Ζυγός σήμερα 11 Αυγούστου 2020 - αστρολογικές προβλέψεις

Ομάδα του Ζώδια Σήμερα
Βαθμολογία: 
Average: 3,5 (61 votes)

O Ζυγός σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις για αισθηματικά, οικονομικά και επαγγελματικά. Μάθε πως οι αστρολογικές όψεις των πλανητών επηρεάζουν σήμερα το ζώδιο σου και ανακάλυψε αν είναι μια τυχερή μέρα για τον Ζυγό.

Ο Ζυγός σήμερα, μάθε τι θα συμβεί:

Αρνητικοί θα είστε στο να προσπαθήσετε να κατανοήσετε τις αντιλήψεις των γύρω σας. Η τάση που θα έχετε να μείνετε πεισματικά προσκολλημένοι μόνο στις δικές σας απόψεις ή εκδοχές δεν θα φέρουν επιτυχημένη κατάληξη στις συζητήσεις σας. Σήμερα θα υπάρξει ερωτικό γεγονός που θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από καχυποψίες ή αυταπάτες, ωστόσο όλα θα είναι εξαρτώμενα από το κατά πόσο διαλλακτική θα είναι η διάθεση σας. Αποφύγετε υποσχέσεις που ξέρετε πως είναι δύσκολο να τις τηρήσετε. Τεράστια πτώση τιμής! Πρόβλεψη μόνο με 0,89/λεπτο! Κάλεσε τώρα στο 14840!  Δείτε ΕΔΩ πως μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους αστρολόγους του zwdiasimera!

ΖΥΓΟΣ 11.8.2020

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, άστατη και παρορμητική θα είναι η στάση σας, δεν αποκλείεται οι θεωρίες και οι εικασίες σας να δώσουν τροφή για εντάσεις. Η κρίση σας θα είναι λανθασμένη, προσοχή να μην οδηγήσετε σε αδιέξοδο τη σχέση σας, θα υπάρξει κίνδυνος να δημιουργήσετε παρεξηγήσεις ή ρήξεις, ικανές να παγώσουν τα αισθήματα σας χωρίς να υπάρχει κάποιος ουσιαστικός ή υπαρκτός λόγος.

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
\n