Ταύρος σήμερα 15 Σεπτεμβρίου 2019 - αστρολογικές προβλέψεις

Ομάδα του Ζώδια Σήμερα
Βαθμολογία: 
Average: 3,1 (39 votes)

Πως θα είναι ο Ταύρος σήμερα; Ταύρος αστρολογικές προβλέψεις σύμφωνα με τις κινήσεις των πλανητών καθημερινά. Ταύρος αστρολογικές προβλέψεις και ενημερώσου τι θα συμβεί στη ζωή σου.

Ο Ταύρος σήμερα, μάθε τι θα συμβεί:

Θα εμφανιστείτε αισιόδοξοι και αρκετά ανεβασμένοι, η παρορμητικότητα σας θα έχει θετικά αποτελέσματα. Η σημερινή αστρολογική όψη θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με φίλους, αγαπητά πρόσωπα ακόμα και παλιές αγάπες. Μια απρόσμενη συνάντηση θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με άτομο από το παρελθόν, με αποτέλεσμα μια σβησμένη φαινομενικά ιστορία να λάβει νέο ξεκίνημα. Η απόφαση σας να αναθεωρήσετε απόψεις θα σας βγει σε καλό! Θες αλάνθαστη πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό; Και μόνο από 0,95€/λεπτό; Ακόμη και αν είσαι στο εξωτερικό; Δες ΕΔΩ πως θα πάρεις την πρόβλεψή σου!

ΤΑΥΡΟΣ 15.9.2019

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, απελευθερώνεστε από αναστολές, επιφυλάξεις ή τάσεις ηττοπάθειας. Θα είστε σε θέση να αξιοποιήσετε τις νέες ερωτικές προκλήσεις, είτε πρόκειται για επανασύνδεση, είτε για νέα γνωριμία. Θα υπάρξει συνάντηση με πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε και που ποτέ δε βγάλατε από τη σκέψη σας. Θερμή συναισθηματική συζήτηση που θα ανοιχτεί μεταξύ σας, θα λύσει τις παρεξηγήσεις, θα ανοιχτεί δίοδος για σταθερή ερωτική σχέση, εστιάστε στα θερμά αισθήματα που θα φανερωθούν.

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης: