Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 26/9/2022, πως επηρεάζει το ζώδιό σου.

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (9 votes)
Από την Αλεξάνδρα Βενέτη

Μια νέα αρχή σε όλες τις σχέσεις σας, με περισσότερη κατανόηση, συντροφικότητα και συνεργασία σας χαρίζει η Νέα Σελήνη στο συνεργατικό και συντροφικό ζώδιο του Ζυγού από τις 26 Σεπτεμβρίου 2022. Προσπαθείτε για πιο σταθερές και οικείες σχέσεις, κάνετε συμβιβασμούς, είστε πιο διαλλακτικοί και αποδέχεστε τις διαφορές που έχετε με τους άλλους. Επεκτείνεται το κοινωνικό σας δίκτυο, ξέρετε ότι όλοι έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλον. Από την άλλη πλευρά, αφήνετε πίσω σας σχέσεις που δεν έχουν καμία σταθερή προοπτική. Αυτή η Νέα Σελήνη στο Ζυγό επηρεάζει τα Παρορμητικά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια.

Διαβάστε παρακάτω πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Ζυγό το ζώδιό σας:

ΚΡΙΟΣ

Αγωνίζεστε για την αρμονία και την ισορροπία στις σημαντικές σχέσεις σας, καθώς η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Κάνετε μια νέα αρχή σε μια σχέση που έχει κλονίσει καιρό τώρα τη συναισθηματική σας ισορροπία ή φυτεύετε τους σπόρους για μια νέα ερωτική σχέση ή μια επιχειρηματική συνεργασία. Τώρα οι συμβιβαστικές και διαλλακτικές προθέσεις σας γίνονται άμεσα αποδεκτές από τους άλλους. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Κριός Σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, αλλάζει το καθημερινό σας πρόγραμμα, ίσως ασχοληθείτε με τη γυμναστική ή ξεκινήσετε δίαιτα. Βάζετε στο πρόγραμμά σας πιο χαρούμενες δραστηριότητες και βρίσκεστε με άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε ειρήνη και γαλήνη στο μυαλό σας. Η επισήμανσή σας στη λεπτομέρεια αυξάνει την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα στην εργασία σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ταύρος Σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε τολμηροί και διεκδικητικοί στο ερωτικό παιχνίδι, καθώς η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Ζείτε την περιπέτεια, το φλερτ και το πάθος, αφήνετε το αντικείμενο του πόθου σας να γνωρίζει ακριβώς πώς αισθάνεστε. Είστε πιο συμβιβαστικοί και παιχνιδιάρικοι με τον αγαπημένο σας, κοινωνικοποιείστε και διασκεδάζετε με τους κοινούς φίλους σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Δίδυμοι Σήμερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας ωθεί να φυτέψετε νέους σπόρους στο σπίτι σας, αλλάζοντας την τρέχουσα κατάσταση της ζωής σας. Αλλάζει η σχέση σας με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή με ένα συγγενή ή συγκάτοικο, καθώς ξεκαθαρίζετε τις υποχρεώσεις σας και θέτετε τα όριά σας. Ίσως ασχοληθείτε με την ανακαίνιση του σπιτιού σας ή φιλοξενήσετε κάποια άτομα στο σπίτι σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Καρκίνος Σήμερα!

ΛΕΩΝ

Αν θέλετε να κάνετε μια πώληση ή να προβάλετε τις ιδέες σας σε ένα ευρύ κοινό, η Νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, σας στέλνει την εύνοιά της. Κάνετε σχέδια για ένα ταξίδι και κοινωνικοποιήστε με νέες επωφελείς γνωριμίες. Μπορεί επίσης να ξεκινήσετε ένα νέο έργο, ένα blog ή απλά προβάλετε τις απόψεις σας και δε διστάζετε να χρησιμοποιήσετε την εξουσία της πειθούς σας, για να πάρετε αυτό που θέλετε. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Λέων Σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βρίσκετε συγκεκριμένους τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημά σας, χάρη στη Νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών. Νέες συναρπαστικές ευκαιρίες γεμίζουν την τσέπη σας, νιώθετε ικανοποίηση από την εξισορρόπηση του προϋπολογισμού σας. Πορεύεστε σε μια νέα, πιο σταθερή πορεία προς την οικονομική ευημερία σας και βάζετε στην άκρη τις οικονομικές ανασφάλειές σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Παρθένος Σήμερα!

ΖΥΓΟΣ

Οι σεισμικές δονήσεις των εκλείψεων του περασμένου μήνα λαμβάνουν τέλος και τώρα καλείστε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, να τον γνωρίσετε καλύτερα διαμέσου των άλλων. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, σας ωθεί να ορίσετε νέους στόχους για τους επόμενους έξι μήνες, οι οποίοι θα σας οδηγήσουν στην προσωπική σας ανάπτυξη. Ξεκινάτε από την αρχή με μια νέα, ανανεωμένη προσωπικότητα. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ζυγός Σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάνετε ένα ταξίδι στον κόσμο του ονείρου και της φαντασίας, θέλετε να γνωρίσετε τον πνευματικό κόσμο, καθώς η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας. Βρίσκετε ένα καταφύγιο για την ηρεμία της ψυχής σας, μακριά από την κοινωνική ζωή και τη διασκέδαση. Είστε πιο νωχελικοί και αδρανείς, σκέφτεστε πως πρέπει να κλείσετε ένα κεφάλαιο ζωής για να ξεκινήσετε ένα άλλο, πιο δημιουργικό και ισορροπημένο. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Σκορπιός Σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διασκεδάζετε με τους φίλους σας και τους γνωστούς σας χάρη στη Νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, των φίλων και των ομάδων. Δικτυώνεστε κοινωνικά, αποδέχεστε πολλές κοινωνικές προσκλήσεις, κάνετε συναντήσεις της τελευταίας στιγμής που σας προσφέρουν χαρά και ενθουσιασμό και ανανεώνουν τη ζωή σας. Ίσως ξεκινήσετε ένα blog ή απλά κάνετε νέους φίλους μέσα από το διαδίκτυο. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Τοξότης Σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανταμείβεστε για τη σκληρή δουλειά σας και τις προσπάθειές σας, χάρη στη Νέα Σελήνη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Μια πολλά υποσχόμενη νέα επαγγελματική ευκαιρία ή μια θετική εξέλιξη στη σταδιοδρομία σας έρχονται στο δρόμο σας ή έχετε μια δημόσια προβολή χάρη σε ένα νέο έργο σας. Όποια και αν είναι η εξέλιξη, ανεβαίνετε ψηλά! Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Αιγόκερως Σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανοίγουν νέοι ορίζοντες για σας, χάρη στη Νέα Σελήνη στον ένατο οίκο σας, του ταξιδιού και της γνώσης. Τώρα έχετε μεγαλύτερη αισιοδοξία και ενθουσιασμό για τη ζωή, θέλετε να επεκταθείτε κοινωνικά και γνωστικά. Είστε έτοιμοι για ένα μακρινό ταξίδι ή διευρύνετε τους ορίζοντές σας με μια νέα γνώση, μια διασκεδαστική δραστηριότητα ή εξερευνώντας τα μέρη της πόλης σας. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Υδροχόος Σήμερα!

ΙΧΘΥΣ

Η Νέα Σελήνη στον αναγεννητικό όγδοο οίκο σας, απομακρύνει από τη ζωή σας όποιον και ό,τι στέκεται εμπόδιο στο δρόμο της αληθινής αγάπης και της ευτυχίας σας. Σας δίνεται η ευκαιρία να ανοίξετε την καρδιά σας στα πρόσωπα που αγαπάτε, να νιώσετε μεγαλύτερη οικειότητα και εμπιστοσύνη. Έχετε μια συνεργατική διάθεση και προτιμάτε να περνάτε ευχάριστες στιγμές με τα πιο προσφιλή σας πρόσωπα. Για την ημερήσια αστρολογική πρόβλεψή σου διάβασε Ιχθύς Σήμερα!

Τελευταία ενημέρωση:
875