Προβλέψεις Ταρώ εβδομάδας 11 ως 17/11/2019 video από τον Μ. Μηκίδη.

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από τον Μάνο Μηκίδη

Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης προβλέπει τα πάντα για την αισθηματική σου ζωή μέσα από το βίντεο του με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ για την εβδομάδα 11 ως 17 Νοεμβρίου 2019. Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας στο youtube για να μαθαίνεις πρώτος για όλα μας τα νέα Video!

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα στα αισθηματικά σου:

Η κάρτα της εβδομάδας 11 ως 17 Νοεμβρίου 2019 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Ένα φιλικό σας ανδρικό πρόσωπο θα παίξει σημαντικό ρόλο για εσάς αυτή την εβδομάδα καθώς θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα στις όποιες υποθέσεις σας. Είναι ένα πρόσωπο άξιο εμπιστοσύνης που δε θα σας προδώσει ότι και να του εμπιστευτείτε.

Φροντίστε να μην παρασυρθείτε από την τάση σας να τα βλέπετε όλα με καλοσύνη και προβείτε σε υπερφίαλες ενέργειες ή παράτολμες κινήσεις που θα απαιτούν μεγάλα ρίσκα. Ξέρετε ότι περάσατε πολλά για να πετύχετε τους στόχους σας, οπότε εκμεταλλευτείτε σωστά τα θετικά βήματα προόδου που κάνατε.

Προστατέψτε τον εαυτό σας και μην συμμετέχετε σε συζητήσεις που μπορεί να πληγώσουν εσάς και τους αγαπημένους σας. Χειριστείτε με σύνεση μια ενδεχόμενη.. «ομολογία» και ζητήστε τη συμβουλή κάποιου που εμπιστεύεστε εάν το κρίνετε απαραίτητο.

Η τύχη σας χαμογελάει αυτή την εβδομάδα έτσι ανταποδώστε κι εσείς το χαμόγελο κι απολαύστε την! Μια ιδιαίτερα τυχερή εποχή γεμάτη με χαρούμενες προσκλήσεις κι ευχάριστα γεγονότα!

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας στο youtube για να μαθαίνεις πρώτος για όλα μας τα νέα Video!

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
\n