Ζώδια και μοναχικότητα. Ποιοι την επιλέγουν και ποιοι την αποφεύγουν;

Βαθμολόγησε: 
Average: 1.7 (97 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Κάθε ζώδιο, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά, την ποιότητα και το στοιχείο που ανήκει, αντιμετωπίζει την μοναχικότητα με διαφορετικό τρόπο. Κάποια ζώδια δεν αντέχουν τη μοναξιά, ενώ κάποιοι άλλοι ίσως και να την επιδιώκουν. Ποια ζώδια αποζητούν στιγμές ή και περιόδους μοναχικότητας στη ζωή τους και ποια… την αποφεύγουν;

ΚΡΙΟΣ

Το πύρινο και παρορμητικό ζώδιο του Κριού, είναι από τα πιο κοινωνικά. Θέλει να περιστοιχίζεται από ανθρώπους, με τους οποίους θα μοιράζεται τη ζωντάνια και την έξαψη που τον διακατέχει, χωρίς όμως να ισχύει απαραίτητα το ίδιο και για την ερωτική του ζωή, καθώς υπάρχουν περίοδοι στη ζωή του που αποφεύγει να συνάψει δεσμό. Του αρέσει να είναι μόνος και να απολαμβάνει την ελευθερία του, όχι όμως και να είναι μοναχικός. Χρειάζεται την ερωτική πρόκληση και την επιδιώκει, αφού χωρίς αυτή η ζωή του φαίνεται αφόρητα βαρετή… Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

Όταν τα ζώδια θέλουν επανασύνδεση! Πως τον/την κατακτήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος, ως γήινο και σταθερό ζώδιο, δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνικός και πολλές φορές, προτιμά την ησυχία και την απομόνωση του σπιτιού του. Βέβαια, είναι ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη που αφορά στις σχέσεις, γι’ αυτό και σπάνια θα ζει μοναχικά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό που αποζητά περισσότερο απ’ όλα, είναι ένας σταθερός σύντροφος, με τον οποίο θα μπορεί να απολαμβάνει τη ζωή μακριά από όλους κι από όλα… Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

Όταν τα ζώδια θέλουν επανασύνδεση! Πως τον/την κατακτήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μεταβλητό και αέρινο ζώδιο των Διδύμων, δε θα μπορούσε να ζήσει χωρίς την επικοινωνία με άλλους ανθρώπους. Αυτό το ζώδιο απεχθάνεται τη μοναξιά και παρόλο που μπορεί να μην συνάπτει μόνιμους και μακροχρόνιους δεσμούς, δε θα επιλέξει τη μοναχικότητα σε καμία φάση της ζωής του. Είτε θα περιστοιχίζεται από φίλους και γνωστούς είτε από υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους που θα ικανοποιούν την ανάγκη του για ερωτικά παιχνίδια… Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

Όταν τα ζώδια θέλουν επανασύνδεση! Πως τον/την κατακτήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ένα υδάτινο, παρορμητικό ζώδιο που αρέσκεται στη μοναξιά. Επιλέγει συχνά να μένει μόνος και πολλές φορές, περιορίζεται στο σπίτι του για μεγάλα χρονικά διαστήματα, μακριά από τη βαβούρα και τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας. Δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνικό ζώδιο, αφού επιλέγει να έχει γύρω του ανθρώπους που θα τους αισθάνεται οικογένεια και δύσκολα σε εντάσσει σε αυτή την κατηγορία, είτε ανήκεις στον φιλικό του κύκλο είτε διεκδικείς μια θέση στην καρδιά του… Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

Όταν τα ζώδια θέλουν επανασύνδεση! Πως τον/την κατακτήσεις.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες ανήκουν στο πύρινο στοιχείο, κάτι που τους κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς και εξωστρεφείς. Δεν αρέσκονται στην μοναχικότητα, αφού χρειάζονται ανθρώπους κοντά τους, με τους οποίους θα μπορούν να μοιράζονται τη γενναιόδωρη φύση τους. Και βέβαια, το ζώδιο αυτό συνδέεται με το πάθος και τη φλόγα του έρωτα, τα οποία όταν απουσιάζουν από τη ζωή του, την αισθάνεται κενή νοήματος. Για αυτό και αναζητά συνεχώς νέες ερωτικές προκλήσεις, που θα προσδίδουν ενθουσιασμό και ένταση στη ζωή του. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

Όταν τα ζώδια θέλουν επανασύνδεση! Πως τον/την κατακτήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι ζώδιο μεταβλητό και γήινο, ενώ η ανάγκη των ατόμων αυτών για ανεξαρτησία και προσωπικό χρόνο, τους οδηγεί να επιλέγουν πολλές φορές μοναχικό δρόμο. Βέβαια, κυβερνάται από τον Ερμή και αγαπά την επικοινωνία, γι’ αυτό και δεν περνά μεγάλα διαστήματα απόλυτης μοναξιάς. Θέλει να έχει κοντά του λίγους και καλούς φίλους, με τους οποίους θα μπορεί να μοιράζεται τις ιδέες του και την ανάγκη του για προσφορά, αλλά θα κρατήσει στο πλάι του ερωτικούς συντρόφους που θα τον εκτιμούν και θα τον κατανοούν. Διαφορετικά, θα προτιμήσει τη μοναξιά… Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

Όταν τα ζώδια θέλουν επανασύνδεση! Πως τον/την κατακτήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι ζώδιο αέρινο και παρορμητικό και βέβαια κυβερνάται από την Αφροδίτη. Όλα αυτά το καθιστούν ένα από τα πιο κοινωνικά ζώδια, που σχεδόν αδυνατούν να μείνουν μόνα. Το ζώδιο αυτό είναι γεννημένο για να μοιράζεται τα πάντα, γι’ αυτό και συνδέεται με το γάμο και τη συντροφικότητα. Απεχθάνεται τη μοναξιά και σπανίως θα υπάρξει κάποιο διάστημα στη ζωή του που θα απουσιάζουν οι σχέσεις κάθε είδους, κυρίως οι ερωτικές… Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

Όταν τα ζώδια θέλουν επανασύνδεση! Πως τον/την κατακτήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί είναι, ίσως, από τα πιο μοναχικά ζώδια του ζωδιακού. Ως σταθερό και υδάτινο, είναι ιδιαίτερα εσωστρεφές ζώδιο και έχει ανάγκη από ιδιωτικό χώρο και προσωπικές στιγμές. Θα κρατήσει κοντά του λίγους ανθρώπους, με τους οποίους έχει καταφέρει να αναπτύξει σχέσεις εμπιστοσύνης, ενώ ακόμη κι αν διατηρεί μόνιμο δεσμό, θα χρειάζεται χώρο και χρόνο για τον εαυτό του. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

Όταν τα ζώδια θέλουν επανασύνδεση! Πως τον/την κατακτήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο πύρινος Τοξότης που κυβερνάται από τον Δία, δε θα μπορούσε να επιλέξει την μοναξιά. Το μεταβλητό αυτό ζώδιο λατρεύει να περιστοιχίζεται από ανθρώπους με τους οποίους θα μπορεί να μοιράζεται τις φιλοσοφικές του αναζητήσεις και σπανίως θα ξεμείνει από παρέες ή ερωτικούς πειρασμούς. Αν και μπορεί να αποφεύγει τις δεσμεύσεις, λόγω της ανάγκης του για ελευθερία, τον κοινωνικό του περίγυρο δε θα τον αποχωριστεί για διάστημα περισσότερο της μιας μέρας. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

Όταν τα ζώδια θέλουν επανασύνδεση! Πως τον/την κατακτήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το γήινο, παρορμητικό ζώδιο του Αιγόκερου ανήκει στην κατηγορία των… μοναχικών. Είναι από τους τύπους, που η μοναξιά είναι συνειδητή επιλογή. Άλλωστε, αναγνωρίζει τη σημασία του χρόνου στη ζωή και διαλέγει πολύ προσεκτικά που θα τον αφιερώσει. Έτσι, θα κρατήσει κοντά του ελάχιστους ανθρώπους που θα τους εκτιμά, ενώ αν συνάψει μόνιμο δεσμό, θα απαιτήσει το σεβασμό της ιδιωτικότητάς του. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

Όταν τα ζώδια θέλουν επανασύνδεση! Πως τον/την κατακτήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι, αν και ανήκουν στη σταθερή ποιότητα, είναι ζώδιο του αέρα, γι’ αυτό και δεν επιλέγουν τη μοναξιά. Χρειάζονται την επικοινωνία στη ζωή τους και φίλους, που θα μπορούν να συζητήσουν τα πάντα. Αν και αποζητούν την ανεξαρτησία και την ελευθερία, αποφεύγοντας να συνάψουν μόνιμους δεσμούς για να μην τα θυσιάσουν, αυτό περιορίζεται στην ερωτική τους ζωή. Η κοινωνική διαχωρίζεται και θα συνυπάρχουν πάντα με καλούς φίλους και ομοϊδεάτες… Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

Όταν τα ζώδια θέλουν επανασύνδεση! Πως τον/την κατακτήσεις.

ΙΧΘΥΣ

Το υδάτινο, μεταβλητό ζώδιο των Ιχθύων, μπορεί να περνά μικρές περιόδους μοναξιάς, όμως κατά βάση επιλέγει το δρόμο της συντροφικότητας. Το συμπονετικό αυτό ζώδιο, δεν μπορεί να ζήσει χωρίς να προσφέρει, να νοιάζεται και να θυσιάζεται για τους άλλους, γι’ αυτό και θέλει να περιστοιχίζεται από φίλους και άτομα, με τα οποία δένεται συναισθηματικά. Οι μόνες στιγμές μοναχικότητας, είναι αυτές της δημιουργίας και της καλλιτεχνικής του έκφρασης, τις οποίες όμως στη συνέχεια αποζητά να τις μοιραστεί… Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

Όταν τα ζώδια θέλουν επανασύνδεση! Πως τον/την κατακτήσεις.

Τελευταία ενημέρωση:
875 ΚΛΗΣΗ