Αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2024, από τον Χρίστο Ντούβλη.

Βαθμολόγησε: 
Average: 2.2 (365 votes)
Από τον Χρήστο Ντούβλη

Ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης μας αποκαλύπτει στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2024 στο video του. Τα ζώδια τον Μάιο του 2024, είναι ένας μήνας που επεκτείνει και ενεργοποιεί με άλλους τρόπους βέβαια την τύχη που αφορά το δεύτερο 15ήμερο του Απρίλη.

Διάβασε τα θέματα που θα αναλύσει στο μηναίο βίντεο ο αστρολόγος Χρίστος Ντούβλης:

Οπότε όσοι δεν προλάβαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες αυτές να τις εκμεταλλευτούν τώρα, είναι μια καλή ευκαιρία να αρπάξουμε την τυχερή συγκυρία. Επίσης βοηθά την επίλυση πρακτικών θεμάτων, αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε είναι πως αν μια μέρα δούμε ότι δεν είναι τυχερή μέρα γιατί κάτι μπορεί να έτυχε και να μας έριξε την ψυχολογία, αν χτυπήσουμε την κατάλληλη πόρτα να βρούμε την λύση που ζητάμε.

Δύο βασικά στοιχεία που ζητά ο μήνας αυτός είναι να μην αναπολούμε το παρελθόν συνεχώς και να συγκρίνουμε τι είχαμε και που δεν το έχουμε τώρα και το δεύτερο δεν χανόμαστε στο κυνήγι του μέλλοντος, δηλαδή να μας πιάνει ένα αμόκ και τι θα κάνουμε και πως θα τα καταφέρουμε. Ενώ από τα τέλη του Μάη και για ένα έτος θα αρχίσουμε να γινόμαστε πιο κινητικοί και πιο ομιλητικοί, χρειάζεται λίγο προσοχή να μην είμαστε επιπόλαιοι. Υπάρχει τον Μάιο μια διάθεση για αναθεώρηση των στόχων μας, ίσως θελήσουμε να αλλάξουμε τους στόχους μας, να επαναπροσδιορίσουμε τα θέλω και τις επιθυμίες μας.

Βίντεο με αστρολογικές μηνιαίες προβλέψεις εδώ:

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
875 ΚΛΗΣΗ