Ο κρυμμένος χαρακτήρας των 12 ζωδίων.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (2 votes)
Από την Έλενα Γκιτσάλη

Τόσα και τόσα άρθρα έχουν γραφτεί σχετικά με τα ζώδια και τα χαρακτηριστικά τους. Πως θα γνωρίσουμε το κάθε ζώδιο, πως θα πλησιάσουμε το κάθε ζώδιο, πως θα καταλάβουμε το κάθε ζώδιο και πάει λέγοντας. Όλα ωστόσο αφορούν στην καλή πλευρά των ζωδίων στην φωτεινή. Όμως εκτός από το φως υπάρχει και η σκιά ή αλλιώς η μη αποδεκτή πλευρά που ο καθένας μας έχει. Τι κρύβουμε λοιπόν στην σκιά μας; ή αλλιώς ποια είναι τα κρυμμένα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου; Διαβάστε παρακάτω και ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να μάθετε.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε τα κρυμμένα χαρακτηριστικά του:

ΚΡΙΟΣ

Η Γενικότερη εικόνα που δίνουν τα Κριάρια είναι αυτή του πολύ δυναμικού αλλά και ανταγωνιστικού ανθρώπου που θέλει να είναι πάντα πρώτος. Η αλήθεια είναι ότι αγαπάνε την πρόκληση και έχουν ισχυρή αίσθηση αυτοπεποίθησης. Είναι εγωιστές, ανυπόμονοι και φοβερά ανεξάρτητοι. Επιπλέον είναι εξωστρεφείς και δεν φοβούνται να πουν αυτό που πιστεύουν ακόμα και αν γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι αυτό θα τους στοιχίσει ακριβά. Αυτό όμως που δεν δείχνουν προς τα έξω με ευκολία είναι η ευαισθησία τους, καθώς διαθέτουν μια μεγάλη αγκαλιά που μπορεί να χωρέσει τον κόσμο όλο και μια ακόμα μεγαλύτερη καρδιά που μπορεί να συγχωρέσει τα πάντα. Είναι γενναιόδωροι και πάρα πολύ ρομαντικοί. Όταν αγαπάνε πραγματικά είναι οι άνθρωποι του "για πάντα μαζί". Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο διάσημους και καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Σε αγαπά πραγματικά ή άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα εννοεί;

Πως να τον κερδίσεις ξανά σύμφωνα με το ζώδιο του.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι είναι πεισματάρηδες αξιόπιστοι και πάρα πολύ υπεύθυνοι. Είναι πολύ ικανοί και συγκροτημένοι και μπορούν να φέρουν εις πέρας οτιδήποτε αναλάβουν. Πειθαρχημένοι και με ανεξάντλητη υπομονή δεν θα σταματήσουν πουθενά και τίποτα δεν μπορεί να τους εμποδίσει από το να φτάσουν στον στόχο τους. Αγαπάνε την ασφάλεια που τους προσφέρει το χρήμα και θεωρούνται, και όχι άδικα, οι καλοφαγάδες του ζωδιακού αφού μέσα σε όλα τα άλλα είναι και άνθρωποι των απολαύσεων. Ωστόσο, οι Ταύροι όσο και αν αγαπάνε την ύλη, θα την θυσιάσουν με ευκολία και χωρίς δεύτερη σκέψη  για τους ανθρώπους που αγαπάνε. Επιπλέον μπορούν να γίνουν πολύ έντονα ενεργητικοί και ανυπόμονοι όταν τους ενδιαφέρει κάτι καθώς και απρόσμενα επιθετικά, διεκδικητικοί. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο διάσημους και καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Σε αγαπά πραγματικά ή άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα εννοεί;

Πως να τον κερδίσεις ξανά σύμφωνα με το ζώδιο του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν είναι τυχαίο που το σύμβολο των διδύμων δεν είναι τίποτα άλλο από το λατινικό νούμερο δύο το οποίο στην ουσία φανερώνει την δυαδικότητα του ζωδίου. Στην πραγματικότητα αυτό που οι άλλοι μεταφράζουν σαν διπλή προσωπικότητα είναι η διαφορά ανάμεσα στον τρόπο που οι Δίδυμοι εκφράζονται με αυτό που πραγματικά είναι. Το βέβαιο είναι ότι είναι άνθρωποι με γρήγορη σκέψη, πνευματώδεις και επικοινωνιακοί. Επιπλέον η ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων τρέφει στην κυριολεξία τον πυρήνα της ύπαρξης τους. Ωστόσο, αν και φαίνονται συναισθηματικά ασταθείς και επιφανειακοί είναι άνθρωποι που νοιάζονται βαθιά για τις ανάγκες των ανθρώπων που αγαπούν. Έχουν την ικανότητα να ηρεμούν και να καθησυχάζουν ψυχικά τους οικείους τους καθώς και να προσφέρουν συναίσθημα. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο διάσημους και καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Σε αγαπά πραγματικά ή άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα εννοεί;

Πως να τον κερδίσεις ξανά σύμφωνα με το ζώδιο του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι άνθρωποι γλυκύτατοι, αφοσιωμένοι στην οικογένεια τους, αλλά και γενικά στους ανθρώπους που αγαπάνε. Ευαίσθητοι, αισθαντικοί και εξαιρετικά ευσυνείδητοι έχουν πάντα σαν στόχο να δημιουργούν τις σωστές βάσεις σε όλων των ειδών τις σχέσεις τους και σε ότι γενικά δημιουργούν. Ωστόσο είναι εξαιρετικά κυκλοθυμικοί και έχουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Δεν μπορούν να επικοινωνήσουν αυτά που νιώθουν με αποτέλεσμα οι άλλοι να μην τους καταλαβαίνουν. Έτσι δεν υπάρχει συναισθηματικός συντονισμός με τους άλλους και ως εκ τούτου αισθάνονται διαρκώς ανικανοποίητοι. Επίσης επιθυμούν να ασκούν επιρροή ακόμα και χειραγωγώντας τους άλλους χρησιμοποιώντας ως μέσω την αντίστροφη ψυχολογία. Δηλαδή καταφέρνουν τον στόχο τους μέσα από τον χειρισμό της συμπεριφοράς των άλλων. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο διάσημους και καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Σε αγαπά πραγματικά ή άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα εννοεί;

Πως να τον κερδίσεις ξανά σύμφωνα με το ζώδιο του.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες είναι άνθρωποι λαμπεροί και είναι γεννημένοι ηγέτες. Είναι γενναιόδωροι, φιλόδοξοι, γεμάτοι αυτοπεποίθηση και μεγαλοψυχία. Δεν περνάνε απαρατήρητοι γιατί είναι λαμπερές και δυναμικές προσωπικότητες. Δεδομένου του ότι είναι πληθωρικές και χαρισματικές περσόντες γίνονται εύκολα συμπαθείς στους άλλους. Επιπλέον είναι διασκεδαστικοί αλλά και υπερβολικοί, με αντιδράσεις μελοδραματικές και ίσως και λίγο θεατράλε. Λόγω του «θορύβου» που κάνουν βρίσκονται πολύ συχνά στο κέντρο της προσοχής και αυτό πολλές φορές τους κάνει εγωκεντρικούς και ματαιόδοξους. Αναζητούν το «κοινό»  που θα τους λατρέψει,  μέσα από παρέες, φίλους και συντρόφους. Η αυλή αυτή λοιπόν μπορεί να γίνει πολύ κακός σύμβουλος για τους Λέοντες. Αλλά και στον αντίποδα, η έλλειψη προσοχής μπορεί να κάνει τους Λέοντες επιθετικούς και εντελώς attention freaks. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο διάσημους και καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Σε αγαπά πραγματικά ή άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα εννοεί;

Πως να τον κερδίσεις ξανά σύμφωνα με το ζώδιο του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναλυτικοί και λεπτολόγοι πάνω από όλα οι Παρθένοι δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Έχουν την απαραίτητη λογική αλλά και την εξυπνάδα να αντιλαμβάνονται τους άλλους, να τους κατανοούν καθώς και να αλληλεπιδρούν μαζί τους. Λατρεύουν την επικοινωνία και το όλο «αλισιβερίσι» γνώσεων και απόψεων, αλλά αν δεν βρουν άνθρωπο «ποιότητας» για να το μοιραστούν μπορούν να μείνουν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι και μάλιστα απολαμβάνοντας το. Εδώ φυσικά υπάρχει μια παγίδα γιατί μπορούν άνετα να δημιουργήσουν για τον εαυτό τους την εικόνα του ανώτερου πνευματικά και ψυχικά ανθρώπου που θεωρεί όλους τους άλλους πολύ λίγους. Έτσι μπορούν να γίνουν αλαζόνες, γεμάτοι υπεροψία και έπαρση και όλα αυτά θα τους κάνουν ανθρώπους υπερφίαλους με ένα αρρωστημένο εγωισμό ο οποίος στο τέλος θα τους απομακρύνει από παρέες, φίλους και γενικότερα αγαπημένους ανθρώπους. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο διάσημους και καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Σε αγαπά πραγματικά ή άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα εννοεί;

Πως να τον κερδίσεις ξανά σύμφωνα με το ζώδιο του.

ΖΥΓΟΣ

Είναι οι άνθρωποι που σε κερδίζουν με την πρώτη ματιά. Είναι γλυκύτατοι, ευγενέστατοι με καλούς τρόπους και άψογη συμπεριφορά. Έχουν εκλεπτυσμένο γούστο και απίστευτα καλή σχέση με τις τέχνες. Χαρακτηρίζονται από υψηλό αίσθημα δικαιοσύνης και είναι άνθρωποι των τύπων. Είναι διακριτικοί και προσέχουν πολύ την συμπεριφορά τους αλλά και την εμφάνιση τους. Ωστόσο, είναι και εξαιρετικοί διπλωμάτες και έχουν την ικανότητα να μπορούν να ξεγελάσουν τους άλλους έτσι ώστε να γίνει αυτό που θέλουν αυτοί. Δεν λαμβάνουν εύκολα μέρος σε διενέξεις γιατί θέλουν την ησυχία τους και επιπλέον θέλουν να τα έχουν καλά με όλους για καθαρά λόγους «πολιτικής». Επιπλέον είναι συμφεροντολόγοι, ασταθείς συναισθηματικά και έχουν μια υπερβολική αγάπη για τον εαυτό τους που φτάνει στον ναρκισσισμό. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο διάσημους και καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Σε αγαπά πραγματικά ή άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα εννοεί;

Πως να τον κερδίσεις ξανά σύμφωνα με το ζώδιο του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί έχουν πάνω από όλα ήθος. Έχουν μια ενσωματωμένη πυξίδα που πάντα θα τους δείχνει αυτό που οφείλουν να κάνουν, αυτό που είναι η ευθύνη τους, η υποχρέωση τους. Επιπλέον, είναι  άνθρωποι δυναμικοί και αποφασιστικοί και θα καταφέρουν να φέρουν εις πέρας ότι τους δοθεί. Διαθέτουν τεράστια ποσοστά ενέργειας και δύναμης ικανά να μετασχηματίσουν τόσο αυτούς όσο και τους άλλους γύρω τους. Είναι όμως έρμαια των παθών τους, για την ακρίβεια ζουν για τα πάθη τους. Αν βάλουν κάτι ή κάποιον/α στο μυαλό τους θα ασχοληθούν τόσο σχολαστικά και στοχευμένα στην κατάκτηση του στόχου που στο τέλος όλο αυτό θα γίνει εμμονή. Γενικά οι Σκορπιοί είναι άνθρωποι του «για πάντα» . Ότι ριζώσει μέσα τους μένει για πάντα εκεί. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο διάσημους και καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Σε αγαπά πραγματικά ή άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα εννοεί;

Πως να τον κερδίσεις ξανά σύμφωνα με το ζώδιο του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες είναι αισιόδοξοι και άνθρωποι της περιπέτειας. Κοινωνικοί, γεμάτοι γοητεία και γλεντζέδες. Αυτοί οι άνθρωποι είναι σαν να έχουν γεννηθεί με φτερά, έτοιμα να ανοίξουν για να τους ταξιδέψουν παντού. Θέλουν να γνωρίζουν νέους ανθρώπους, νέες κουλτούρες, και να γεμίζουν γνώση. Δεν αντέχουν τους περιορισμούς αλλά και το ρουτίνιασμα της καθημερινότητας και πάντα ψάχνουν το κάτι το διαφορετικό στο οποίο θα δώσουν όλη τους την ενέργεια. Τους αρέσουν οι ξεκάθαρες κουβέντες και αντιπαθούν τα ψέματα. Όμως, δεν κερδίζει πάντα ο ανάλαφρος και γελαστός εαυτός τους. Οι Τοξότες βαριούνται εύκολα και για τον λόγο αυτό φεύγουν με την πρώτη δυσκολία από μια κατάσταση. Επιπλέον έχουν το σύνδρομο του ξερόλα και στερούνται καλών τρόπων και συμπεριφοράς, με αποτέλεσμα πολλές φορές να γίνονται αγενής ή προσβλητικοί. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο διάσημους και καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Σε αγαπά πραγματικά ή άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα εννοεί;

Πως να τον κερδίσεις ξανά σύμφωνα με το ζώδιο του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκεροι είναι οι ακούραστοι εργάτες του ζωδιακού. Έχουν συνέπεια και είναι πειθαρχημένοι. Δεν αφήνουν το συναίσθημα να τους κυριεύσει και λειτουργούν με σύστημα γνωρίζοντας ότι σε όποια κατάσταση και αν βρεθούν, ότι και αν γίνει, στο τέλος  πάντα θα πρυτανεύει η λογική. Ωστόσο, θέλουν να έχουν τον έλεγχο στα πάντα. Είναι απίστευτα συγκεντρωτικοί και θεωρούν ότι κανείς δεν μπορεί να φτάσει στο δικό τους επίπεδο και να καταφέρει όσα ήδη έχουν ή μπορούν να καταφέρουν αυτοί. Ακόμα και με τον σύντροφο τους αρέσκονται σε παιχνίδια εξουσίας, θεωρώντας ότι αυτοί πρέπει να έχουν τον έλεγχο στην σχέση. Επιπλέον μπορούν να γίνουν απελπιστικά αρνητικοί, απαισιόδοξοι και μοιρολάτρες. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο διάσημους και καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Σε αγαπά πραγματικά ή άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα εννοεί;

Πως να τον κερδίσεις ξανά σύμφωνα με το ζώδιο του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απρόβλεπτοι άνθρωποι οι Υδροχόοι. Έχουν πολύ προχωρημένο μυαλό που τρέχει με διαφορετικές ταχύτητες από των περισσότερων και ένα ιδιαίτερο τρόπο σκέψης. Είναι αντικομφορμιστές και μάλλον γεννημένοι επαναστάτες. Εκκεντρικοί αλλά όχι σοκαριστικά, καταφέρνουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, με ένα ευχάριστο τρόπο. Έχουν έντονες κοινωνικές ανησυχίες και δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στην προσωπική ελευθερία και ανεξαρτησία. Αν έπρεπε να βρούμε μια λέξη για να τους χαρακτηρίσουμε αυτή θα ήταν η Αλλαγή. Όμως, δεν αφήνουν τους άλλους να τους πλησιάσουν και να τους γνωρίσουν πραγματικά. Ενδύονται με ένα σκληρό κέλυφος και μένουν εκεί, καλυμμένοι. Επιπλέον λόγω του ότι παρά είναι ρεαλιστές μπορούν να αποκοπούν εντελώς από το συναίσθημα με αποτέλεσμα να γίνονται σκληροί με τους άλλους.Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο διάσημους και καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Σε αγαπά πραγματικά ή άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα εννοεί;

Πως να τον κερδίσεις ξανά σύμφωνα με το ζώδιο του.

ΙΧΘΥΣ

Είναι συναισθηματικά πλάσματα, γεμάτα ευαισθησίες και ρομαντισμό. Λειτουργούν με ενσυναίσθηση προσπαθώντας να καταλάβουν τους άλλους σαν να ήταν μέσα τους. Δεν μπορούν τα επιφανειακά πράγματα και θέλουν πάντα να εμβαθύνουν. Οι ιχθύες είναι οι καλλιτέχνες του ζωδιακού και αυτή τους την αγάπη για την τέχνη την φέρνουν και στην καθημερινότητα τους , μέσα από τη μεγάλη τους φαντασία. Για τον λόγο αυτό πολλές φορές μοιάζουν να ζουν στον κόσμο τους χωρίς να αντιλαμβάνονται τις ανάγκες των άλλων. Επιπλέον μπορούν να γίνουν εύκολα θύματα των άλλων καθώς μπορούν να ξεγελαστούν εύκολα. Αυτό που θέλουν να φτάσουν, αλλά αυτοσαμποτάρονται στην πορεία, είναι η συνειδητοποίηση ότι το κλειδί για βρούνε το φως μέσα τους είναι να αποδεχτούν τα σκοτάδια τους. Εδώ μόνο θα βρεις την πρόβλεψη που θα την δεις να συμβαίνει! Εδώ θα βρεις τους πιο διάσημους και καταξιωμένους ταρωμάντες και αστρολόγους! Μην ψάχνεις αλλού κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Σε αγαπά πραγματικά ή άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα εννοεί;

Πως να τον κερδίσεις ξανά σύμφωνα με το ζώδιο του.

Τελευταία ενημέρωση:
\n