Σκορπιός σήμερα 28 Μαΐου 2023 - αστρολογικές προβλέψεις

Ομάδα του Ζώδια Σήμερα
Βαθμολογία: 
Average: 2,1 (235 votes)

O Σκορπιός σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις για αισθηματικά, οικονομικά και επαγγελματικά. Μάθε πως οι αστρολογικές όψεις των πλανητών επηρεάζουν σήμερα το ζώδιο σου και ανακάλυψε αν είναι μια τυχερή μέρα για τον Ζυγό.

Ο Σκορπιός σήμερα, μάθε τι θα συμβεί:

Η δυναμικότητα δε θα λείψει από τις ενέργειες σας, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε τις κόντρες και τις ρήξεις. Η ανταγωνιστική σας διάθεση θα πάρει έκταση, επιθυμία σας θα είναι να διεκδικήσετε, νέους στόχους βάζετε στα μελλοντικά σας πλάνα, προσοχή να μην υποπέσετε σε υπερβολές. Κλείνετε παλιές εκκρεμότητες, τερματίζετε αρνητικές σχέσεις επαγγελματικές ή φιλικές, δεν αποκλείεται να βάλετε πλώρη για καινούργιες συνεργασίες.

Θα νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε και να ανανεωθείτε, για να είναι υλοποιήσιμες οι επιθυμίες και ο βλέψεις σας θα πρέπει να κινηθείτε με σύνεση. Η κοινωνική σας διάθεση θα σας βοηθήσει να ‘ρθείτε σε επαφή με καινούρια πρόσωπα. Διευρύνεται ο κύκλος γνωριμιών σας, οι συνομιλίες που θα ανοίξετε θα έχουν μελλοντική εξέλιξη. Τεράστια πτώση τιμής! Πρόβλεψη μόνο με 0,89/λεπτο! Κάλεσε τώρα στο 14840!  Δείτε ΕΔΩ πως μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους αστρολόγους του zwdiasimera!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 28-5-2023

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, μεθοδικότητα και οργάνωση θα είναι τα χαρακτηριστικά που θα σας διέπουν, προσγειωμένος θα είναι ο τρόπος που θα χειριστείτε τις συναισθηματικές σας εκλάμψεις, θα σας οδηγήσει στις σωστές προσεγγίσεις. Η σοβαρότητα και η αυτοσυγκράτηση με την όποια θα αντιμετωπίσετε το ταίρι σας, θα κλείσει ενοχλητικά ή πιεστικά ζητήματα, θα δημιουργήσετε κλίμα ηρεμίας και ερωτικής ισορροπίας. Σε περίπτωση που αναζητάτε καινούργια γνωριμία, επιμεληθείτε την εμφάνισή σας, η γοητεία σας θα προσελκύσει το σωστό πρόσωπο.

Σκορπιέ μου, σου έχω το πρόσωπο που θα είναι μόνο για εσένα! Θα σε κοιτάζει και θα λιώνει, θα σου λέει εσένα μόνο θέλω, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ;

◄ Κάλεσε στο 14840 ή στείλε ΜΑΝΟΣ στο 54529 και θα τα μάθεις όλα! ►

 

Διάβασε επίσης:

Ποια κάρτα Ταρώ αντιστοιχεί σε Σκορπιός σήμερα.

Πως θα είναι ο Σκορπιός Αύριο.

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
875 ΚΛΗΣΗ