Ετήσια ταρώ 2023 και κάρτα για τα 12 ζώδια

Στην ετήσια ταρώ 2023, μάθε τι θα συμβεί σε όλους τους τομείς της ζωής σου, για όλο το νέο έτος έγκυρα και υπεύθυνα από τους ταρωμάντες μας.

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΓΙΑ ΤΟ 2023: ΤΟ ΑΡΜΑ

Στα Ταρώ 2023 πέφτει η κάρτα Το Άρμα που δείχνει ότι τα ισχυρά μας κίνητρα και η δύναμη της θέλησης μας αποτελούν τη γερή βάση στην οποία θα πατήσουμε πάνω αυτή τη χρονιά, για να προοδεύσουμε και να δραστηριοποιηθούμε ακόμα περισσότερο στους επαγγελματικούς και προσωπικούς μας στόχους.

Πρέπει να εμπιστευτούμε τις δυνατότητες μας και την αξιοσύνη μας, για να έχουμε κουράγιο προκειμένου να αποκτήσουμε οτιδήποτε οραματιστούμε και θελήσουμε στην καθημερινότητα μας. Με εμπιστοσύνη στον εαυτό τους οι αδέσμευτοι θα συναντήσουν τον μεγάλο έρωτα της ζωής τους.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως υπάρχουν αρκετές αντιφατικές καταστάσεις τόσο στη δουλειά μας, όσο και στη συναισθηματική μας ζωή. Ίσως πάλι έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που είμαστε σε θέση να υπερασπιστούμε τις απόψεις και τις ιδέες μας και να πάρουμε αποφάσεις βασισμένες περισσότερο στο τι θέλουμε εμείς, παρά σε αυτό που είναι σωστό για τους άλλους.

Το 2023 χρειάζεται να έχουμε τον έλεγχο των καταστάσεων και των θεμάτων που μας απασχολούν στα χέρια μας, να ηγηθούμε μιας σημαντικής και καθοριστικής προσπάθειας στον επαγγελματικό μας χώρο και στον τομέα που αγαπάμε, για να ωφεληθούμε στα οικονομικά μας, να επαναξιολογήσουμε την κατάσταση που επικρατεί στη σχέση μας, ερευνώντας τι πραγματικά θέλουμε για να αισθανθούμε ευτυχισμένοι, χαμογελαστοί, χαρούμενοι.

Ας πάρουμε λοιπόν το νήμα από την αρχή και ας εκτοπίσουμε με ηρεμία και τόλμη τις όποιες δυσκολίες και παγίδες στήνονται μπροστά μας, ας μην σκεφτόμαστε εγωιστικά, αλλά για το κοινό καλό του δεσμού μας, και ας σφίξουμε στην αγκαλιά μας τις ανάγκες και τις επιθυμίες του ανθρώπου που αγαπάμε.

ΚΡΙΟΣ 2023: Κάρτα Ταρώ - Δύο των Κυπέλλων

Σύμφωνα με την κάρτα ταρώ Δύο των Κυπέλλων, το 2023 καλοί μου Κριοί είναι μια χρονιά, που θα ρίξετε το βάρος και το ενδιαφέρον σας περισσότερο στις σχέσεις σας με τους άλλους, είτε αυτοί προέρχονται από το εργασιακό σας περιβάλλον, είτε έχουν να κάνουν με την συναισθηματική σας ζωή και τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

Αν βρίσκεστε στην αρχική φάση ενός δεσμού, διαπιστώνετε πως υπάρχει ανάμεσα σας μια μαγνητική έλξη, μια εξαιρετική ενέργεια, ενώ αν είσαστε μέσα σε μια μακροχρόνια και δοκιμασμένη σχέση, το 2023 θα βιώσετε την απόλυτη αρμονία, που προέρχεται από την σεξουαλική αναγέννηση και την πνευματική σας ταύτιση με το άλλο σας μισό.

Δεν αποκλείεται να συγκατοικήσετε ή να παντρευτείτε ή ακόμα και να μεγαλώσετε την οικογένεια σας μέσα σε αυτή τη χρονιά, το σίγουρο είναι πως ότι πιάνετε μπορεί να γίνει «χρυσός», ότι προγραμματίζετε μπορεί να λάβει «σάρκα και οστά», ότι σκέφτεστε για το άμεσο μέλλον, έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιηθεί κάτω από άριστες προϋποθέσεις. Αμοιβαία φροντίδα και τρυφερότητα, στοργή και αφοσίωση, εμπιστοσύνη και ευτυχία παντρεύονται στην ερωτική σας ζωή, ευχαριστείστε το Σύμπαν για τη γενναιοδωρία του, μπείτε στην ουσία της αγάπης και μην αναλώνεστε οι αδέσμευτοι, σε ατελείωτα και ανούσια ρομάντζα.

ΤΑΥΡΟΣ 2023: Κάρτα Ταρώ - Δύναμη

Σύμφωνα με την κάρτα Ταρώ Δύναμη το 2023 αγαπητοί Ταύροι θα χρειαστείτε το θάρρος και την δύναμη των πιστεύω σας και των πεποιθήσεων σας. Παράλληλα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσετε κάθε απειλή στον επαγγελματικό σας χώρο ή στην κοινωνική σας ζωή, έχοντας αποφασιστικότητα και τόλμη.

Όμως μην φανταστείτε ότι απαιτείται η σωματική σας δύναμη για να καταφέρετε να ανορθώσετε το ανάστημα σας στις συνεργασίες και τις σχέσεις σας, αλλά η ψυχική αντοχή και η ακούραστη υπομονή, η φυσική ικανότητα και η νοητική ευστροφία, η συναισθηματική ισχύς που μπορεί να σας δώσει τα πάντα και να ικανοποιήσει τις βαθιές σας επιθυμίες.

Αναλογιστείτε μήπως νιώθετε πως χάνετε κάποιες φορές τον έλεγχο μιας κατάστασης; Τώρα έφτασε ο καιρός για να χαλιναγωγήσετε τον θυμό σας, αλλά και τα νεύρα των ανθρώπων που σας περιβάλλουν και κυρίως του ερωτικού συντρόφου, για να μην φαίνεστε ευάλωτοι και ευαίσθητοι στις όποιες δύσκολες καταστάσεις επηρεάζουν την συναισθηματική σας ζωή και την ερωτική σας σχέση. Οι αδέσμευτοι Ταύροι, σκεφτείτε μήπως προσφέρετε σε ένα καινούριο ειδύλλιο περισσότερο από όσα πρέπει και αφήνετε χώρο να κουμαντάρουν και να κατευθύνουν τη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ 2023: Κάρτα Ταρώ - Άσσος των Ράβδων

Αγαπητοί Δίδυμοι, σύμφωνα με την κάρτα ταρώ Άσσος των Ράβδων το 2023 θα υπάρξουν νέα ξεκινήματα πάσης φύσεως, με αυθεντικότητα του χαρακτήρα σας, με δημιουργική διορατικότητα, με περιπέτειες που θέλουν θάρρος και τόλμη για να κατακτήσετε τα οράματα και τις επιθυμίες σας.

Βρίσκεστε στην αρχή ενός καινούριου πρότζεκτ στη δουλειά σας ή υπάρχει η διάθεση να αποδεχθείτε και να θαυμάσετε ένα νέο εγχείρημα στον επαγγελματικό σας χώρο και να αναλάβετε τη διαχείριση του. Αυτή τη χρονιά, δεν αρκεί μόνο να κάνετε σχέδια στο μυαλό σας και να οργανώνετε νοερά κάθε σας κίνηση, χρειάζονται πράξεις και έργα που θα αποδείξουν πως αξίζετε την οικονομική άνοδο, πως μπορούν να σας εμπιστευτούν τα ανώτερα άτομα στη δουλειά σας.

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ενεργήσετε με γνώμονα τον ενθουσιασμό και τον παρορμητισμό σας, να εκμεταλλευτείτε τις ιδέες σας, να αγκαλιάσετε με τρυφερότητα και πάθος τον ερωτικό σας σύντροφο, να κάνετε αισθησιακές γνωριμίες οι αδέσμευτοι, απολαμβάνοντας καυτές εμπειρίες που σας ανεβάζουν στα ύψη την φλογερή σας λίμπιντο. Αναλάβετε πρωτοβουλίες στα θέματα που ταιριάζουν με την ιδιοσυγκρασία σας, μην αφήνετε τις ευκαιρίες και το χρόνο να κυλούν εις βάρος σας, πρωτοτυπήστε στον τρόπο που σκέφτεστε και πράττετε, για να εισπράξετε την ηθική και υλική ανταμοιβή που αξίζετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2023: Κάρτα Ταρώ - Αστέρι

Καλοί μου Καρκίνοι, σύμφωνα με την κάρτα Ταρώ το Αστέρι ολάκερο το Σύμπαν (γήινο και υδάτινο στοιχείο), συνωμοτεί το 2023, για να σας καθοδηγήσει με ελπίδα και ζωντάνια, με προσωπικό φως και λάμψη, με επιτυχίες και ταξίδια της ζωής που θα φέρουν την ομοψυχία και την συνεννόηση στις επαγγελματικές σας συνεργασίες και τις προσωπικές σας σχέσεις.

Οι δυνάμεις της έκφρασης σας και η επικοινωνιακή σας διπλωματία, βρίσκονται στο ζενίθ, και μοιάζει σα να αισθάνεστε πως έχετε επαφή με μια συμπαντική ενέργεια, η οποία πηγάζει συνεχώς πίστη, ελπίδα, ηρεμία και γαλήνη από τον εσωτερικό σας κόσμο. Υιοθετείστε μια αισιόδοξη στάση και συμπεριφορά στην καθημερινότητα σας, έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τα ταλέντα σας, έρχονται επιτυχημένες στιγμές στην δουλειά σας και στις οικονομικές σας επιδιώξεις.

Την ίδια στιγμή η συναισθηματική σας ζωή, στολίζεται με ιδανικές, ευτυχισμένες στιγμές με το αντικείμενο του πόθου σας, υπάρχει έντονο ψυχικό δέσιμο με το ταίρι σας, ενώ ευχάριστες και ευοίωνες αποκαλύψεις από το πρόσωπο που αγαπάτε, φέρνουν την απόλυτη ολοκλήρωση, την χαρά και την ευλογία. Το μυαλό μας και οι σκέψεις σας, έχουν περισσότερο σημασία αυτή τη χρονιά, από τις πράξεις σας και από την πρακτική και ρεαλιστική πλευρά της ζωής σας.

ΛΕΩΝ 2023: Κάρτα Ταρώ - Δέκα των Κυπέλλων

Σύμφωνα με την Κάρτα Ταρώ Δέκα των Κυπέλλων το 2023 αγαπητοί Λέοντες, η χαρά, η ευφορία, η ευτυχία και η ευχαρίστηση που ζητάτε έρχονται, σε ότι αφορά τα επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν, στις οικογενειακές σχέσεις, αλλά και στις συναισθηματικές σας ανησυχίες.

Είναι η χρονική στιγμή που το Σύμπαν ανταμείβει με τον ευμενέστερο τρόπο τις επιθυμίες και τις επιδιώξεις σας. Τώρα βγαίνει επιτέλους το Ουράνιο Τόξο στα αισθγματικά και στις διαπροσωπικές σας επαφές. Η κοινωνικότητα σας βρίσκεται στα ύψη, η ροή της ενέργειας και της αύρας σας είναι απόλυτα θετική. Εργάζεστε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς για την ειρήνη και την αρμονία, για την ισορροπία στις συνεργασίες σας με τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν, για την αγάπη και τον έρωτα με το πρόσωπο που συντροφεύει τα όνειρα σας.

Μέσα από την δική σας αισιοδοξία και την δική σας αυτοπεποίθηση, παίρνουν τροφή και δύναμη όλα τα οικεία σας άτομα και οι φίλοι σας, ενώ η επισημοποίηση του δεσμού σας είναι ένα ζήτημα που θα σας απασχολήσει ευχάριστα μέσα στο 2023. Αν είσαστε ελεύθεροι από τα δεσμά του έρωτα, μην πιέζεστε για αν βρείτε το αντικείμενο του πόθου σας, η τύχη είναι στο πλευρό σας και θα το διαπιστώσετε με τις καυτές γνωριμίες που έρχονται, με το θαυμασμό και την αποδοχή του αντίθετου φύλου, με τις εξαιρετικές εμπειρίες που σας περιμένουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2023: Κάρτα Ταρώ - Εννέα των Πεντάκτινων

Σύμφωνα με την Κάρτα Ταρώ Εννέα των Πεντάκτινων φίλοι Παρθένοι, είστε πανέτοιμοι να απολαύσετε επαγγελματικές επιτυχίες και προσωπικές ευχάριστες στιγμές μέσα στο 2023. Σταδιακά και σταθερά ολοκληρώνονται τα έργα που έχετε αναλάβει να φέρετε εις πέρας στη δουλειά σας και λαμβάνετε τα εύσημα από τους συνεργάτες και τα ανώτερα άτομα.

Σαν αποτέλεσμα των πρόσφατων προσπαθειών σας στην εργασία ή ακόμα και στην συναισθηματική σας ζωή, αποκτήσατε μια ανεξαρτησία, μια ελευθερία, μια αυτοδυναμία στις κινήσεις και τις αποφάσεις σας και αυτό σας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση και πίστη στα ταλέντα και τις αρετές σας που σας έχουν βγάλει ασπροπρόσωπους. Μήπως όμως έχετε αφήσει αρκετά κενά στην ερωτική σας καθημερινότητα; μήπως ήρθε ο καιρός να ρίξετε το βάρος σας στην μόνιμη σχέση σας και στο χρόνο που αφιερώνετε στον άνθρωπο που αγαπάτε;

Αυτό να κάνετε για να εξασφαλίσετε την πλήρη ισορροπία, την ψυχική και την σαρκική ολοκλήρωση με το ταίρι σας, δίχως να πιστεύετε πως τα πάντα είναι «εργασία και χαρά», αλλά να μάθετε να μοιράζετε ισάξια το χρόνο σας στον δεσμό σας και στις υποχρεώσεις σας. Οι αισθήσεις σας απολαμβάνουν το πάθος του άλλου σας μισού, υπάρχει συναισθηματική και σεξουαλική ικανοποίηση στη ζωή σας, ευχαριστιέστε την κάθε σας σχέση, χαίρεστε για τα δώρα που στέλνει το πεπρωμένο σας.

ΖΥΓΟΣ 2023: Κάρτα Ταρώ Σελήνη

Αγαπητοί Ζυγοί σύμφωνα με την κάρτα ταρώ Σελήνη αισθάνεστε το 2023 πως θέλετε να ανήκετε κάπου. Υπάρχει η εσωτερική ανάγκη να έχετε ασφάλεια και σιγουριά στην δουλειά σας και στην συναισθηματική σας ζωή και για αυτό το λόγο θα επιδιώξετε να βρίσκεστε σε χώρους και με ανθρώπους που γνωρίζετε καλά, που είναι δοκιμασμένοι φίλοι ή άτομα της οικογένειας, που έχετε διαπιστώσει αρκετές φορές πως στηρίζουν τις απόψεις και τις επιδιώξεις σας και δεν προβαίνουν σε πισώπλατες μαχαιριές και κακόγουστα σχόλια εις βάρος σας.

Θα υπάρξουν όμως και κάποιες στιγμές όπου τα άγνωστα, σκιώδη κομμάτια του εαυτού σας θα προσπαθούν να δουν το φως της μέρες, χωρίς να το καταφέρουν πάντα. Ας εμπιστευτείτε τα βαθύτερα βασίλεια της ψυχής σας, ας μην επιτρέψετε στην αυταπάτη και στη διαστρέβλωση της αλήθειας, ας μην ξεστρατίσετε από τους στόχους και τα θέλω σας, ας ξεμπερδέψετε τις καταστάσεις και τα ζητήματα που απασχολούν την συναισθηματική σας καθημερινότητα και την ερωτική σας σχέση. Ελέγξτε την κρίση σας προς τους άλλους, μπορεί κάποιες φορές να μην είναι σωστή και να λειτουργείτε περισσότερο με την φαντασία σας, πράγμα που δημιουργεί φοβίες, άγχος και αμέτρητες ανασφάλειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2023: Κάρτα Ταρώ - Κρίση

Αγαπητοί Σκορπιοί σύμφωνα με την κάρτα Ταρώ Κρίση υπάρχουν σίγουρα δύο είδη κρίσης που θα περάσετε κατά τη διάρκεια του 2023 καλοί μου Σκορπιοί. Το πρώτο έχει να κάνει με την τάση που θα έχετε να κρίνετε και να κριτικάρετε τις πράξεις και τα λόγια των συνανθρώπων σας.

Το δεύτερο είναι να κρίνετε μεν, αλλά την ίδια στιγμή να προσπαθείτε να ζυγίσετε τα θέματα που σας απασχολούν και να ανακαλύψετε τις αλήθειες που κρύβονται πίσω από τις συζητήσεις σας με τους άλλους, καθώς και τι επιλογές κάνετε στα σημαντικά ζητήματα που σας απασχολούν στη συναισθηματική σας ζωή. Μην κάνετε το λάθος και κατηγορήσετε τον εαυτό σας ή τους ανθρώπους που συνυπάρχετε, αλλά να απελευθερωθείτε από τους συνηθισμένους τρόπους συμπεριφοράς σας, απέναντι στον ερωτικό σύντροφο, σε άτομα της οικογένειας, αλλά και σε σας τους ίδιους, από τη στιγμή που οι τρόποι αυτοί δεν είναι σωστοί. Σας δίνονται αρκετές ευκαιρίες σε όλο το φάσμα της καθημερινότητας σας, για να κάνετε νέα ξεκινήματα, να ξεχάσετε το παρελθόν και να πάψετε να νιώθετε ενοχές για τις πράξεις και τις αποφάσεις σας.

Μην αποφεύγετε να αντιμετωπίσετε κατά πρόσωπο τα γεγονότα και τις καταστάσεις που θα έρθουν στη ζωή σας, εισχωρήστε στην ουσία των θεμάτων που σας ταλανίζουν, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα φύγουν πολλά βάρη και αγωνίες από πάνω σας. Συγχωρήστε τον εαυτό σας και τον οποιονδήποτε γνωστό ή φίλο ή ερωτικό σύντροφο σας έχει πληγώσει, αποδεχθείτε τις αλήθειες του δεσμού σας, βάλτε τώρα γερά θεμέλια στη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 2023: Κάρτα Ταρώ - Τέσσερα των Ράβδων

Συγχαρητήρια καλοί μου Τοξότες, γιατί η κάρτα ταρώ Τέσσερα των Ράβδων που σας πέφτει το 2023 αποδεικνύει ότι αξίζετε και εισπράττετε την ευλογία του Σύμπαντος. Αυτή η χρονιά είναι μια περίοδος χαράς και ευτυχίας.

Οδεύετε πλέον προς το δρόμο της αρμονίας, έρχονται πολύ καλύτερες μέρες στην επαγγελματικής σας σταδιοδρομία και στις προσωπικές σας σχέσεις. Εμπιστευτείτε τους στόχους σας, τις ιδέες σας και την αξιοσύνη σας να υλοποιήσετε τα θέλω σας, νιώστε περήφανοι για κάθε σας βήμα, έχετε όλα τα προσόντα και τις δημιουργικές ικανότητες για να εκπληρώσετε τις ζωηρές σας προσδοκίες. Μοιάζει σα να ξυπνάει το παιδί μέσα σας και να σας παροτρύνει να βγείτε από την κρυψώνα σας, να γλεντήσετε, να χαρείτε, να γελάσετε με την καρδιά σας, να κάνετε περισσότερες κοινωνικές γνωριμίες και επαφές, να μην αρνείστε συνεχώς τις σοβαρές πλευρές της ζωής, αλλά να βρείτε την απόλυτη ισορροπία στην ζωή σας.

Μην πάτε όμως στην αντίθετη πλευρά της κατάστασης, μην τα αφήνετε όλα στην τύχη τους και μην το παρακάνετε με την διασκέδαση και τις καταχρήσεις. Φωτίστε την ζωή σας με τους ανθρώπους που είναι γύρω σας και με τις αρμονικές σας επιλογές, απαλλαγείτε από συνθήκες και καταστάσεις που δεν ταιριάζουν στο χαρακτήρα σας και την ιδιοσυγκρασία σας. Ανοιχτείτε σε νέες προοπτικές και κόψτε όσα δεσμά σας επιβάλλονται από τρίτα πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2023: Κάρτα Ταρώ - Δέκα των Πεντάκτινων

Φίλοι Αιγόκεροι, σύμφωνα με την κάρτα ταρώ Δέκα των Πεντάκτινων το 2023 σας περιμένει υλική ευημερία και οικογενειακή ασφάλεια. Πλούτος, αφθονία, κοινωνική συμβατικότητα και αποδοχή από τους συνεργάτες και τα ανώτερα άτομα στη δουλειά σας, είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά που τονίζονται κατά τη διάρκεια της νέας χρονιάς.

Ίσως πιστεύετε περισσότερο από κάθε άλλη φορά, πως όταν έχετε χρήματα, βγάζετε μια εξαιρετική εικόνα προς τα έξω. Αν έχετε μια σταθερή ζωή, θεωρείστε καλοί άνθρωποι, αν ακολουθείτε τους τύπους και τους νόμους, δεν είστε απειλή για κανέναν. Βρίσκεστε σε μια φάση όπου στόχος σας είναι η επιτυχία και η ευημερία, ενώ χαίρεστε να μένετε πιστοί στους κανόνες και στα πρέπει σας, γιατί ξέρετε πως με τις συμβατικές μεθόδους, έχετε την επιτυχία στο τσεπάκι σας.

Χτίστε και την συναισθηματική σας ζωή πάνω σε γερά θεμέλια, κάντε τώρα ή αποδεχτείτε την πρόταση από το ταίρι σας για επισημοποίηση του δεσμού σας, γνωρίστε πρόσωπα από το στενό περιβάλλον του ερωτικού σας συντρόφου, ελάτε πιο κοντά στις ηθικές αξίες που επιβάλλουν οι κανόνες της συναισθηματικής σας ζωής. Απολαμβάνετε τη γενναιοδωρία του ανθρώπου που αγαπάτε, βιώνετε πλουσιοπάροχες στιγμές με το πρόσωπο που συντροφεύει τα όνειρα σας, γεμίζετε την αγκαλιά σας με όλα εκείνα τα συναισθήματα που σας κάνουν να πετάτε στα σύννεφα από σιγουριά, από σταθερότητα, από καθολική πληρότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2023: Κάρτα Ταρώ - Μάγος

Η κάρτα ταρώ Μάγος αγαπητοί Υδροχόοι δείχνει ότι υπάρχει καθ’ όλη τη διάρκεια του 2023 η βεβαιότητα πως θα πετύχετε τους όποιους στόχους έχετε θέσει για τη νέα χρονιά. Δέχεστε την βοήθεια όλων των Συμπαντικών δυνάμεων που στέκονται δίπλα σας για να έρθουν ευοίωνα και θετικά αποτελέσματα τόσο στις επαγγελματικές σας ανησυχίες, όσο και στην προσωπική σας ζωή και στις σχέσεις με τους κοντινούς σας ανθρώπους.

Γεφυρώστε το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στον εσωτερικό σας κόσμο και στην εξωτερική σας παρουσία, διορθώστε τον τρόπο που οι ασυνείδητες επιθυμίες σας περνούν μέσα στο μυαλό σας και στις σκέψεις σας, γίνετε περισσότερο ευπροσάρμοστοι στη μέθοδο που επικοινωνείτε με τους συνεργάτες και τους φίλους σας.

Χρησιμοποιείστε εποικοδομητικά τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας, τολμήστε ριψοκίνδυνα βήματα στη δουλειά σας γιατί έχετε τις ικανότητες και τις αρετές εκείνες που μπορείτε να μεγαλουργήσετε στο αντικείμενο σας, αρκεί να πιστέψετε με όλη σας τη δύναμη στον εαυτό σας. Υπάρχει άπλετη σεξουαλική ενέργεια και αισθησιασμός στην ατμόσφαιρα με τον ερωτικό σύντροφο, σκεφτείτε πως είσαστε προικισμένοι από το Σύμπαν, για να φέρετε ευτυχισμένα και ευχάριστα αποτελέσματα στη ζωή σας κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς.

ΙΧΘΥΣ 2023: Κάρτα Ταρώ - Εγκράτεια

Αγαπημένοι Ιχθύες σύμφωνα με την Κάρτα Ταρώ Εγκράτεια, αυτοέλεγχος, συμβιβαστική διάθεση, μετριοπάθεια, αλλά και πολλές αρετές σας κατακλύζουν το 2023. Οι προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις εξελίσσονται θαυμάσια και έχουν την τιμητική τους αυτή τη χρονιά.

Φροντίστε να αναμείξετε μέσα σας και στην πραγματική σας ζωή, τα υλικά εκείνα που φτάνουν στα αυτιά σας ή στα μάτια σας, ανακαινίστε τις ιδέες και τα πιστεύω σας, για να επανέλθει η αρμονία και η κατανόηση στην καθημερινότητα σας. Μην αγνοείτε τις βαθύτερες, εσωτερικές σας ανάγκες και τα ιδανικά σας, ίσως είναι απαραίτητο να παραδεχθείτε τις πραγματικές σας προθέσεις και τα πιστεύω σας ή να εξασκήσετε αυτά που έχετε διδαχθεί μέχρι σήμερα.

Υπάρχει αρμονία μεταξύ των επιθυμιών και των αναγκών σας και νοηματικά, συναισθηματικά, ερωτικά και πνευματικά, βρίσκεστε σε απόλυτη ισορροπία και αρμονία. Αν αποφασίσετε να ρίξετε νερό στο κρασί σας, για τις εκρήξεις και τις εντάσεις που έχουν προκύψει με το ταίρι σας, αυτή η κίνηση να είσαστε σίγουροι ότι θα εκτιμηθεί δεόντως από τον δεσμό σας και η ερωτική σας ζωή θα είναι απόλυτα έτοιμη για να δεχτεί ακόμα και επίσημες εξελίξεις.