Αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2024, από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 2.2 (365 votes)
Από τον Χρήστο Ντούβλη

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2024 στο video του. Τα ζώδια τον Ιούλιο του 2024, είναι ένας μήνας που αυξάνεται η πολυλογία, αυτό κατά μια έννοια μπορεί να είναι καλό γιατι θα επικοινωνούμε και θα εξωτερικεύουμε τα συναισθήματα μας.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο μηναίο βίντεο ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Εδώ το κακό είναι πως θα υπάρχει ένας εγωισμός από πίσω, μιλάμε περισσότερο και προσπαθούμε με έναν επιπόλαιο τρόπο να επιβληθούμε με έναν καθεστωτικό τρόπο. Θα φτάσουμε σε ένα σημείο να μιλάμε για πράγματα που μπορεί να μην είμαστε αρμόδιοι να το κάνουμε, να είναι πέρα από το γνωστικό μας πεδίο. Επίσης τον Ιούλιο θα θελήσουμε να ασχοληθούμε παραπάνω με τον εαυτό μας, με το σπίτι μας και γενικά προσφέρονται οι συγκυρίες για κάτι τέτοιο. Είναι πολύ καλές οι συνθήκες να ασχοληθούμε με το μέσα μας ή μπορεί να θέλουμε να πάμε στα πάτρια εδάφη λόγω καλοκαιριού. Μπορούμε να τακτοποιήσουμε πολλά θέματα μας, όπως τις σχέσεις μας αλλά και από οικονομικής άποψης θα μας φέρουν ηρεμία και θα μας διώξουν το άγχος για ζητήματα της καθημερινότητας μας.

Από 20 Ιουλίου και μετά, θα δώσουμε έμφαση σε εξελίξεις κυρίως κοινωνικές, θεμάτων καριέρας, παίζονται εκεί διάφορα διλήμματα τι θα κάνω ή τι δεν θα κάνω και κάποιοι ίσως σκεφτούν να κάνουν στροφή στη ζωή τους. Ένα άλλο ζήτημα που θα υπάρξει, είναι πως κάποια δεδομένα που είχαμε στο μυαλό μας ή κάποιες σταθερές είτε θετικά είτε αρνητικά, βλέπαμε δηλαδή πως θα πάει η ζωή μας καλούμαστε να αναθεωρήσουμε τις σκέψεις μας τον μήνα αυτό.

Βίντεο με αστρολογικές μηνιαίες προβλέψεις εδώ:

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση: