Ζυγός σήμερα 04 Αυγούστου 2020 - αστρολογικές προβλέψεις

Ομάδα του Ζώδια Σήμερα
Βαθμολογία: 
Average: 3,5 (61 votes)

O Ζυγός σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις για αισθηματικά, οικονομικά και επαγγελματικά. Μάθε πως οι αστρολογικές όψεις των πλανητών επηρεάζουν σήμερα το ζώδιο σου και ανακάλυψε αν είναι μια τυχερή μέρα για τον Ζυγό.

Ο Ζυγός σήμερα, μάθε τι θα συμβεί:

Η σημερινή αστρολογική όψη, δεν προοιωνίζει ότι οι προθέσεις σου θα έχουν την αποδοχή που ελπίζεις, αλλά αντιθέτως, είναι πιθανόν, αντί για αποδοχή, να αντιμετωπίσεις έντονη κριτική από τους άλλους, πράγμα που θα σε δυσαρεστήσει και θα σε πληγώσει. Όμως μην το πάρεις κατάκαρδα και μην εκνευριστείς, καθώς, απλώς και μόνο, οφείλεται στις όψεις που σχηματίζονται, και που σύντομα θα πάψει η επίδραση τους. Προνόησε, ώστε οι συζητήσεις με το ταίρι σου, να μην σας οδηγήσουν σε θέματα όπου οι απόψεις σας διαφέρουν, γιατί οι διαφωνίες που θα προκύψουν θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα αναμεσα σας. Τεράστια πτώση τιμής! Πρόβλεψη μόνο με 0,89/λεπτο! Κάλεσε τώρα στο 14840!  Δείτε ΕΔΩ πως μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους αστρολόγους του zwdiasimera!

ΖΥΓΟΣ 4.8.2020

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα δείξετε την αγάπη και τον ενδιαφέρον σας χωρίς ανασφάλειες και καχύποπτες σκέψεις. Εσείς οι χωρισμένοι θα έχετε κίνηση από το πρώην ταίρι σας, πολύ καλά θα κάνετε και θα εμφανιστείτε ανεκτικοί, δοτικοί και πρόθυμοι να συγχωρήσετε, η στάση σας θα βοηθήσει στο να τερματίσουν τα εμπόδια, λύνονται οι παρεξηγήσεις που σας οδήγησαν στον χωρισμό. Τα γεγονότα θα σας φέρουν αισιοδοξία τώρα απεγκλωβίζεστε από τον αρνητικό ή απαισιόδοξο τρόπο σκέψης. Όσοι από εσάς αναζητάτε νέα γνωριμία, τυχαία συνάντηση θα σας φέρει σε συνομιλία με πρόσωπο που θα κερδίσει την καρδιάς σας.

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
\n