Προβλέψεις Ταρώ εβδομάδας 19 ως 25/2/2024, από τον Μάνο Μηκίδη (video).

Βαθμολόγησε: 
No votes yet
Από τον Μάνο Μηκίδη

Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης προβλέπει τα πάντα για την αισθηματική σου ζωή μέσα από το βίντεο του με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ για την εβδομάδα 19 ως 25 Φεβρουαρίου 2024.

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα στα αισθηματικά σου:

Η κάρτα της εβδομάδας: 10 ΤΩΝ ΔΗΝΑΡΙΩΝ

Η κάρτα για την εβδομάδα αυτή μας δείχνει μια οικογενειακή εστία, όλη η εικόνα παραπέμπει στις ευτυχισμένες στιγμές μιας οικογένειας Αυτή η κάρτα συμβολίζει την ισχυρή ένωση αλλά και τα ήθη και τα έθιμα και έχει να κάνει και με τα οικονομικά μας. Η αισθηματική ζωή μας επηρεάζεται και από οικονομικά θέματα. Αυτό που λοιπόν που έχουμε να περιμένουμε είναι μια εβδομάδα που πραγματικά το να είμαστε ενωμένοι και δεμένοι με τους άλλους πέρα από τον συναισθηματικό πλούτο μπορεί να μας αποφέρει και οικονομική αφθονία.

 Η Κάρτα συμβουλής για την εβδομάδα αυτή είναι η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΔΗΝΑΡΙΩΝ", είναι μια κάρτα που έχει να κάνει με την ασφάλεια και την φροντίδα που πρέπει να δείξουμε τόσο στον εαυτό μας, όσο και στους άλλους. Η κάρτα αυτή μας συμβουλεύει να είμαστε δοτικοί, όταν αγαπάμε έναν άνθρωπο να μην μένουμε στην θεωρία αλλά να δείξουμε με πράξεις τα συναισθήματα μας.

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση: