Προβλέψεις Ταρώ εβδομάδας 12 ως 18/2/2024, από τον Μάνο Μηκίδη (video).

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από τον Μάνο Μηκίδη

Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης προβλέπει τα πάντα για την αισθηματική σου ζωή μέσα από το βίντεο του με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ για την εβδομάδα 12 ως 18 Φεβρουαρίου 2024.

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα στα αισθηματικά σου:

Η κάρτα της εβδομάδας: ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Η κάρτα για την εβδομάδα αυτή μας παροτρύνει να έχουμε εγκράτεια, υπομονή και σύνεση. Οι μέρες αυτές είναι κάπως περίεργες και θα νιώσουμε πως δεν αντέχουμε άλλο οπότε και πρέπει κάπως να τιθασεύσουμε τις ανάγκες και τα θέλω μας, προκειμένου να μην εκραγούμε συναισθηματικά. Την εβδομάδα αυτή κάνουμε για καλό μας αυτό που μας λέει η κάρτα και με υπομονή κρίνουμε πότε πρέπει να αδράξουμε την κατάλληλη ευκαιρία!

Η Κάρτα συμβουλής για την εβδομάδα αυτή είναι ο "ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ", είναι μια κάρτα που συμβολίζει τα ζώδια της Φωτιάς αλλά δεν σημαίνει ότι επηρεάζει μόνο αυτά. Συμβουλεύει να πάρουμε την φωτιά και την ενεργητικότητα που έχουμε, να προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να διοχετεύσουμε την ενέργεια μας με ώριμο και συνετό τρόπο. Μας ζητά να βρούμε λύσεις και μόνο αν χρησιμοποιήσουμε την εσωτερική μας δύναμη με εγκράτεια θα καταφέρουμε πολλά.

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση: