5 τρόποι για να κάνεις ένα ζώδιο να σε αγαπήσει αληθινά!

Βαθμολόγησε: 
Average: 2 (353 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Βασικός στόχος είναι να σε αγαπήσει, να καταφέρει να σου ανοιχτεί συναισθηματικά και να δημιουργηθεί μεταξύ σας συναισθηματικό δέσιμο. Ο στόχος αυτός δεν είναι πάντα εύκολος γιατί όταν υπάρχει έρωτας δεν μπορείς να δεις κάποια πράγματα καθαρά και έτσι όπως πρέπει. Η αστρολογία σε βοηθά λοιπόν και σου δείχνει 5 τρόπους για να σε αγαπήσει αληθινά το ζώδιο που εσύ θέλεις!

Δες λοιπόν το ζώδιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και ανακάλυψε 5 σημαντικούς τρόπους για να το κάνεις να σε αγαπήσει:

5 τρόποι για να σε αγαπήσει ένας Κριός

1. Να είσαι ο εαυτός σου, γιατί το Κριάρι, θέλει να έχει στο πλάι του ένα άτομο με προσωπικότητα αλλά και αυθεντικότητα. Μην προσπαθήσεις να τον πείσεις για κάτι που δεν είσαι, εξέφρασε τον αληθινό σου εαυτό, μην  ντραπείς να εκδηλώσεις ακόμα και τις αδυναμίες σου.
2. Να του αφήνεις χώρο για να αναπνέει και να νιώθεις ελεύθερος! Ο Κριός δεν αντέχει την καταπίεση, θέλει να μπορεί να κινείται ανεξάρτητα. Μην ξεχνάς ότι είναι ένα άτομο δραστήριο  και η αγάπη για το Κριάρι δεν αποδεικνύεται με τη θυσία της ανεξαρτησίας του.
3. Δείξε του ότι εμπιστεύεσαι τις πρωτοβουλίες του και άφησε τον να κάνει τα κουμάντα. Σύμφωνα με τον Κριό, σε μία σχέση πρέπει κάποιος να είναι ο αρχηγός, στην συγκεκριμένη περίπτωση το Κριάρι πρέπει να έχει πάντα το προβάδισμα.
4. Φέρσου διπλωματικά και υποχωρητικά στις εκρήξεις και στους καβγάδες που το Κριάρι προκαλεί! Μην τα παίρνεις όλα τις μετρητοίς αλλά θυμήσου ότι ένας Κριός αυτό που στην ουσία επιθυμεί είναι να έχει στο πλάι του έναν άνθρωπο που τον ηρεμεί.
5. Μην κάνεις ποτέ τον Κριό να είναι η  προτεραιότητα της ζωής σου, το Α και το Ω σου. Το Κριάρι θέλει έναν σύντροφο που δεν θα είναι μόνιμα κολλημένος πάνω του, αλλά θα έχει μία γεμάτη και δραστήρια ζωή, αυτό το θαυμάζει και το αγαπά!

Διαβάστε επίσης:

Πώς αντιδρούν τα ζώδια στις καθημερινές αναποδιές;

Τι σκέφτεται ένας άντρας στα ερωτικά του, ανάλογα με το ζώδιό του!

 

5 τρόποι για να σε αγαπήσει ένας Ταύρος

1. Να διατηρείς μία προσεγμένη και καλόγουστη εμφάνιση. Μπορεί να σου ακούγεται κουτό, όμως ο Ταύρος δίνει μεγάλο ρόλο στο παρουσιαστικό του συντρόφου του και θέλει το άτομο που είναι στο πλευρό του να είναι πάντα αριστοκρατικό και αισθησιακό ώστε να του είναι ποθητό.
2. Πείσε τον ότι λες αλήθεια! Ο Ταύρος είναι καχύποπτος και δεν εμπιστεύεται εύκολα. Για να σε αγαπήσει πρέπει να του δώσεις το πράσινο φως ότι του λες όλη την αλήθεια και ότι δεν του κρατάς μυστικά!
3. Δώσε του χρόνο! Ο Ταύρος έχει τους δικούς του αργούς ρυθμούς, τους οποίους πρέπει να κατανοήσεις και να συμβιβαστείς με αυτούς! Μην τον πιέζεις εδώ και τώρα για απαντήσεις, μην ζητάς ντε και καλά να γίνει το δικό σου τη στιγμή που θέλεις. Πήγαινε με τους νωχελικούς ρυθμούς του!
4. Ικανοποίησε τις ερωτικές του προσδοκίες! Ο Ταύρος είναι πολύ ερωτικός και για να μπορέσει να ανοιχτεί συναισθηματικά και να σε αγαπήσει θέλει να είναι χορτάτος και ευχαριστημένος ερωτικά.
5. Υπερασπίσου και απέδειξε τα συναισθήματά σου με κάθε τρόπο, δεν είναι μόνο ότι θα τον κολακέψεις αλλά θα τον κάνεις να δεθεί μαζί σου!

Διαβάστε επίσης:

Πώς αντιδρούν τα ζώδια στις καθημερινές αναποδιές;

Τι σκέφτεται ένας άντρας στα ερωτικά του, ανάλογα με το ζώδιό του!

 

5 τρόποι για να σε αγαπήσει ένας Δίδυμος

1. Επικεντρώσου σε τρόπους που θα χαρίσουν σε εσένα και στον Δίδυμο νέες εμπειρίες. Ο Δίδυμος  θέλει μαζί με το ταίρι του να κάνει πάντα πρωτότυπα πράγματα και να συλλέγει στιγμές που θα έχει αργότερα να συζητά και να θυμάται.
2. Κατανόησε τον πολυσύνθετο τρόπο σκέψης του και δώσε «τροφή» στο μυαλό του! Ο Δίδυμος για να αγαπήσει εσένα σαν άνθρωπο, πρέπει να αγαπήσει τον τρόπο σκέψης σου αλλά και τις γνώσεις σου!
3. Απέφυγε την γκρίνια και άσε το πεδίο ελεύθερο. Όσο πιο χαλαρά είναι τα λουριά, τόσο περισσότερο κοντά σου θα έρχεται και θα σε αναζητά. Θυμήσου ότι ένας Δίδυμος δεν θέλει ποτέ να πνίγεται συναισθηματικά.
4. Δέξου το γεγονός ότι οι φίλοι του κάποια στιγμή θα έρχονται πιο πάνω από εσένα. Κάνε το ίδιο και εσύ, κράτησε ζωντανή την κοινωνική σου ζωή!
5. Διατήρησε ζωντανή και ενδιαφέρουσα την επικοινωνία ανάμεσά σας! 

Διαβάστε επίσης:

Πώς αντιδρούν τα ζώδια στις καθημερινές αναποδιές;

Τι σκέφτεται ένας άντρας στα ερωτικά του, ανάλογα με το ζώδιό του!

 

5 τρόποι για να σε αγαπήσει ένας Καρκίνος

1.  Άνοιξε του τη ψυχή σου και δείξε τα πραγματικά σου συναισθήματα, τόσο με λέξεις όσο και με πράξεις.
2. Στήριξέ τον στις δύσκολες στιγμές του, γιατί ο Καρκίνος θέλει να έχει στο πλευρό του έναν άνθρωπο που στα δύσκολα δεν το βάζει στα πόδια!
3. Αποδέξου την αδυναμία που έχει προς την οικογένειά του και διατήρησε καλή σχέση με την μητέρα, τον πατέρα και τα αδέρφια του!
4. Βοήθησέ τον να ξεπεράσει τις συναισθηματικές του ανασφάλειες και τις φοβίες του. Στάσου πλάι του και ντοπάρισέ τον ψυχολογικά, όταν αυτός δεν είναι και στα καλύτερά του!
5. Θα σε αγαπήσει πραγματικά μόνο αν του αποδείξεις ότι έχεις σοβαρούς σκοπούς. Σκέψου και προγραμμάτισε το μέλλον μαζί του και θα σε λατρέψει!

Διαβάστε επίσης:

Πώς αντιδρούν τα ζώδια στις καθημερινές αναποδιές;

Τι σκέφτεται ένας άντρας στα ερωτικά του, ανάλογα με το ζώδιό του!

 

5 τρόποι για να σε αγαπήσει ένας Λέοντας

1. Διασκέδασέ τον, κάνε το Λιοντάρι να είναι χαμογελαστό και ευτυχισμένο στο πλευρό σου και είναι αρκετό για να σε αγαπήσει!

2. Αιφνιδίασε τον Λέοντα με εκπλήξεις. Μπιλιετάκια, δωράκια, σοκολατίτσες και ρομαντικά μηνυματάκια, όπου του επιβεβαιώνουν το εγώ του και τον σκλαβώνουν!

3. Να τον θαυμάζεις για αυτό που είναι και μην προσπαθείς να τον αλλάξεις! Το Λιοντάρι διψά για επιβράβευση, για κολακεία και έχει ανάγκη να είναι στο πλευρό του ένας άνθρωπος που πραγματικά τον εκτιμά.

4. Μην ξεχνάς ποτέ τι θα πει πάθος και ερωτισμός. Το Λιοντάρι θέλει να έχει ζωηρή ερωτική ζωή και για να αγαπήσει πρέπει να υπάρχει αυτή η ερωτική σπίθα που μένει μόνιμα αναμμένη!

5. Κάνε όνειρα μαζί του, βάλτε στόχους σχεδιάστε την κοινή σας πορεία και απολαύστε μαζί τις χαρές του έρωτά σας. Κάθε μέρα πρέπει να κάνεις τον Λέοντα να γελά και να ονειρεύεται!

Διαβάστε επίσης:

Πώς αντιδρούν τα ζώδια στις καθημερινές αναποδιές;

Τι σκέφτεται ένας άντρας στα ερωτικά του, ανάλογα με το ζώδιό του!

 

5 τρόποι για να σε αγαπήσει ένας Παρθένος

1. Συνδύασε το συναίσθημα με τις πράξεις: Ο Παρθένος για να αγαπήσει πρέπει πρώτα να πάρει αγάπη να έχει στο πλευρό του έναν άνθρωπο που θα είναι πιο εκδηλωτικός από τον ίδιο, θα του δείχνει τα αισθήματά του ενώ παράλληλα θα του τα αποδεικνύει και με πράξεις!

2. Συγκρότησε τη ζωή σου και το πρόγραμμά σου! Ο Παρθένος θέλει στο πλευρό του έναν υπεύθυνο άνθρωπο, που έχει εργασία, στόχους, καλό επίπεδο και συγκροτημένη ζωή.

3. Δείξε του ότι τον εκτιμάς και τον εμπιστεύεσαι σαν φίλο, σαν έναν δικό σου άνθρωπο!

4. Απέφυγε την ακαταστασία και δείξε επιμέλεια με την καθαριότητα και την υγιεινή, γιατί ο Παρθένος θέλει έναν προσεγμένο σύντροφο!

5. Μην τον κρίνεις, απεναντίας δέξου την δική του κριτική!

Διαβάστε επίσης:

Πώς αντιδρούν τα ζώδια στις καθημερινές αναποδιές;

Τι σκέφτεται ένας άντρας στα ερωτικά του, ανάλογα με το ζώδιό του!

 

5 τρόποι για να σε αγαπήσει ένας Ζυγός

1. Χάρισε του ζεστασιά, ενδιαφέρον και προπάντων συντροφικότητα! Μην αφήνεις το Ζυγό να αμφιβάλει, να αναρωτιέται ή να ζηλεύει. Ο Ζυγός θέλει μόνιμα έναν εκφραστικό σύντροφο στο πλευρό του, μόνο τότε νιώθει άνετα να αφήσει ελεύθερη την καρδιά του!

2. Μην του βάζεις δύσκολα, βγάλε τον από τη δύσκολη  θέση και μην επιμένεις να σου δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις. Ο Ζυγός θέλει αρμονία, ισορροπία και ευκολία για να μπορέσει να αγαπήσει!

3. Κάνε τον να γελά και όχι να κλαίει! Ο Ζυγός θέλει να περνά όμορφα, να είναι κάθε μέρα για αυτόν σαν τραγούδι, άφησε το χιούμορ σου ελεύθερο και θα σε αγαπήσει!

4. Πάρε τις πρωτοβουλίες σου και παρακίνησέ τον να κάνετε πράγματα μαζί! Ο Ζυγός θέλει σκούντηγμα, αποφασιστικότητα και δραστηριοποίηση από το ταίρι του για να νιώθει ευτυχισμένος και  να αφήνεται συναισθηματικά!

5. Δώρα, ταξιδάκια και εξόδους σε σινεμά, μουσικές εκδηλώσεις πρέπει να είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα. Ο Ζυγός θέλει από εσένα να δίνεις έμφαση στο «εμείς»! 

Διαβάστε επίσης:

Πώς αντιδρούν τα ζώδια στις καθημερινές αναποδιές;

Τι σκέφτεται ένας άντρας στα ερωτικά του, ανάλογα με το ζώδιό του!

 

5 τρόποι για να σε αγαπήσει ένας Σκορπιός

1. Ξελόγιασε τον ερωτικά! Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις για να αρχίσει να δένεται συναισθηματικά ο Σκορπιός μαζί σου, είναι να τον ιντριγκάρεις στο κρεβάτι. Από αυτό το μέρος ξεκινούν αλλά και τελειώνουν όλα για έναν Σκορπιό!

2. Πείσε τον ότι αξίζει να σε αγαπήσει.  Δεν είναι εύκολος άνθρωπος, δεν εμπιστεύεται και δεν ανοίγει τα χαρτιά του! Πρέπει να πειστεί ότι αξίζει τον κόπο να αφήσει ελεύθερη την καρδιά του να αγαπήσει!

3. Θα πρέπει πάντα να είναι η προτεραιότητά σου! Δείξε αφοσίωση, προσήλωση και φρόντισε να τηρήσεις  κατά γράμμα ότι του πεις.

4. Μην αφήνεις κανέναν να παρεμβαίνει στη σχέση σας! Ο Σκορπιός θέλει να τον ακούς, να του δίνεις προσοχή, να μην επηρεάζεσαι από τρίτους!

5. Μην τον πιέζεις να σου αποκαλύψει από την αρχή όλες τις πτυχές του εαυτού του και σεβάσου τη μοναχική διάθεση που έχει κάποιες στιγμές. Για τον Σκορπιό, κάποια πράγματα είναι εντελώς προσωπικά και δεν θέλει να τα αποκαλύπτει! 

Διαβάστε επίσης:

Πώς αντιδρούν τα ζώδια στις καθημερινές αναποδιές;

Τι σκέφτεται ένας άντρας στα ερωτικά του, ανάλογα με το ζώδιό του!

 

5 τρόποι για να σε αγαπήσει ένας Τοξότης

1. Ταξίδεψε μαζί του! Ο Τοξότης λατρεύει τα ταξίδια και γενικότερα την μετακίνηση. Μπορεί να σου ακούγεται κουτό ότι μπορεί να σε αγαπήσει αν ταξιδέψεις μαζί του, όμως πράγματι το Τοξοτάκι θα νιώσει όμορφα και θα χτίσει μαζί σου αναμνήσεις, που θα τον δένουν!

2. Απέφυγε τη ζήλεια, την κτητικότητα, τον έλεγχο και την καταπίεση! Ο Τοξότης θέλει να αισθάνεται ελεύθερος! Μην επιμένεις να πάρεις απάντηση στην ερώτηση «έχουμε σχέση», άσε τις πράξεις του να σου δείξουν! Αν τον περιορίσεις , θα φύγει!

3. Διατήρησε το ενδιαφέρον του σε εγρήγορση με προκλήσεις και πολλά ερωτικά παιχνίδια. Μην του τα κάνεις όλα εύκολα, ιντρίγκαρέ τον και θα κολλήσει!

4. Φέρσου φιλελεύθερα χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις. Ο Τοξότης δεν τα πάει καλά με τα όρια  και για να αγαπήσει θέλει να έχει στο πλάι του ένα άτομο πρωτοπόρο!

5. Η γνώση είναι δύναμη και ο Τοξότης θαυμάζει τους ανθρώπους που προβληματίζονται, που διαβάζουν, που έχουν μία φιλοσοφία για τη ζωή. Αυτούς ακριβώς τους ανθρώπους αγαπά και έχει στο πλευρό του για καιρό!

Διαβάστε επίσης:

Πώς αντιδρούν τα ζώδια στις καθημερινές αναποδιές;

Τι σκέφτεται ένας άντρας στα ερωτικά του, ανάλογα με το ζώδιό του!

 

5 τρόποι για να σε αγαπήσει ένας Αιγόκερως

1. Βάλε στόχους και δείξε υπομονή και επιμονή για να τους κατακτήσεις. Ο Αιγόκερως θέλει στο πλευρό του έναν σύντροφο που δεν το βάζει κάτω, που έχει τσαγανό, που βλέπει μπροστά. Δεν θέλει ηττοπάθειες!

2. Χρήμα & Εξουσία: Κατανόησε ότι ο Αιγόκερως θα δώσει μεγάλη έμφαση στην καριέρα του, στα οικονομικά του και πάντα θα είναι η προτεραιότητά του! Δείξε ενδιαφέρον για την επαγγελματική και οικονομική του καταξίωση άκουσε τα σχέδια του, συμβούλεψε το, θα το εκτιμήσει και θα αναπτυχθούν συναισθήματα!

3. Θυμήσου πως έχεις να κάνεις με ένα άτομο συντηρητικό και παραδοσιακό, οι φιλελευθερισμοί εδώ δεν έχουν καμία θέση! Τήρησε τους κανόνες λοιπόν που θα θέσει ο Αιγόκερως στη σχέση σας !

4. Το κοινωνικό του περιβάλλον, οι φίλοι και η οικογένεια του παίζουν σπουδαίο ρόλο στην άποψη και στις επιθυμίες που θα έχει ο Αιγόκερως για την πορεία της σχέσης σας. Φρόντισε να τα πηγαίνεις καλά με όλους!

5. Δείξε του την αγάπη σου. Ο Αιγόκερως δεν είναι εκδηλωτικός, δεν εκφράζει τα συναισθήματά του, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχει ο ίδιος την ανάγκη να ακούσει τα όμορφα λόγια σου! Αυτό ακριβώς που του λείπει, αυτό ακριβώς πρέπει να του δώσεις,  αγάπη και ζεστασιά και ναι, θα σε αγαπήσει!

Διαβάστε επίσης:

Πώς αντιδρούν τα ζώδια στις καθημερινές αναποδιές;

Τι σκέφτεται ένας άντρας στα ερωτικά του, ανάλογα με το ζώδιό του!

 

5 τρόποι για να σε αγαπήσει ένας Υδροχόος

1. Τα απρόβλεπτα είναι και τα καλύτερα λένε, αυτό πράγματι ισχύει για την περίπτωση του Υδροχόου που για να αγαπήσει θέλει να έχει στο πλάι του έναν άνθρωπο με πολύπλευρη προσωπικότητα και με διάθεση για ανατροπές, αλλαγές και εκπλήξεις! Μην προσπαθήσεις να του μοιάσεις, εξέφρασε τη μοναδικότητά σου για να σε αγαπήσει!

2. Γίνε το καλύτερό του φιλαράκι. Ο Υδροχόος τη φιλία τη βάζει πιο πάνω από τον έρωτα και για να αγαπήσει πρέπει να τον κάνεις να νιώσει ότι με εσένα μπορεί να ανοιχτεί, να μιλήσει, να εκμυστηρευτεί, να διασκεδάσει.

3. Θυμήσου ότι ο Υδροχόος για να σε αγαπήσει θα πρέπει πρώτα να σε θαυμάσει. Τι είναι όμως αυτό που θαυμάζει; Τους δραστήριους ανθρώπους , που έχουν άποψη, που έχουν χόμπι, κοινωνικό κύκλο και που το Α και το Ω τους δεν είναι πώς θα αράξουν σε μία σχέση.

4. Η σχέση σας πρέπει πάντα να έχει ποικιλία, να κάνετε κάτι διαφορετικό, να συζητάτε κάτι καινούργιο. Είναι πολύ σημαντικό για τον Υδροχόο να έχει στο πλάι του έναν σύντροφο που δεν τον βαριέται.  Άφησε λοιπόν τη φαντασία σου ελεύθερη και κάνε μαζί του πράγματα διαφορετικά!

5. Πες τέρμα στα ταμπού και στις προκαταλήψεις. Στη σχέση σου με τον Υδροχόο θα πρέπει να θυμάσαι πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και ότι δεν υπάρχουν κανόνες και «πρέπει»! Φέρσου φιλελεύθερα και δεν θα το μετανιώσεις!

Διαβάστε επίσης:

Πώς αντιδρούν τα ζώδια στις καθημερινές αναποδιές;

Τι σκέφτεται ένας άντρας στα ερωτικά του, ανάλογα με το ζώδιό του!

 

5 τρόποι για να σε αγαπήσει ένας Ιχθύς:

1. Η αγάπη θέλει την πλήρη αφοσίωση: Ο Ιχθύς λοιπόν για να αγαπήσει πρέπει να νιώσει ζεστασιά, σιγουριά και ασφάλεια! Δείξε του τα συναισθήματά σου και προπάντων εξέφρασε του την αφοσίωσή σου!

2. Άνοιξε τη ψυχή σου, μίλησε για τον εαυτό σου, για τα δύσκολα περιστατικά της ζωής σου, για τα γεγονότα που σε σημάδεψαν . Αν εμπιστευτείς τον Ιχθύ και του εκμυστηρευτείς σημαντικά δικά σου πράγματα, θα το εκτιμήσει, θα σου σταθεί και ναι θα σε αγαπήσει για αυτό που είσαι!

3. Στοργή, γλύκα και «προδέρμ»! Ο Ιχθύς δεν θέλει φωνές, φασαρίες, κατηγορώ και εντάσεις. Για να αγαπήσει πρέπει να αισθάνεται ηρεμία μέσα στη σχέση! Θέλει τα χάδια του και τα κανακέματά του!

4. Κάνε όνειρα μαζί του, ακόμα και αν κάποια αυτά η λογική σου, σου λέει ότι δεν θα γίνουν πραγματικότητα! Ο Ιχθύς νιώθει πιο άνετα και ζεστά όταν ονειρεύεται μαζί με το ταίρι του!

5. Κάνε εσύ «πρόγραμμα» στη σχέση σας και βγάλε τον από τη δύσκολη θέση! Ο Ιχθύς ξεχνά, δεν παίρνει πρωτοβουλίες, μπερδεύεται και ξεγλιστρά! Εσύ λοιπόν θα πρέπει να φροντίσεις να οργανώσεις το πώς θέλεις να κινηθείς με τον Ιχθύ  και αυτός θα ακολουθήσει αλλά και θα αγαπήσει!

Διαβάστε επίσης:

Πώς αντιδρούν τα ζώδια στις καθημερινές αναποδιές;

Τι σκέφτεται ένας άντρας στα ερωτικά του, ανάλογα με το ζώδιό του!

Τελευταία ενημέρωση: