχέσεις. Δεν υπάρχουν αρνητικές εκπλήξεις στις ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας, η ζωντάνια, ο αισθησιασμός και το κέφι σας είναι στο ζενίθ. Θες αλάνθαστη πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό; Και μόνο από 0,95€/λεπτό; Ακόμη και αν είσαι στο εξωτερικό; Δες ΕΔΩ πως θα πάρεις την πρόβλεψή σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 18-7-2019

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, εσείς οι ίδιοι θα δημιουργήσετε ανταγωνιστικό κλίμα μέσα στη σχέση σας, θα κυνηγήσετε κυριαρχία και υπεροχή. Στόχος σας θα είναι να επιβληθείτε, προσοχή στα λόγια και στις πράξεις σας. Πολλά ερωτικά χτυπήματα θα λάβει η καρδιά σας αποψε!! Ανοίγετε η ευκαιρία για καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα με πρόσωπο που δεν αποκλείεται να το ερωτευτείτε κεραυνοβόλα.

Είμαι Σκορπιός, θέλω να μάθω με ποιά ζώδια ταιριάζω πιο πολύ!

Διάβασε επίσης:

Ποια κάρτα Ταρώ αντιστοιχεί σε Σκορπιός σήμερα.

Πως θα είναι ο Σκορπιός Αύριο.

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης: