Υπολόγισε τον αριθμό πεπρωμένου σου:

Αριθμολογία μήνα, μηνιαία πρόβλεψη Δεκέμβριος 2022.

Βαθμολόγησε: 
Average: 2 (342 votes)
Από τον Μάνο Μηκίδη

Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική, οικονομική και επαγγελματική σου ζωή σύμφωνα με την αριθμολογία μηνιαία Δεκέμβριος. Ο αριθμολόγος - μαθηματικός Μάνος Μηκίδης αναλύει τον μήνα αυτό και μας αποκαλύπτει πως θα είναι σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Ο Δεκέμβριος δονείται από τον αριθμό 9, μάθετε τι σημαίνει αυτό.

Αριθμολογία μηνιαία: διάβασε αναλυτικά τι μας αποκαλύπτει για τον νέο μήνα και πως θα κυλήσει σε όλους τους τομείς της ζωής μας:

Ο Δεκέμβριος δονείται από τον αριθμό 9,πράγμα που σηματοδοτεί μια νέα εποχή σε όλους τους τομείς, έχουμε το κλείσιμο ενός κύκλου. Το κλείσιμο αυτό αφορά κάτι που ξεκίνησε πριν από 8 μήνες περίπου ή πριν από 20 έως 25 ημέρες. Μια υπόθεση μας που έμεινε όλο αυτό το διάστημα χωρίς να έχει πάρει την τελική μορφή, ένα έργο μας ή και ένα όνειρο μας ακόμη αυτό τον μήνα δείχνει ότι έχει έκβαση. Είναι λίγο λογικό μιας και η χρονιά φεύγει και μοιάζει σαν να κάνουμε απολογισμό.

Αν το προηγούμενο διάστημα ήμασταν στη φάση θα γίνει κάτι δεν θα γίνει, τώρα θα παρθούν όχι μόνο αποφάσεις αλλά θα υπάρχει και μια κατάληξη στην αγωνία αλλά και στην ταλαιπωρία μας. Το κλείσιμο μιας φάσης αφορά και σχέσεις ή συνεργασίες μας, αν κάποιο πρόσωπο είτε στην ερωτική είτε στην επαγγελματική μας ζωή μας καθυστερούσε και δεν εξελισσόταν σε κάτι πιο ουσιαστικό, φεύγει προκειμένου στη θέση του να μπει ένα άλλο άτομο ή συνεργάτης και να αρχίσουν να συμβαίνουν πράγματα πιο αισιόδοξα.

Το κλείσιμο μιας φάσης αφορά και σχέσεις ή συνεργασίες μας, αν κάποιο πρόσωπο είτε στην ερωτική είτε στην επαγγελματική μας ζωή μας καθυστερούσε και δεν εξελισσόταν σε κάτι πιο ουσιαστικό, φεύγει προκειμένου στη θέση του να μπει ένα άλλο άτομο ή συνεργάτης και να αρχίσουν να συμβαίνουν πράγματα πιο αισιόδοξα.

Ανακάλυψε το δικό σου αριθμό πεπρωμένου και δες την αναλυτική πρόβλεψη για τον αριθμό σου:

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση: