Τοξότης σήμερα 04 Αυγούστου 2020 - αστρολογικές προβλέψεις

Ομάδα του Ζώδια Σήμερα
Βαθμολογία: 
Average: 4,5 (11 votes)

O Τοξότης σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις για αισθηματικά, οικονομικά και επαγγελματικά. Μάθε πως οι αστρολογικές όψεις των πλανητών επηρεάζουν σήμερα το ζώδιο σου και ανακάλυψε αν είναι μια τυχερή μέρα για τον Τοξότη.

Ο Τοξότης σήμερα, μάθε τι θα συμβεί:

Η υπερβολική αυστηρότητα που έχεις τάση να δείχνεις, ακόμη και στους πιο στενούς σου ανθρώπους, μπορεί να γίνει αιτία παρεξηγήσεων και προβλημάτων. Εσύ μπορεί να μην το καταλαβαίνεις και να νομίζεις ότι η συμπεριφορά σου είναι φυσιολογική, οι άλλοι όμως που την υφίστανται έχουν τελείως διαφορετική άποψη. Προσοχή λοιπόν πώς θα εκφράσεις τις όποιες οδηγίες, συμβουλές θα τους δώσεις, γιατί μπορεί να τις δίνεις καλόπιστα, αλλά εκμηδενίζεις την άξια τους και δημιουργείς παρεξηγήσεις αν είσαι κακότροπος/η. Αν το ταίρι σου έχει κάποιες υποχρεώσεις και συ ασχοληθείς να τις φέρεις σε πέρας, θα σου << φανεί βαριά η καλογερική >> και θα τα << φτύσεις >>. Τεράστια πτώση τιμής! Πρόβλεψη μόνο με 0,89/λεπτο! Κάλεσε τώρα στο 14840!  Δείτε ΕΔΩ πως μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους αστρολόγους του zwdiasimera!

ΤΟΞΟΤΗΣ 4.8.2020

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, τα συμβάντα θα σας δώσουν το έναυσμα να εκδηλωθείτε, σήμερα θα φανερώσετε συναισθήματα που κρύβατε εδώ και πολύ καιρό. Θα περάσετε σε εξομολογήσεις, η αποκαλυπτική σας στάση θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Η απόφαση σας να ξεκαθαρίσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει τι ακριβώς νιώθετε και που στοχεύετε, θα φέρει άνοιγμα δεσμευτικής σχέσης. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, επιμεληθείτε την εμφάνιση σας, κινηθείτε με άνεση και αυθορμητισμό. Για όσους από εσάς έχετε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με παλιό πρόσωπο, σήμερα θα κλείσουν οριστικά περνώντας σε πορεία επανένωσης, καταλήγετε σε δεσμό σταθερής και μελλοντικής εξέλιξης.

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
\n