Ταύρος σήμερα 29 Μαΐου 2020 - αστρολογικές προβλέψεις

Ομάδα του Ζώδια Σήμερα
Βαθμολογία: 
Average: 3,1 (40 votes)

O Ταύρος σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις για αισθηματικά, οικονομικά και επαγγελματικά. Μάθε πως οι αστρολογικές όψεις των πλανητών επηρεάζουν σήμερα το ζώδιο σου και ανακάλυψε αν είναι μια τυχερή μέρα για τον Ταύρο.

Ο Ταύρος σήμερα, μάθε τι θα συμβεί:

Ίσως έρθετε αντιμέτωποι σήμερα αγαπητοί Ταύροι με διάφορες προκλήσεις και παγίδες που είτε προέρχονται από το κοινωνικό σας περιβάλλον και τους φίλους σας, είτε έχουν να κάνουν με μπερδέματα και διαφωνίες με τα προσφιλή σας άτομα και τον ερωτικό σύντροφο. Προτιμήστε να χαλαρώσετε έστω κι αν είναι τόσο δύσκολο να το καταφέρετε, να δείξετε αδιαφορία στις έντονες συζητήσεις και τις έκρυθμες καταστάσεις με τους γύρω σας, παρά να δημιουργήσετε ένα τεράστιο χάσμα επικοινωνίας με το ταίρι σας. Τεράστια πτώση τιμής! Πρόβλεψη μόνο με 0,89/λεπτο! Κάλεσε τώρα στο 14840!  Δείτε ΕΔΩ πως μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους αστρολόγους του zwdiasimera!

ΤΑΥΡΟΣ 29.5.2020

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, ίσως να μην είστε σε θέση να ελέγξετε τις εσωτερικές τάσεις που θα σας διέπουν με αποτέλεσμα να ξεφύγουν οι αντιδράσεις σας δημιουργώντας μπλοκαρίσματα ίσως και συγκρούσεις. Προσοχή στις συνομιλίες σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις εντάσεις, προσπαθήστε να εστιάσετε στις ερωτικές σας στιγμές, αξιοποιήστε τη θερμή πλευρά των γεγονότων.

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
\n