Αστρολογικές προβλέψεις Μάιος 2023, από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 2,2 (365 votes)

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μάιος 2023 στο video του.Τα ζώδια τον Μάιο του 2023, είναι ένας μήνας όπου το πρώτο 20ηερο του χρειάζεται αρκετά μεγάλη προσοχή στα οικονομικά, θα φτάσουν τα κύματα μιας κρίσης να φανούν και να τα βιώσουμε μέσα στον μήνα αυτό. Ενώ παράλληλα ανοίγει ένας κύκλος που ευνοεί τα οικονομικά αν και αυτό είναι άκρως αντιφατικό έχει πρακτική εφαρμογή. Η οικονομική κρίση ή το κραχ είναι κάτι που το δημιουργεί μια ομάδα ανθρώπων ενώ την οικονομική ευκαιρία την δημιουργεί ένας άνθρωπος ο οποίος προσπαθεί να κάνει την καθημερινότητα του καλύτερη.

Προσέχουμε τις δαπάνες και τα έξοδα, τους χειρισμούς που κάνουμε γιατί υπάρχει ειδικά το τονίζουμε το πρώτο 20ημερο αρκετά μεγάλο ρίσκο, μπορεί να συμβάλει και σε αυτό μια λάθος απόφαση που θα πάρουμε ή μια λάθος συμβουλή που θα μας παροτρύνει για κάτι και θα είναι λάθος, χωρίς βέβαια να υπάρχει σκοπιμότητα από πίσω. Από 20 Μάη και μετά δημιουργείτε μια νέα συγκυρία η οποία φέρνει προσωπικό κέρδος, η νέα αλλαγή αυτή μπορεί να είναι βοήθεια από κάποιον κοντινό μας άνθρωπο. Επίσης από τα μέσα του μήνα θα μπορέσουμε να κάνουμε έναν οικονομικό προγραμματισμό όσο και αν ακούγεται παράδοξο αυτό, είτε γιατί μπορεί να προσέξαμε είτε γιατί κάναμε πίσω την κατάλληλη στιγμή και διαφυλάξαμε τα κεκτημένα μας.

Από 7 Μάη και μετά ερχόμαστε κοντά στην οικογένεια μας, τους δείχνουμε την αγάπη μας ενώ το ίδιο διάστημα παύουν οι καθυστερήσεις και οι αναποδιές και αυτό τουλάχιστον απομακρύνει την εσωτερική ένταση μας.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο βίντεο του Απριλίου ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Βίντεο με αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου εδώ:

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
875 ΚΛΗΣΗ