Τα 12 Ζώδια και οι ανθρώπινες σχέσεις τους! Πως λειτουργούν;

Βαθμολόγησε: 
Average: 4,2 (6 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Οι σχέσεις μας είναι η κινητήριος δύναμη της ζωής μας και μία μεγάλη αλήθεια είναι ότι κανείς δεν μπορεί να είναι πάντα μόνος. Σχέσεις φιλικές, οικογενειακές, ερωτικές, ή ακόμα και συναδελφικές, γεμίζουν το χρόνο μας αλλά και μας δίνουν σημαντικά μαθήματα και εμπειρίες ζωής! Πώς λειτουργούν όμως τα 12 ζώδια στις σχέσεις τους; Ποιο χαρακτήρα εκφράζουν και τι ζητούν για να είναι ευχαριστημένα από μία σχέση;

Διάβασε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και ανακάλυψε χρήσιμα αστρολογικά μυστικά…

Κριός

Ο Κριός στις σχέσεις του είναι ο ηγέτης, αυτός που θέλει να παίρνει τις πρωτοβουλίες και να δίνει πάντα τις δικές του κατευθύνσεις, που όλοι θα ακολουθούν! Είναι απόλυτα ειλικρινής απέναντι στις φιλικές, στις οικογενειακές ή και στις ερωτικές του σχέσεις. Πολλές φορές αυτή η ειλικρίνεια μπορεί να τον κάνει να λειτουργήσει ωμά ή απότομα, όμως στο πλάι του δεν θα αμφιβάλεις ποτέ, γιατί θα γνωρίζεις ότι ο Κριός στις σχέσεις του είναι ντόμπρος! Είναι το ζώδιο που είναι πάντα σε ετοιμότητα να σε βοηθήσει και να σου σταθεί, όταν συμβαίνουν σκληρά περιστατικά στη ζωή σου. Το μοναδικό σημείο που προβληματίζει στις σχέσεις του, είναι ο εγωισμός του. Θέλει να είναι πάντα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και μόνιμα να γίνεται το δικό του! Η Αλεξάνδρα Βενέτη είναι αυθεντία! Είναι ο άνθρωπος που θα τον καλέσεις μία φορά, δεύτερη δε θα χρειαστεί! Οι προβλέψεις της βγαίνουν αμέσως! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Κριέ διαβάσε επίσης: 

Zώδια και απιστία. Πως αντιδρούν και πως το αντιμετωπίζουν.

Ταύρος

Ο Ταύρος δίνεται απόλυτα στις σχέσεις του και αφιερώνεται πλήρως στους ανθρώπους που αγαπά! Τις περισσότερες φορές μάλιστα τους θεωρεί κτήμα του, με αποτέλεσμα να λειτουργεί πολύ καταπιεστικά αλλά και απόλυτα!  Ο Ταύρος διατηρεί σχέσεις χρόνιες, σταθερές και μόνιμες. Δεν βάζει εύκολα ανθρώπους στη ζωή του, αλλά το ίδιο δύσκολο είναι να πει και «τέλος» σε μία σχέση! Είναι πολύ σημαντικό για έναν Ταύρο να έχει στο πλευρό του ανθρώπους στους οποίους μπορεί πραγματικά να βασιστεί και να έχει εμπιστοσύνη. Η καχυποψία του, τον κάνει πολλές φορές να υποψιάζεται, να ζηλεύει και να έχει το φόβο ότι θα κάτι μπορεί να μαγειρεύεται πίσω από την πλάτη του! Οποιασδήποτε μορφή σχέσης και να έχεις με έναν Ταύρο, μπορείς να έχεις την σιγουριά, ότι έχεις στο πλευρό σου έναν άνθρωπο πιστό και αφοσιωμένο σε εσένα, που το μόνο που ζητά είναι και την δική σου πλήρη αφοσίωση. Η Αλεξάνδρα Βενέτη είναι αυθεντία! Είναι ο άνθρωπος που θα τον καλέσεις μία φορά, δεύτερη δε θα χρειαστεί! Οι προβλέψεις της βγαίνουν αμέσως! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ταύρε διαβάσε επίσης: 

Zώδια και απιστία. Πως αντιδρούν και πως το αντιμετωπίζουν.

Δίδυμοι

Η σχέση με τον Δίδυμο είναι ένα όμορφο παιχνίδι διασκέδασης και επικοινωνίας που σε ενθουσιάζει και σε βοηθά να βλέπεις τα πράγματα μέσα από μία διαφορετική διάσταση.  Ο Δίδυμος είναι ιδανικός για φίλος, είναι ο άνθρωπος με τον οποίο μπορείς να μοιραστείς τις σκέψεις σου και να κουβεντιάσεις ατέλειωτες ώρες. Στις σχέσεις του είναι φιλελεύθερος, προοδευτικός, θέλει να κάνει διαρκώς νέες γνωριμίες και να μεγαλώνει τον κύκλο των σχέσεών του! Θέλει να έχει στο πλάι του ανθρώπους που είναι πραγματικά έξυπνοι και μέσα από αυτούς μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα και να μαθαίνει πάντα κάτι νέο! Η καταπίεση στις σχέσεις δεν του αρέσει καθόλου, είτε αυτό αφορά τις ερωτικές σχέσεις, είτε τις φιλικές ή οικογενειακές. Ο Δίδυμος είναι της άποψης ότι κάθε σχέση θέλει τον αέρα της για να αναπνέει! Αναμφίβολα είναι ο άνθρωπος με τον οποίο θα διασκεδάσεις και θα μιλήσεις περισσότερο από τον καθένα, είναι όμως και ο άνθρωπος που θα ρίξεις γερό καβγά που πολύ γρήγορα θα τον έχεις ξεχάσει! Η Αλεξάνδρα Βενέτη είναι αυθεντία! Είναι ο άνθρωπος που θα τον καλέσεις μία φορά, δεύτερη δε θα χρειαστεί! Οι προβλέψεις της βγαίνουν αμέσως! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Δίδυμε διαβάσε επίσης: 

Zώδια και απιστία. Πως αντιδρούν και πως το αντιμετωπίζουν.

Καρκίνος

Οι σχέσεις ενός Καρκίνου είναι «οικογενειακού χαρακτήρα» για το λόγο αυτό προτιμά και επιλέγει να έχει στο πλευρό του, λίγους και καλούς ανθρώπους με τους οποίους τον συνδέουν αμοιβαία συναισθήματα αγάπης. Δεν κάνει εύκολα φίλους αλλά και σχέσεις γενικότερα, αργεί να ανοιχτεί και να εμπιστευτεί συναισθηματικά ένας Καρκίνος, αφού οι ανασφάλειες του δεν του επιτρέπουν να είναι πάντα κοινωνικός! Σε μία σχέση με έναν Καρκίνο, γνωρίζεις ότι πάντα υπάρχει στο πλευρό σου ένας άνθρωπος που θα σου σταθεί σε κάθε δυσκολία, θα πονέσει με το πρόβλημά σου αλλά θα ικανοποιηθεί και με τις δικές σου χαρές. Ο Καρκίνος συνήθως διατηρεί μακρόχρονες σχέσεις με ανθρώπους από τα παιδικά του χρόνια, από το σχολείο, από την γειτονιά ή το Πανεπιστήμιο. Με αυτούς ακριβώς τους ανθρώπους αισθάνεται ότι έχει ένα ιδιαίτερο και σπάνιο δέσιμο! Το αρνητικό του στοιχείο στις σχέσεις του; Αρκετές στιγμές αισθάνεται ότι κανείς δεν τον αγαπά και τότε ξεκινά να γκρινιάζει. Η Αλεξάνδρα Βενέτη είναι αυθεντία! Είναι ο άνθρωπος που θα τον καλέσεις μία φορά, δεύτερη δε θα χρειαστεί! Οι προβλέψεις της βγαίνουν αμέσως! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Καρκίνε διαβάσε επίσης: 

Zώδια και απιστία. Πως αντιδρούν και πως το αντιμετωπίζουν.

Λέων

Ο Λέοντας στις σχέσεις του είναι ο απόλυτα συναισθηματικός χείμαρρος! Εκδηλώνει τη συμπάθεια και την αγάπη του έντονα και απόλυτα, εκφράζοντας με κάθε τρόπο τον θαυμασμό αλλά και το ενδιαφέρον του! Ακριβώς αυτό όμως επιζητά και ο ίδιος από τις σχέσεις του, θέλει δηλαδή θέλει μόνιμα να τον θαυμάζουν, να τον προσέχουν και να τον έχουν στα όπα – όπα! Ο Λέοντας είναι αρκετά γενναιόδωρος τόσο πρακτικά όσο και συναισθηματικά στις σχέσεις του! Θα σου κάνει ακριβά δώρα στη γιορτή σου, θα είναι ο πρώτος που θα θυμηθεί μία σημαντική επέτειο και είναι βέβαιο ότι είναι το ζώδιο που θα σε κεράσει τις περισσότερες φορές. Επιπλέον είναι ο άνθρωπος με τον οποίο θα διασκεδάσεις, θα γελάσεις, θα παίξεις, θα περάσεις τις πιο όμορφες στιγμές, αφού μία από τις πιο σημαντικές προτεραιότητές του είναι να περνά καλά, τόσο ο ίδιος, όσο και οι άνθρωποι που είναι δίπλα του! Το αρνητικό του στοιχείο είναι ότι θέλει τόσο πολύ να είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, που πραγματικά η σχέση μαζί του  μπορεί κάποιες στιγμές να κουράσει! Η Αλεξάνδρα Βενέτη είναι αυθεντία! Είναι ο άνθρωπος που θα τον καλέσεις μία φορά, δεύτερη δε θα χρειαστεί! Οι προβλέψεις της βγαίνουν αμέσως! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Λέων διαβάσε επίσης: 

Zώδια και απιστία. Πως αντιδρούν και πως το αντιμετωπίζουν.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ο άνθρωπος που θα σου αποδείξει σε βάθος χρόνου ότι είναι ένας πιστός και αφοσιωμένος φίλος, ή σύντροφος. Οποιαδήποτε μορφή σχέσης και να έχεις μαζί του, σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει η φερεγγυότητά του, η συνέπειά του αλλά και ο τρόπος του να σε συμβουλεύει και να σου στέκεται κάθε στιγμή που εσύ το έχεις ανάγκη! Ο Παρθένος διατηρεί χρόνιες σχέσεις στη ζωή του και δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στην αξία της φιλίας. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα πει μεγάλα και τρανά λόγια, όμως οι πράξεις του θα σου αποδεικνύουν κάθε ώρα και στιγμή, ότι είναι ένας άνθρωπος που προσφέρει και εξυπηρετεί χωρίς να ζητά! Είναι ο καλύτερος συμβουλάτορας αλλά και το άτομο στο οποίο μπορείς να ανοίξεις την ψυχή σου και να σε βοηθήσει να βρεις μία λογική λύση! Το αρνητικό του στοιχείο είναι η σκληρή του κριτική – που δύσκολα μπορεί κάποιος να κατανοήσει- καθώς και το καυστικό του χιούμορ που γίνεται συχνά η αιτία παρεξηγήσεων. Η Αλεξάνδρα Βενέτη είναι αυθεντία! Είναι ο άνθρωπος που θα τον καλέσεις μία φορά, δεύτερη δε θα χρειαστεί! Οι προβλέψεις της βγαίνουν αμέσως! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Παρθένε διαβάσε επίσης: 

Zώδια και απιστία. Πως αντιδρούν και πως το αντιμετωπίζουν.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις και γνωρίζοντας τον λίγο καλύτερα θα καταλάβεις ότι αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί ποτέ να είναι μόνος. Θέλει μόνιμα να υπάρχουν στη ζωή του σχέσεις από τις οποίες δέχεται και δίνει στήριξη. Η συνύπαρξη είναι πολύ σημαντική για έναν Ζυγό ο οποίος τρέμει και μόνο στη σκέψη της μοναξιάς.  Όποια μορφή και να είναι η σχέση σου με τον Ζυγό, στο πλευρό του θα νιώσεις ήρεμα, γαλήνια, θα σε βοηθήσει πολλές φορές να αντιμετωπίσεις και να διώξεις μακριά το στρες ενώ με τον διπλωματικό του τρόπο θα σε παρασύρει να διασκεδάσεις και να το ρίξεις έξω! Το αρνητικό του στοιχείο είναι ότι απομακρύνεται από σχέσεις που κρατούν χρόνια, όταν βρεθεί μία νέα σχέση, που του έχει εξιτάρει το ενδιαφέρον! Ο Ζυγός είναι η κλασική περίπτωση ανθρώπου που όταν ερωτευτεί ή παντρευτεί, ξεχνά τα φιλαράκια του. Η Αλεξάνδρα Βενέτη είναι αυθεντία! Είναι ο άνθρωπος που θα τον καλέσεις μία φορά, δεύτερη δε θα χρειαστεί! Οι προβλέψεις της βγαίνουν αμέσως! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ζυγέ διαβάσε επίσης: 

Zώδια και απιστία. Πως αντιδρούν και πως το αντιμετωπίζουν.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θέλει λίγες αλλά ποιοτικές σχέσεις στη ζωή του! Δεν είναι τόσο ανοιχτός και κοινωνικός, διατηρεί όμως χρόνιες σχέσεις με ανθρώπους που  συνδέεται μαζί τους από το παρελθόν. Ο Σκορπιός στις σχέσεις του είναι αρκετά απόλυτος και θεωρεί ότι ο άνθρωπος που έχει στο πλευρό του, ο φίλος, ο σύντροφος, ο αδερφός είναι κτήμα του! Έτσι λοιπόν συχνά μπορεί να εκδηλώσει ζήλεια αν διαπιστώσει ότι το άτομο που αγαπά διατηρεί και άλλες σχέσεις. Είναι ο άνθρωπος που θα κρατήσει καλά φυλαγμένο κάθε μυστικό σου, όμως ο ίδιος σπάνια θα σου ανοιχτεί και θα κουβεντιάσει μαζί σου τα εσώψυχά του! Πολλές φορές θα καταλάβει τι σκέφτεσαι και πώς αισθάνεσαι με ένα και μόνο βλέμμα και θα σου σταθεί ουσιαστικά για να ξεπεράσεις κάθε δύσκολη κατάσταση. Όταν όλοι σε έχουν ξεχάσει, τότε ο Σκορπιός θα είναι στο πλευρό σου, για να σου αποδείξει ότι οι φίλοι και οι σχέσεις στα δύσκολα φαίνονται! Η Αλεξάνδρα Βενέτη είναι αυθεντία! Είναι ο άνθρωπος που θα τον καλέσεις μία φορά, δεύτερη δε θα χρειαστεί! Οι προβλέψεις της βγαίνουν αμέσως! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Σκορπιέ διαβάσε επίσης: 

Zώδια και απιστία. Πως αντιδρούν και πως το αντιμετωπίζουν.

Τοξότης

Εκφραστικός, ευχάριστος, επικοινωνιακός και αυθόρμητος ο Τοξότης αποτελεί πάντα την ιδανική παρέα, τον πιο ευχάριστο φίλο, τον πιο ενθουσιώδη σύντροφο ή ακόμα και το μέλος της οικογένειας που θα σε κάνει πάντα να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα. Ο Τοξότης είναι ανοιχτός στις σχέσεις του, θέλει διαρκώς να γνωρίζει νέους ανθρώπους, ενθουσιάζεται με την επαφή του με ανθρώπους, όμως αρκετές στιγμές είναι και λίγο επιφανειακός. Αυτό σημαίνει ότι δύσκολα δένεται και αφοσιώνεται σε μία σχέση, γιατί η ανάγκη του είναι η ελευθερία και η επέκταση! Είναι ο άνθρωπος με τον οποίο θα έχεις να θυμηθείς τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες, μαζί του θα κάνεις τις πιο όμορφες τρέλες. Μην περιμένεις όμως ποτέ από έναν Τοξότη απόλυτη πίστη και αφοσίωση! Η Αλεξάνδρα Βενέτη είναι αυθεντία! Είναι ο άνθρωπος που θα τον καλέσεις μία φορά, δεύτερη δε θα χρειαστεί! Οι προβλέψεις της βγαίνουν αμέσως! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τοξότη διαβάσε επίσης: 

Zώδια και απιστία. Πως αντιδρούν και πως το αντιμετωπίζουν.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως δεν φημίζεται για την κοινωνικότητά του, είναι όμως το ζώδιο της υπευθυνότητας και της συνέπειας και αυτά τα στοιχεία του, τον κάνουν ιδιαίτερα αγαπητό στις σχέσεις του! Συνήθως συνάπτει φιλικές σχέσεις από το επαγγελματικό του περιβάλλον ή με ανθρώπους που έχει κοινούς στόχους και όραμα. Είναι το ζώδιο που θα δώσει μεγάλη έμφαση στο κοινωνικό στάτους των ανθρώπων που τον περιβάλλουν, γιατί είναι της άποψης «Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι»! Έτσι λοιπόν είναι αρκετά εκλεκτικός στους ανθρώπους που βάζει στη ζωή του! Ένας Αιγόκερως κρατά χρόνιες σχέσεις, τόσο φιλικές όσο και ερωτικές, ενώ παράλληλα τιμά, σέβεται και στέκεται πολύ στις οικογενειακές του σχέσεις. Είναι ο δάσκαλος, που θα σε μαλώσει, θα σου δείξει το σωστό δρόμο και θα σου φερθεί «πατρικά» (ή μητρικά)! Το αρνητικό του στοιχείο; Γίνεται αρκετά αυστηρός κριτής και δεν δίνει δεύτερες ευκαιρίες σε ανθρώπους που δεν φέρθηκαν αντάξιοι των προσδοκιών του! Η Αλεξάνδρα Βενέτη είναι αυθεντία! Είναι ο άνθρωπος που θα τον καλέσεις μία φορά, δεύτερη δε θα χρειαστεί! Οι προβλέψεις της βγαίνουν αμέσως! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αιγόκερε διαβάσε επίσης: 

Zώδια και απιστία. Πως αντιδρούν και πως το αντιμετωπίζουν.

Υδροχόος

Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο για έναν Υδροχόο από το να έχει φιλικές σχέσεις, να γνωρίζει διαρκώς νέους ανθρώπους, να επεκτείνει τον κύκλο των γνωριμιών του και να έρχεται σε επαφή με πολλά άτομα. Ο Υδροχόος μάλιστα επιλέγει και απολαμβάνει να έχει σχέσεις με άτομα που είναι αρκετά διαφορετικά από τον ίδιο, για παράδειγμα άλλης κουλτούρας, θρησκείας ή ηλικίας. Ο Υδροχόος αποδεικνύεται σε βάθος χρόνου ένας πιστός, ειλικρινής και αφοσιωμένος φίλος που ποτέ δεν ξεχνά. Ακόμα και αν η ζωή τα φέρει έτσι και χαθείτε, είναι σίγουρα αυτός που θα ψάξει να σε βρει! Σε κάθε μορφή σχέσης όμως, αναζητά την ελευθερία και την αυτοέκφραση! Αυτό σημαίνει ότι δέχεται τους ανθρώπους με τα ελαττώματά τους, το ίδιο όμως επιζητά και ο ίδιος. Δεν θέλει στο πλάι του ανθρώπους που προσπαθούν να τον αλλάξουνε! Η Αλεξάνδρα Βενέτη είναι αυθεντία! Είναι ο άνθρωπος που θα τον καλέσεις μία φορά, δεύτερη δε θα χρειαστεί! Οι προβλέψεις της βγαίνουν αμέσως! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Zώδια και απιστία. Πως αντιδρούν και πως το αντιμετωπίζουν.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς στις σχέσεις του είναι αρκετά ευαίσθητος, συναισθηματικός και στέκεται πάντα ουσιαστικά σε κάθε δικό του άνθρωπο που έχει πρόβλημα. Είναι πολύ σημαντικό για έναν Ιχθύ να προσφέρει και να συμπαραστέκεται στις σχέσεις του. Ποτέ δεν θα ζητήσει ανταλλάγματα, του αρκεί  μόνο να νιώσει ότι είναι σημαντικός μέσα από την προσφορά του! Ο Ιχθύς αν και αγαπητικός, δεν είναι ιδιαίτερα πιστός στις σχέσεις του – όποιας μορφής και να είναι - ! Μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ότι είσαι ο καλύτερός του φίλος, ή ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής του ή ακόμα και η αδυναμία του. Στην πραγματικότητα όμως τα δεδομένα του και τα συναισθήματά του μπορούν πολύ εύκολα να αλλάξουν! Μην παραξενευτείς λοιπόν αν η σχέση του μαζί σου, αποδειχθεί ότι δεν είναι τόσο απόλυτη ή αληθινή όσο πίστευες! Η Αλεξάνδρα Βενέτη είναι αυθεντία! Είναι ο άνθρωπος που θα τον καλέσεις μία φορά, δεύτερη δε θα χρειαστεί! Οι προβλέψεις της βγαίνουν αμέσως! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ιχθύ διαβάσε επίσης: 

Zώδια και απιστία. Πως αντιδρούν και πως το αντιμετωπίζουν.

Τελευταία ενημέρωση: