Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 29/5 ως 4/6/2023, από την Αλεξάνδρα.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4,8 (4 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Η Αλεξάνδρα μελετά κάθε εβδομάδα τις αστρολογικές όψεις για όλα τα ζώδια. Μάθε όλες τις εξελίξεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου για την εβδομάδα 29 Μαΐου ως 4 Ιουνίου 2023. Η Αλεξάνδρα είναι η αστρολόγος που ψάχνεις, προκειμένου να έχεις μια απόλυτα εξαιρετική πρόβλεψη, μια αστρολόγος που θα προσεγγίσει κάθε πτυχή των αστρολογικών γεγονότων και θα σου παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να σχεδιάσεις την καθημερινότητα σου.

Δες μέσα από το video το ζώδιο σου και μάθε πως θα κυλίσει η καινούρια εβδομάδα σε όλους τους τομείς:

Πρόκειται για μια εβδομάδα η οποία είναι κρίσιμη, δραστική και καθοριστική για πρακτικά ζητήματα. Η εβδομάδα ξεκινά και νιώθουμε κάπως έναν περιορισμό ή νιώθουμε πως πρέπει να κάνουμε έναν μεγάλο συμβιβασμό ή γενικότερα να περιορίσουμε κάποιες απολαύσεις μας. Επίσης θα νιώσουμε ότι έχουμε αυξημένη διαίσθηση αλλά και λογική, μας βγαίνει σε σοφία και ξεκάθαρη κρίση απέναντι σε αυτά που θέλουμε και στα δεδομένα που έχουμε.

Τα εμπόδια του Μάη που η αλήθεια είναι πως ήταν πραγματικά πολλά και δύσκολα αρχίζουν τώρα να φεύγουν. Η Αφροδίτη κάνει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, θα μας βγει μια πιο ρομαντική πλευρά του εαυτού μας και πιο ονειροπόλα. Προετοιμαζόμαστε από τα μέσα της εβδομάδας για την Πανσέληνο της Φράουλας, μας ζητά αυτή η Πανσέληνος να δούμε πιο αισιόδοξα τα πράγματα, γιατί ναι μεν θέλουμε να δούμε τα πράγματα με ρεαλισμό αλλά χρειάζεται και μια πιο χαλαρή στάση απο την μεριά μας.

zwdiasimera videosplay

Τελευταία ενημέρωση:
875 ΚΛΗΣΗ