Όταν τα ζώδια θέλουν επανασύνδεση! Πως τον/την κατακτήσεις.

Βαθμολόγησε: 
Average: 2 (116 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Μετά από έναν χωρισμό, είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης… Ένα μήνυμα, ένα τηλέφωνο ή μία συνάντηση μπορεί να γίνει η αρχή για να είσαι και πάλι μαζί με έναν έρωτα από τα παλιά. Δυστυχώς, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι απόλυτα ξεκάθαροι και ντόμπροι για να πουν ευθέως «Θέλω να είμαστε και πάλι μαζί»!

Έτσι λοιπόν, τις περισσότερες φορές τα 12 ζώδια θα σκαρφιστούν ένα κάρο δικαιολογίες για να φέρουν το πράγμα ακριβώς στο σημείο που θέλουν… Πώς θα διακρίνεις λοιπόν αν πράγματι η κίνηση που έχει κάνει το πρώην ταίρι σου, είναι κίνηση για επανασύνδεση; Πώς θα πρέπει να αντιδράσεις, αξίζει να δώσεις μία ακόμα ευκαιρία; Πως θα τον/την κατακτήσεις;

Διαβάστε πως θα τον/την προσεγγίσετε συμφώνα με το ζώδιο του:

ΚΡΙΟΣ

Ο εγωιστής αλλά και καβγατζής Κριός, μην θεωρήσεις ούτε στιγμή ότι θα σου έρθει με την ουρά κάτω από τα σκέλια, ζητώντας συγχώρεση αλλά και την επιθυμία του να είστε και πάλι μαζί… Ένα Κριάρι είναι της άποψης ότι η δράση προκαλεί αντίδραση, αλλά και το ανάποδο, δηλαδή ότι η αντίδραση προκαλεί δράση… Μην παραξενευτείς λοιπόν αν τροχίσει τα νύχια του για καβγά, μιλώντας σου για τους λόγους που είσαστε πλέον σε απόσταση και ξεσπώντας έτσι τα νεύρα του. Θα σε κάνει να πιστέψεις ότι έχει και αυτός από την πλευρά του τα δίκια του, σε σημείο που μπορεί και να μπεις στην διάθεση να του ζητήσεις συγνώμη… Ναι, ένα Κριάρι έχει πάντα δίκιο και βρίσκει τέτοιους τρόπους για να κάνει μία επανασύνδεση!

Αξίζει όμως να του δώσεις μία 2η ευκαιρία; Το Κριάρι είναι σαν ένα παιδί, ναι αξίζει να το προσπαθήσεις εφόσον έχεις αισθήματα, με βασικό σου στόχο όμως να τον κάνεις να καταλάβει ότι δεν πρέπει να γίνουν ξανά τα ίδια λάθη.

Διάβασε επίσης:

Παράλληλες σχέσεις και ζώδια: Πόσο εύκολα… υποκύπτουν;

Πως να κάνεις ένα ζώδιο να σε δει ερωτικά!

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας Ταύρος θα προσπαθήσει για μία επανασύνδεση μόνο αν αξίζει τον κόπο και φυσικά, αν δεν έχουν δημιουργηθεί σοβαρές ή πολλαπλές διαφορές στον χωρισμό… Είναι λίγο αργός στις αποφάσεις του και πάντα είναι της άποψης ότι «ο χρόνος θα δείξει»! Έτσι λοιπόν, μία πολύ απλή αιτία χωρισμού, μπορεί να γίνει η αιτία να περάσει πολύς καιρός, με τον Ταύρο να μένει με δεμένα τα χέρια, χωρίς να κάνει προσπάθεια για επανασύνδεση! Θα κάνει κίνηση για να τα ξαναβρείτε, όταν θα καταλάβει ότι αυτό που θεωρούσε δικό του, έχει αρχίσει να το χάνει… Τότε είναι που θα σου εκφράσει ότι θέλει να επιστρέψεις και πάλι κοντά του!

Αξίζει όμως να του δώσεις μία 2η ευκαιρία; Ο Ταύρος ότι λέει το εννοεί, επομένως αν σου ζητήσει μία επανασύνδεση, αξίζει τον κόπο… Απλά να έχεις υπόψη σου ότι θα είναι και η τελειωτική, δηλαδή δεν θα δοθούν ξανά ευκαιρίες για να είστε και πάλι μαζί!

Διάβασε επίσης:

Παράλληλες σχέσεις και ζώδια: Πόσο εύκολα… υποκύπτουν;

Πως να κάνεις ένα ζώδιο να σε δει ερωτικά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι γενικώς… πέρα βρέχει στα αισθηματικά του και η αλήθεια είναι ότι δεν παίρνει πολύ επί πόνου την υπόθεση του χωρισμού… Ακόμα και αν πονάει το δοντάκι του, το έχει σίγουρο ότι θα βρει κάποιον έξυπνο τρόπο για να σε κερδίσει πάλι πίσω (αυτή η σιγουριά θα τον φάει)! Όταν λοιπόν θέλει να κάνει μία επανασύνδεση το ρίχνει το φιλικό και στην επικοινωνία… Θα σου στείλει ένα μήνυμα στο facebook, θα σου κάνει ένα χιουμοριστικό σχόλιο με υπονοούμενο στη φωτογραφία που ανέβασες, θα ποστάρει στον τοίχο σου κάτι έξυπνο που ξέρει ότι θα σου άρεσε… Διαδικτυακά θα σου γίνει στενός κορσές, μέχρι να πέσει η πρότασή του «Τι κάνεις σήμερα το βράδυ;»!

Αξίζει όμως να του δώσεις μία 2η ευκαιρία; Μόνο αν θες να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις και να το ρίξεις έξω…

Διάβασε επίσης:

Παράλληλες σχέσεις και ζώδια: Πόσο εύκολα… υποκύπτουν;

Πως να κάνεις ένα ζώδιο να σε δει ερωτικά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φαίνεται αθώος, ευαίσθητος, συναισθηματικός και ευσυγκίνητος… Πράγματι είναι, όμως όταν θέλει να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες του, θα σκαρφιστεί κάθε τρόπο (και δόλιο πολλές φορές), για να πετύχει αυτό που θέλει! Όταν ο Καρκίνος θέλει επανασύνδεση, θα σου κλάψει, θα σε ικετέψει, θα γκρινιάξει, θα βγάλει από μέσα του όλα του τα απωθημένα… Εφόσον κάνει το ξέσπασμά του, στη συνέχεια θα προσπαθήσει να σε συγκινήσει με άλλον τρόπο… Θα σου στείλει φωτογραφίες από στιγμές που περάσατε μαζί, θα επικοινωνήσει για να σου πει ότι έχεις ξεχάσει κάποια πράγματά σου στο σπίτι του, θα θυμηθεί να σου ευχηθεί για τη μαμά σου που έχει τα γενέθλιά της… Όλα αυτά, είναι φυσικό να σε σκλαβώσουν!

Αξίζει όμως να του δώσεις μία 2η ευκαιρία; Μόνο αν κατανοήσεις ότι ο Καρκίνος δεν αλλάζει, θα είναι πάντα ο άνθρωπος που θα μπορεί να αγγίζει αυτές τις ευαίσθητες χορδές σου, που εκτός από χαρά θα σου δίνουν και… πόνο!

Διάβασε επίσης:

Παράλληλες σχέσεις και ζώδια: Πόσο εύκολα… υποκύπτουν;

Πως να κάνεις ένα ζώδιο να σε δει ερωτικά!

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας είναι μία ιδιάζουσα περίπτωση ανθρώπου… Δεν γίνεται σε καμία περίπτωση να ρίξει ο ίδιος τα μούτρα του, για να ζητήσει μία επανασύνδεση. Το θεωρεί υποτιμητικό, αλλά ότι είναι και κάτι πολύ μακριά από την δική του συμπεριφορά! Πώς αντιδρά λοιπόν όταν πράγματι θέλει να κάνει μία επανασύνδεση; Σου κεντρίζει την ζήλεια για να ασχοληθείς επιτέλους μαζί του… Αφήνει υπονοούμενα ότι ερωτοτροπεί, ότι έχει κατακτήσεις, ότι βγαίνει, διασκεδάζει, ότι περνά πολύ όμορφα… Κάνει check in στα μαγαζιά που διασκεδάζει, βάζοντας παράλληλα και φωτογραφίες… Λέει σε κοινούς φίλους και γνωστούς ότι περνά την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του. Ε, πού θα πάει, δεν θα ζοριστείς να κάνεις το πρώτο βήμα; Τότε το Λιοντάρι θα γίνει γατί… Γουργουρίζοντας στην αγκαλιά σου!

Αξίζει όμως να του δώσεις μία 2η ευκαιρία; Αν και εγωκεντρικός, αναγνωρίζει τα λάθη του και μία επανασύνδεση μπορεί να έχει επιτυχία, αρκεί ο ερωτικός πόθος να συνεχίζει να είναι δυνατός!

Διάβασε επίσης:

Παράλληλες σχέσεις και ζώδια: Πόσο εύκολα… υποκύπτουν;

Πως να κάνεις ένα ζώδιο να σε δει ερωτικά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο λογικός και αυστηρός Παρθένος δεν επιτρέπει στον εαυτό του να αναπολήσει και να αναζητήσει εύκολα την επιστροφή του σε μία παλιά σχέση! Θα βρει πολλά επιχειρήματα για να πείσει τον εαυτό του ότι δεν πρέπει να κάνει καμία απολύτως κίνηση. Πότε όμως θα την κάνει; Όταν συνειδητοποιήσει ότι το πρώην ταίρι του έχει πληγωθεί πολύ από τον χωρισμό… Αν καταλάβει ότι στάθηκε η αιτία να πικραθεί ο άνθρωπος που αγαπά, νιώθει τύψεις και διώχνει μακριά την σκληρότητά του… Την επανασύνδεση την επιδιώκει με τετ-α-τετ συνάντηση, κάνοντας πάντα την αναμενόμενη αυστηρή κριτική και θέτοντας τους όρους και τους κανόνες του!

Αξίζει όμως να του δώσεις μία 2η ευκαιρία; Αν μπορείς να υπακούσεις στα τελεσίδικα του Παρθένου, γιατί όχι;

Διάβασε επίσης:

Παράλληλες σχέσεις και ζώδια: Πόσο εύκολα… υποκύπτουν;

Πως να κάνεις ένα ζώδιο να σε δει ερωτικά!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι ο τύπος που πάντα προσπαθεί δια της πλαγίας οδού να πετύχει τους σκοπούς του… Τι σημαίνει αυτό; Όταν θέλει μία επανασύνδεση δεν θα σου το πει ξεκάθαρα, αλλά θα προφασιστεί πολλές δικαιολογίες για να σε προσεγγίσει ή ακόμα και για να σε συναντήσει… Για παράδειγμα: Έχω ένα ακόμα εισιτήριο για την συναυλία που λέγαμε κάποτε να πάμε, ξέρω πόσο πολύ το θελες, θα χαρώ πολύ να πάμε μαζί… Βρήκα ακριβώς το άρωμα που έψαχνες τότε, το είχε σε πολύ καλή τιμή και σε σκέφτηκα… Ναι, τέτοιες «πατέντες» σκαρφίζεται ο διπλωμάτης Ζυγός, που πάντα πιάνουν!

Αξίζει όμως να του δώσεις μία 2η ευκαιρία; Μόνο αν έχεις προετοιμαστεί ότι ο Ζυγός δεν έχει πάρει διαφορετικές αποφάσεις από αυτές που ήδη ήξερες ή αυτές που ήδη παραπονιόσουν ότι δεν έπαιρνε.

Διάβασε επίσης:

Παράλληλες σχέσεις και ζώδια: Πόσο εύκολα… υποκύπτουν;

Πως να κάνεις ένα ζώδιο να σε δει ερωτικά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός ξέρει πάντα να κατακτά και να πετυχαίνει ακριβώς αυτό που θέλει… Πολλές φορές όμως το πετυχαίνει με σκληρούς και δόλιους τρόπους… Όταν ένας Σκορπιός θέλει επανασύνδεση το πρώτο που θα κάνει είναι να παρακολουθήσει τις κινήσεις σου… Γιατί θα το κάνει αυτό; Για να σιγουρευτεί ότι δεν έχεις βρει κάτι άλλο, για να βεβαιωθεί ότι περνάς πόνο για τον χωρισμό (θα πάρει ικανοποίηση και το επιζητά αυτό)! Εφόσον λοιπόν σιγουρευτεί ότι περνάς τον καημό σου και ότι δεν έχεις ξεκινήσει τα ερωτικά παιχνίδια με άλλο άτομο, τότε κάποια στιγμή θα σου εμφανιστεί εντελώς ξαφνικά, σαν… φάντης μπαστούνι μπροστά σου, έτσι για να κόψει αντιδράσεις! Μην νομίζεις ότι επιτόπου θα σου πει ότι θέλει να είστε και πάλι μαζί, θα σε παιδέψει! Μπορεί να σου πει ότι έχει ξεκινήσει κάτι άλλο, ότι περνά πολύ καλά, εφόσον σε κάνει να μετανιώσεις που ήρθαν τα πράγματα στην φάση του χωρισμού, τότε ναι… αργά και βασανιστικά θα επιστρέψει στην αγκαλιά σου!

Αξίζει όμως να του δώσεις μία 2η ευκαιρία; Και να μην θες να δώσεις 2η ευκαιρία, θα βρει τον τρόπο, το κουμπί σου, ή και θα το απαιτήσει!

Διάβασε επίσης:

Παράλληλες σχέσεις και ζώδια: Πόσο εύκολα… υποκύπτουν;

Πως να κάνεις ένα ζώδιο να σε δει ερωτικά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ζωή είναι μικρή για να την κάνουμε θλιβερή, ακριβώς αυτής της άποψης είναι ο Τοξότης, που δεν θα κάτσει να προβληματιστεί πολύ για έναν χωρισμό ή για μία επανασύνδεση… Θέλει να είστε ξανά μαζί; Θα παραστήσει τον γλυκούλη, θα το ρίξει στο φιλικό, θα σε προσκαλέσει σε πάρτι, θα σου πει να φύγετε ένα ταξίδι… Δεν θα πει λόγια, δεν θα κουβεντιάσει τους λόγους που σας οδήγησαν στον χωρισμό… Όσο για την «συγνώμη», είναι μία λέξη που δεν βγαίνει εύκολα από τα χείλη του!

Αξίζει όμως να του δώσεις μία 2η ευκαιρία; Μόνο αν δεν πάρεις πολύ στα σοβαρά ούτε την επανασύνδεση, αλλά ούτε και την προοπτική για το τι θα γίνει στο μέλλον…

Διάβασε επίσης:

Παράλληλες σχέσεις και ζώδια: Πόσο εύκολα… υποκύπτουν;

Πως να κάνεις ένα ζώδιο να σε δει ερωτικά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ξεκάθαρος και ντόμπρος και όταν θέλει μία επανασύνδεση έχει πρώτα μετρήσει τα λάθη του, τα πάθη του, τις αδυναμίες του και είναι σίγουρος ότι πρέπει και αξίζει τον κόπο να τα ξαναβρείτε… Τι θα κάνει λοιπόν για να είστε και πάλι μαζί; Τις περισσότερες φορές ο Αιγόκερως επιστρέφει στη σχέση του κάνοντας επίσημη πρόταση για γάμο ή συμβίωση, γιατί θεωρεί ότι κάθε σχέση μετά από έναν χωρισμό πρέπει να μπει σε πιο σοβαρή τροχιά, με πιο γερές βάσεις, για να μην γίνουν τα ίδια λάθη…

Αξίζει όμως να του δώσεις μία 2η ευκαιρία; Είναι βέβαιο ότι ο Αιγόκερως δεν έχει όρεξη για παιχνίδια… Δεν θα κάνει τα ίδια λάθη, αλλά πες το ναι μόνο αν και εσύ το βλέπεις το ίδιο σοβαρά όπως εκείνος.

Διάβασε επίσης:

Παράλληλες σχέσεις και ζώδια: Πόσο εύκολα… υποκύπτουν;

Πως να κάνεις ένα ζώδιο να σε δει ερωτικά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι τόσο απλά και εύκολα τα πράγματα για έναν Υδροχόο όταν θέλει μία επανασύνδεση… Γίνεται φιλικός, κοινωνικός, πρόσχαρος… Σε παρασύρει με την καλοσυνάτη διάθεσή του, αλλά και με την ευγένειά του. Σου τηλεφωνεί για «καλή εβδομάδα», περνά απρόσμενα από το σπίτι για να δείτε ταινία, σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα! Άνετα λοιπόν θα σε ρίξει στο κρεβάτι και την άλλη μέρα θα το ρίξει στο «φιλικό», γεγονός που θα σε εκνευρίσει… Αν δεν αρχίσεις την γκρίνια, θα τον κερδίσεις για πάντα κοντά σου!

Αξίζει όμως να του δώσεις μία 2η ευκαιρία; Αν τον αγαπάς και αν θες να το δεις στο χαλαρό, τότε ναι… Μην περιμένεις όμως ότι θα αλλάξουν και πολλά στη συμπεριφορά του!

Διάβασε επίσης:

Παράλληλες σχέσεις και ζώδια: Πόσο εύκολα… υποκύπτουν;

Πως να κάνεις ένα ζώδιο να σε δει ερωτικά!

ΙΧΘΥΣ

Ο συναισθηματικός και ευαίσθητος Ιχθύς θα χρησιμοποιήσει όλα τα κόλπα και τις μαεστρίες του όταν θα θελήσει επανασύνδεση… Καταρχάς θα είναι απαρηγόρητος, θα σου αφιερώνει τραγούδια, θα σου γράφει ποιήματα, γράμματα… Θα βάζει εικόνες στο προφίλ του με δακρύβρεχτα αποφθέγματα, είναι ικανός να έρθει ακόμα και κάτω από το σπίτι σου για καντάδα! Αν τίποτα από αυτά δεν πιάσει, τότε αρχίζει το παρακαλετό, δίνοντάς σου όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης, που εκείνη τη στιγμή όντως τους πιστεύει… Λίγο αργότερα όμως μην παραξενευτείς αν τους έχει ξεχάσει!

Αξίζει όμως να του δώσεις μία 2η ευκαιρία; Αν τα πας καλά με τα μπερδέματα και δεν δέσεις σκοινί-κορδόνι τα λόγια του, τότε πες του το μεγάλο «ναι» σε μία επανασύνδεση!

Διάβασε επίσης:

Παράλληλες σχέσεις και ζώδια: Πόσο εύκολα… υποκύπτουν;

Πως να κάνεις ένα ζώδιο να σε δει ερωτικά!

Τελευταία ενημέρωση: