Τα 12 ζώδια και η… χάρη τους στο περπάτημα.

Βαθμολόγησε: 
Average: 3,2 (5 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Δείξε μου το βάδισμά σου να σου πω ποιο είναι το περπάτημα σου. Κάπως έτσι, θα μπορούσαμε να αναλύσουμε τα αγαπημένα μας ζώδια και να τα χαρακτηρίσουμε από τον τρόπο που περπατάνε. Εξάλλου, όπως ο χορός είναι μια μορφή έκφρασης, έτσι και το περπάτημα μπορεί να μας αποκαλύψει ποιοι είμαστε πραγματικά και να σκιαγραφήσει την προσωπικότητά μας σε βάθος. Πώς περπατάνε αλήθεια τα ζώδια και πόση αυτοπεποίθηση ή αδυναμία κρύβουν τα βήματα τους;

Διάβασε το ζώδιο σου για να μάθεις πώς περπατούν τα ζώδια.

Κριός

Ο Κριός περπατάει πάντα με το κεφάλι ψηλά, έχει σιγουριά στα βήματά του και είναι σαν να μην υπάρχει κάνεις διπλά του, αφού η κίνησή του αποβλέπει μόνο μπροστά. Αυτό σημαίνει ότι δεν κοιτάζει δεξιά και αριστερά, και αν κατά τύχη τον συναντήσεις στο δρόμο ενδεχομένως να μην σου μιλήσει, γιατί απλά… δε θα σε δει. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο με την ομάδα του zwdiasimera.gr και μάθε τι θα γίνει στην αισθηματική σου ζωή. Κάλεσε 900-19-310 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια και η εξωτερική ομορφιά τους!

Τα 12 ζώδια και χρώματα. Ποιο σου ταιριάζει;

Ταύρος

Ο Ταύρος γενικά έχει αργό βηματισμό και πάντα ερευνά τα σημεία από τα όποια θα περάσει, προκειμένου να διαπιστώσει αν έχουν ασφάλεια ή κρύβουν κάποια εμπόδια. Αυτό τον κάνει να αργεί να φτάσει στον προορισμό του, χωρίς όμως να είναι ασυνεπής στα ραντεβού του. Γενικά ελέγχει τα πάντα που συμβαίνουν γύρω του και προσπαθεί να βρει τι κρύβεται πίσω από κάθε σημείο που έρχεται με επαφή ο ίδιος. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο με την ομάδα του zwdiasimera.gr και μάθε τι θα γίνει στην αισθηματική σου ζωή. Κάλεσε 900-19-310 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια και η εξωτερική ομορφιά τους!

Τα 12 ζώδια και χρώματα. Ποιο σου ταιριάζει;

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι από τη φύση του ζώδιο νευρικό, οπότε και το βάδισμά του θα έχει το ανάλογο χαρακτηριστικό. Πάντα τα βήματα του θα είναι νευρικά και ποτέ δεν πηγαίνει σε μια ευθεία, αλλά έχει την τάση να αλλάζει συνέχεια κατεύθυνση, αριστερά και δεξιά και πάλι το ίδιο. Αν τον συναντήσεις στο δρόμο, θα διακρίνεις μια μεγάλη νευρικότητα σε αυτόν. Παρόλα αυτά, φτάνει στα ραντεβού του πάντα στην ώρα του. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο με την ομάδα του zwdiasimera.gr και μάθε τι θα γίνει στην αισθηματική σου ζωή. Κάλεσε 900-19-310 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια και η εξωτερική ομορφιά τους!

Τα 12 ζώδια και χρώματα. Ποιο σου ταιριάζει;

Καρκίνος

Ο Καρκίνος γενικά περπατάει χαλαρά στο δρόμο και έχει μια χορευτική κίνηση στα βήματα του. Επειδή όμως είναι ζώδιο που έχει αρκετές ανασφάλειες στη ζωή του, αυτό φαίνεται και στο βάδισμά του, που κάποιες φορές θα διακοπεί, με στάση που θα κάνει επί τόπου για λίγα λεπτά, μέχρι να νιώσει πάλι τη σιγουριά να συνεχίσει την πορεία του. Και αυτό παίζεται, γιατί πάντα στο μυαλό του έχει ένα δίλημμα, αν θα πρέπει να συνεχίσει ή να αλλάξει κατεύθυνση. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο με την ομάδα του zwdiasimera.gr και μάθε τι θα γίνει στην αισθηματική σου ζωή. Κάλεσε 900-19-310 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια και η εξωτερική ομορφιά τους!

Τα 12 ζώδια και χρώματα. Ποιο σου ταιριάζει;

Λέων

Ο Λέων περπατάει πάντα με περηφάνια και στα βήματά του διακρίνεται η σιγουριά, η ασφάλεια, η επιβλητικότητα και η δύναμη που εκπέμπει και στη ζωή του γενικότερα. Από την άλλη, δε θέλει σε καμία περίπτωση να περάσει από κάπου χωρίς να τον κοιτάξουν οι άλλοι, για το λόγο αυτό θα βρει τον τρόπο να προκαλέσει το γενικό θαυμασμό. Πάντα η παρουσία του είναι αξεπέραστη και μοναδική. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο με την ομάδα του zwdiasimera.gr και μάθε τι θα γίνει στην αισθηματική σου ζωή. Κάλεσε 900-19-310 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια και η εξωτερική ομορφιά τους!

Τα 12 ζώδια και χρώματα. Ποιο σου ταιριάζει;

Παρθένος

Ο Παρθένος, παρόλο που είναι ένα ζώδιο που ξέρει τι θέλει στη ζωή του και πώς να την βάλει σε μια σειρά, στο βάδισμα του έχει μια ανασφάλεια και γενικά πολλά κενά, με αποτέλεσμα να μη φτάνει ποτέ στην ώρα του στον προορισμό του. Από την άλλη, τα βήματά του είναι αργά και μερικές φορές έχει κι ένα φόβο αν θα πρέπει να συνεχίσει προς τον τελικό του προορισμό ή απλά να επιστρέψει. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο με την ομάδα του zwdiasimera.gr και μάθε τι θα γίνει στην αισθηματική σου ζωή. Κάλεσε 900-19-310 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια και η εξωτερική ομορφιά τους!

Τα 12 ζώδια και χρώματα. Ποιο σου ταιριάζει;

Ζυγός

Ο Ζυγός περπατάει με πολύ υπερηφάνεια και τα βήματά του είναι σταθερά και σίγουρα. Όταν περπατά, νιώθει ότι περνάει από… κάστινγκ, αφού νομίζει πως τον κοιτάζουν όλοι και φυσικά, τον θαυμάζουν όλοι. Το περπάτημά του έχει μεγάλη δύναμη και μια μοναδικότητα, που τον κατατάσσει αυτόματα στα περήφανα και γεμάτα αυτοπεποίθηση ζώδια. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο με την ομάδα του zwdiasimera.gr και μάθε τι θα γίνει στην αισθηματική σου ζωή. Κάλεσε 900-19-310 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια και η εξωτερική ομορφιά τους!

Τα 12 ζώδια και χρώματα. Ποιο σου ταιριάζει;

Σκορπιός

Ο Σκορπιός περπατάει με ερωτισμό και καταφέρνει να έχει ακόμα και… κατακτήσεις με το βάδισμά του. Αυτό σημαίνει ότι ένας απλός περίπατος για τον Σκορπιό, μπορεί να καταλήξει σε έναν μεγάλο ερώτα. Σαφώς και έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση στο βήμα του, αλλά και πάντα προκαλεί το θαυμασμό αυτών που τον συναντούν, γιατί η εμφάνισή του είναι πάντα προκλητική. Με την καλή έννοια. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο με την ομάδα του zwdiasimera.gr και μάθε τι θα γίνει στην αισθηματική σου ζωή. Κάλεσε 900-19-310 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια και η εξωτερική ομορφιά τους!

Τα 12 ζώδια και χρώματα. Ποιο σου ταιριάζει;

Τοξότης

Ο Τοξότης περπατάει όπως ένα παιδί. Τα βήματά του έχουν μια παιδικότητα και μια ανάλαφρη επαφή με το έδαφος. Δεν είναι βαρύς, αλλά ούτε σοβαρός. Επίσης, η κίνησή του είναι γρήγορη και έχει μια χάρη, μπορεί να θυμίζει ένα ελάφι ή μία γαζέλα. Ωστόσο, μπορεί συχνά να αργεί να φτάσει στον προορισμό του. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο με την ομάδα του zwdiasimera.gr και μάθε τι θα γίνει στην αισθηματική σου ζωή. Κάλεσε 900-19-310 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια και η εξωτερική ομορφιά τους!

Τα 12 ζώδια και χρώματα. Ποιο σου ταιριάζει;

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως έχει μια σιγουριά στην κίνησή του και ποτέ δε θα τον πετύχεις να έχει αφηρημάδα στο βλέμμα του, αφού ξέρει πάντα ποιος είναι ο τελικός προορισμός του. Αυτό σημαίνει πως, ακόμα και πόλεμος να γίνεται διπλά του, αυτός θα φτάσει εκεί που πρέπει. Η σιγουριά του αυτή, τον τοποθετεί στα πιο αποφασιστικά και τα πιο δυνατά ζώδια. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο με την ομάδα του zwdiasimera.gr και μάθε τι θα γίνει στην αισθηματική σου ζωή. Κάλεσε 900-19-310 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια και η εξωτερική ομορφιά τους!

Τα 12 ζώδια και χρώματα. Ποιο σου ταιριάζει;

Υδροχόος

Ο Υδροχόος έχει μια χάρη στο βηματισμό του και οι κινήσεις του χαρακτηρίζονται ως… λαμπερές και καλλιτεχνικές. Αυτό τον κάνει να αποκτά το τίτλο του σταρ, που όταν περπατάει θα κάνει τα πάντα να τον κοιτάξουν όλοι, είτε ηθελημένα είτε ασυνείδητα. Έχει ένα βηματισμό, που τον κάνει να ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος. Αν βιάζεται να πάει κάπου, οι κινήσεις του γίνονται πολύ γρήγορες, αλλά σίγουρα όχι απαρατήρητες. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο με την ομάδα του zwdiasimera.gr και μάθε τι θα γίνει στην αισθηματική σου ζωή. Κάλεσε 900-19-310 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια και η εξωτερική ομορφιά τους!

Τα 12 ζώδια και χρώματα. Ποιο σου ταιριάζει;

Ιχθύς

Ακόμα και στις κινήσεις του Ιχθύ υπάρχει η ανασφάλεια και η αδυναμία του να φτάσει τελικά με σιγουριά στον τελικό του προορισμό. Αυτό σημαίνει ότι περπατάει με δισταγμό πάντα, παρασύρεται από το ονειροπόλο πνεύμα του και αυτό τον κάνει να φαίνεται ότι δεν ξέρει πού θέλει να πάει ή τι κάνει στο δρόμο. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο με την ομάδα του zwdiasimera.gr και μάθε τι θα γίνει στην αισθηματική σου ζωή. Κάλεσε 900-19-310 *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια και η εξωτερική ομορφιά τους!

Τα 12 ζώδια και χρώματα. Ποιο σου ταιριάζει;

Τελευταία ενημέρωση: