Αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4,2 (93 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2020 στο video του, ότι είναι ένας μήνας αρκετά σημαντικός,με πολλά γεγονότα και εξελίξεις που θα φέρουν κάπως τα πάνω κάτω στην καθημερινότητα μας.

Ο Ιανουάριος του 2021, ο πρώτος μήνας του έτους φέρνει νέες προσδοκίες και πολύ μεγάλη ελπίδα αυτή η χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Μιλάμε για έναν μήνα λοιπόν που θα αναζητήσουμε με κάθε τρόπο την εσωτερική μας βάση. Ανακαλύπτουμε το που στηριζόμαστε, ποια είναι τα θεμέλια μας. Επίσης έχει ευκαιρίες ο μήνας αυτός είτε οικονομικές είτε σε επίπεδο ψυχολογικό.

Από τις 7 Ιανουαρίου θα γίνουμε λίγο πιο επίμονοι στις αναζητήσεις και σε αυτά που διεκδικούμε. Από τις 12 Ιανουαρίου θα αλλάξουν κάποια δεδομένα στον οικονομικό ή πολιτικό τομέα, οι οποίες θα μας καθορίσουν κάποιες αποφάσεις μας. 

Ενώ από 27 Ιανουαρίου και  έως και τα μέσα του επόμενου μήνα θα έχουμε διάθεση να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας, να κάνουμε πράγματα που θα ανεβάσουν τη διάθεσή μας, ενδεχομένως να δαπανείσουμε κάποια χρήματα για τον εαυτό μας. Είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθούμε με τις τέχνες και τον πολιτισμό. Ίσως εκείνο το χρονικό διάστημα να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και μικροεμπόδια αλλά όχι κάτι σοβαρό, θα καταφέρουμε να τα ξεπεράσουμε με κάθε τρόπο. 

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Ιανουαρίου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

 

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου εδώ:

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μας στο youtube για να μαθαίνεις πρώτος για όλα μας τα νέα Video!

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
\n