4 πράγματα που πρέπει να προσέξεις όταν συμβιώνεις με τα 12 ζώδια.

Βαθμολόγησε: 
Average: 1.7 (100 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Αποφασίσατε με τον σύντροφό σου ότι η σχέση σας πρέπει να περάσει στο επόμενο στάδιο και θέλετε να μείνετε μαζί; Καλό θα είναι να έχεις κατά νου μερικές χρήσιμες συμβουλές, πριν κάνεις αυτό το μεγάλο βήμα. Ποια είναι τα κουσούρια ενός Ταύρου και τι πρέπει να προσέξεις όταν συμβιιώνεις με έναν Παρθένο; Ποια είναι τα 4 πράγματα - συμβουλές για μια αρμονική συμβίωση με τα 12 ζώδια.

Διάβασε παρακάτω τα 4 πράγματα που πρέπει να έχεις υπόψη σου για κάθε ζώδιο, πριν μοιραστείς την καθημερινότητά σου με αυτό…

ΚΡΙΟΣ

1) Θα σου επιβάλλει το δικό του πρόγραμμα. Ένα Κριάρι θέλει να είναι ο αρχηγός ακόμα και μέσα στο σπίτι, άρα προετοιμάσου να καθορίζει εκείνος πότε θα φάτε, τι ταινία θα δείτε και πότε θα πάτε για ύπνο. Μπορείς να λες την άποψή σου, αλλά τυπικά.

2) Έχεις όρεξη για σεξ κάθε μέρα; Η πλειοψηφία όσων ανήκουν στο ζώδιο αυτό, έχουν έντονη σεξουαλικότητα και αποζητούν την επαφή σε ημερήσια βάση. Αν αρχίσεις τα «δε μπορώ» και «νύσταξα», θα αρχίσουν να εμφανίζονται τα πρώτα σύννεφα...

3) Θα μαζεύεις κάλτσες, παπούτσια και εσώρουχα από δεξιά αριστερά; Οι Κριοί δε φημίζονται για την νοικοκυροσύνη τους. Αντιθέτως, είναι γνωστοί για την ακαταστασία που προκαλούν στον χώρο που κινούνται, αφού έχουν την τάση να «απλώνουν» τα πράγματα τους για να δηλώσουν την κυριαρχία τους.

4) Θέλεις να ζεις μέσα στην ένταση; Μπορεί να σε εξιτάρει αυτή η ζωτικότητα που εκπέμπει ένας Κριός, αλλά σκέψου ότι πλέον θα την έχεις δίπλα σου... μονίμως. Το αποτέλεσμα είναι τσιτωμένο νευρικό σύστημα ακόμα και την ώρα που κοιμάστε. Αν θέλεις και τα 7 βασίλεια του game of thrones μέσα στο σπίτι σου, προχώρα. Στο θρόνο πάντως, δε θα κάθεσαι εσύ. 

Διάβασε επίσης:

★ Πώς ευτυχούν τα 12 ζώδια στον έρωτα;

Με ποιο ζώδιο ταιριάζεις για γάμο; Κάνε το τεστ!

ΤΑΥΡΟΣ

1) Θα νομίζεις ότι ο καναπές πήγαινε σετ με τον Ταύρο σου. Είναι γνωστό ότι οι Ταύροι είναι σπιτόγατοι και επιθυμούν μια ήσυχη... καθιστική ζωή. Αν σ’ αρέσει κι εσένα το ίδιο, δε θα υπάρξει πρόβλημα. Αν όχι, σε μια βδομάδα, θα «σου την έχει δώσει».

2) Έχεις χρόνο και όρεξη να γίνεις ο Έκτορας Μποτρίνι; Συγκατοίκηση με Ταύρο χωρίς μαγειρική και ποικιλία γεύσεων, δε γίνεται. Και μη περιμένεις να παραγγέλνετε απ’ έξω για να τη γλιτώσεις. Είναι πολλά τα έξοδα...

3) Μιας και είπαμε για έξοδα, έχεις τελειώσει λογιστική; Αν όχι, ετοιμάσου να αγοράσεις τα βιβλία του α’ εξαμήνου, γιατί ξεκινάνε ισολογισμοί, κόστη και έσοδα-έξοδα, ώστε να μην διαταραχθεί η οικονομική ασφάλεια που χρειάζεται...

4) Έχεις φίλους; Ετοιμάσου να επικοινωνείς με αλληλογραφία. Εντάξει, δε θα σου απαγορέψει να έχεις κοινωνική ζωή. Απλώς θα αποφεύγεις να τους φέρνεις σπίτι τις ώρες που είναι εκεί (συνέχεια) γιατί θέλει την ησυχία του. Τι; Θα βγεις χωρίς αυτόν; Μην τραβάς το σκοινί, γιατί ζηλεύει κιόλας. 

Διάβασε επίσης:

★ Πώς ευτυχούν τα 12 ζώδια στον έρωτα;

Με ποιο ζώδιο ταιριάζεις για γάμο; Κάνε το τεστ!

ΔΙΔΥΜΟΙ

1) Είσαι ομιλητικός τύπος; Αν όχι, ετοιμάσου να γίνεις. Ένας Δίδυμος αγαπά την επικοινωνία κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας. Ακόμα κι αν μόλις γύρισες απ’ τη δουλειά και θέλεις μισή ώρα μουγκαμάρα, δε θα την έχεις.

2) Σ’ αρέσει η ρουτίνα και η μονοτονία; Στον Δίδυμο, όχι. Θέλει συνεχής εναλλαγές και ανανέωση για να μη βαριέται. Αν δε σε ενοχλεί να ψάχνεις κάθε μέρα καινούρια χόμπι, να παίζεις επιτραπέζια ή ακόμα και να αλλάζεις σπίτι μόλις τακτοποιηθήκατε, πάω πάσο.

3) Πώς τα πας με την οργάνωση; Ο Δίδυμος χάλια. Μπορεί να έχετε χωρίσει τις δουλειές, αλλά οι δικές του να μη γίνονται ποτέ, γιατί τις παράτησε... στη μέση.

4) Είσαι έτοιμος/η για ένα σπίτι με… συνεχή ροή πληροφορίας; Θα ακούγεται ταυτόχρονα η τηλεόραση, ένα τραγούδι στο ράδιο και ο/η κολλητός/η σε ανοιχτή ακρόαση. Καλή τύχη!

Διάβασε επίσης:

★ Πώς ευτυχούν τα 12 ζώδια στον έρωτα;

Με ποιο ζώδιο ταιριάζεις για γάμο; Κάνε το τεστ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1) Πώς σου φαίνεται η ιδέα να περιτριγυρίζεσαι από... αντικείμενα; Ένας Καρκίνος δε πετάει τίποτα. Όλα έχουν κάποιο νόημα, μια ξεχωριστή συναισθηματική αξία και τα χρειάζεται κοντά του. Κι αν τα πετάξεις, θα έχεις πρόβλημα.

2) Το φαΐ γίνεται πρόβλημα. Από μόνο του. Πήρες από το πιάτο του χωρίς να τον ρωτήσεις, έφαγες το τελευταίο τυροπιτάκι, χωρίς να σκεφτείς αν το ήθελε, δεν υπάρχει φαΐ έτοιμο όταν γυρνάει από τη δουλειά. Όλα θα συνοδευτούν από γκρίνια, μούτρα, κυκλοθυμία.

3) Σου αρέσει να βγαίνεις; Στον Καρκίνο, καθόλου. Είναι το ζώδιο που ενσαρκώνει την οικογενειακή, σπιτική ζωή, γι’ αυτό ετοιμάσου να… βγάλετε ρίζες.

4) Πώς τα πας με το σκωτσέζικο ντους; Είσαι έτοιμος/η για εναλλαγή διαθέσεων με το πέταγμα μιας μύγας; Γιατί έτσι αλλάζουν οι διαθέσεις του.

Διάβασε επίσης:

★ Πώς ευτυχούν τα 12 ζώδια στον έρωτα;

Με ποιο ζώδιο ταιριάζεις για γάμο; Κάνε το τεστ!

ΛΕΩΝ

1) Είσαι έτοιμος/η για... πτώχευση; Ένα Λιοντάρι απεχθάνεται τη μιζέρια και θέλει να έχει απ’ όλα τα καλύτερα, ανεξαρτήτως εισοδηματικών κριτηρίων. Αν του αρχίσεις «δεν πήρα το φουαντρέ, γιατί δεν ήταν σε προσφορά», θα ξενερώσει.

2) Είναι το κέντρο της προσοχής σου; Πριν τη συμβίωση, σίγουρα, πήρες μια γεύση. Τώρα, θα δεις τη συνολική εικόνα, αφού σε ό,τι κάνεις πρέπει να τον υπολογίζεις. Αν πάει στο κρεβάτι και τον αγνοήσεις: λάθος! Αν γυρίσει σπίτι και δεν είσαι εκεί: λάθος! Γενικά, ό,τι κάνεις που δε τον συμπεριλαμβάνει, είναι λάθος.

3) Πώς σου φαίνονται οι οδηγίες; Όταν συμβιώνεις με ένα Λιοντάρι, πρέπει να ακολουθείς τους κανόνες που έχει ορίσει εκείνος/η. Και θα βάζει τους κανόνες και θα προστάζει να τους ακολουθήσεις. Ωραίο, ε;

4) Σ’ αρέσει ο ρόλος του... υπηρέτη; Ο Λέοντας θεωρεί αυτονόητο ότι πρέπει να έχει υπηρέτες και υπηκόους. Είναι άλλωστε ένας βασιλιάς. Αν σε χαλάει αυτός ο ρόλος, καλύτερα να το ξανασκεφτείς...

Διάβασε επίσης:

★ Πώς ευτυχούν τα 12 ζώδια στον έρωτα;

Με ποιο ζώδιο ταιριάζεις για γάμο; Κάνε το τεστ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1) Πώς τα πας με την καθαριότητα; Κι όταν λέμε καθαριότητα εννοούμε τα πάντα. Από το ποτήρι που δεν έχεις ακουμπήσει στο σουβέρ και τα μικρόβια που μετέφερες στο σπίτι επειδή δεν έπλυνες τα χέρια σου, μέχρι τη τσάντα που ακούμπησες στον καναπέ «ενώ την έσερνες όλη μέρα μέσα στις βρωμιές».

2) Σ’ αρέσει η τάξη; Γιατί δε θα πας στη ντουλάπα του Παρθένου να βάλεις τη μπλούζα στο συρτάρι των εσωρούχων, ούτε το γυάλινο τάπερ στη μεριά με τα πλαστικά. Αυτά είναι αυτονόητα!

3) Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Αυτό είναι το μότο ενός Παρθένου και στο σπίτι το ακολουθεί κατά γράμμα. Για αυτό αν είσαι τύπος λίγο χαλαρός και άνετος, που δε θα προσέξει ότι το χαρτί υγείας ξετυλίγεται από πάνω προς τα κάτω και επιμένεις να το βάζεις ανάποδα, θα έχεις θέματα.

4) Αντέχεις τη γκρίνια; Η φύση του ζωδίου είναι αγχώδης και ψυχαναγκαστική, γι’ αυτό και μπορεί να κάνει παράπονα για ασήμαντα πράγματα, που του χαλάνε τη ρουτίνα και την ησυχία του. Ή θα μάθεις τα κουμπιά του ή θα γίνετε μπίλιες...

Διάβασε επίσης:

★ Πώς ευτυχούν τα 12 ζώδια στον έρωτα;

Με ποιο ζώδιο ταιριάζεις για γάμο; Κάνε το τεστ!

ΖΥΓΟΣ

1) Πώς σου φαίνεται η ιδέα να αποφασίζεις για τα πάντα; Ο Ζυγός είναι γνωστός για την αναποφασιστικότητά του, η οποία εκτείνεται ακόμα και στα απλά, καθημερινά πράγματα. Θα σου άρεσε να αναλάμβανες όλες τις πρωτοβουλίες για το τι θα φάτε, ποια ταινία θα δείτε ή πότε θα πάτε σούπερ-μάρκετ;

2) Αγαπάς την αρμονία; Ο Ζυγός θέλει να ζει σε ένα σπίτι που θα ταιριάζει με την ανάγκη του για ειρήνη και ηρεμία. Οτιδήποτε τα διαταράσσει θα τον ενοχλεί, ακόμα κι αν αυτό είναι ότι άλλαξες θέση στην καρέκλα του σαλονιού.

3) Σου αρέσει να κάνεις τα πάντα με... παρέα; Όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

4) Πώς τα πας από τακτ και διακριτικότητα; Γιατί αν είσαι λίγο χύμα στο κύμα, βγάζεις περίεργους ήχους και γενικά συμπεριφέρεσαι σαν homo erectus, δε θα τα πάτε καλά... 

Διάβασε επίσης:

★ Πώς ευτυχούν τα 12 ζώδια στον έρωτα;

Με ποιο ζώδιο ταιριάζεις για γάμο; Κάνε το τεστ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1) Θα θυσίαζες την άνεσή σου προς χάριν της… λίμπιντο; Μένοντας με έναν Σκορπιό θα πρέπει να δεχτείς και την ανάγκη του να υπάρχει έντονη σεξουαλικότητα και μυστήριο ανά πάσα στιγμή. Οπότε σκισμένες πιτζάμες και ξεβαμμένες φόρμες πάνε στα σκουπίδια.

2) Πώς σου φαίνεται η ιδιωτικότητα; Ένας Σκορπιός χρειάζεται τον χώρο του και στιγμές μοναχικότητας. Θα σου άρεσε να κλείνεται σε ένα δωμάτιο μόνος του με τις ώρες;

3) Ξέρεις να διαχειρίζεσαι τις εντάσεις; Το ζώδιο αυτό δεν μπορεί να ζήσει χωρίς πάθος, ένταση και ίντριγκα. Αν όλα είναι ήσυχα, αρμονικά, ρουτινιασμένα, θα υπάρχει πρόβλημα. Και θα αρχίζει καβγάδες από το πουθενά. Ή μάλλον θα σε κάνει εσένα να τους αρχίσεις. Έχει τον τρόπο του.

4) Θα αποχωριζόσουν τα μυστικά σου; Ο Σκορπιός έχει την τάση να ψαχουλεύει τσάντες και αρχεία για να ανακαλύψει αυτό που πάντα πιστεύει ότι κρύβεται από πίσω.

Διάβασε επίσης:

★ Πώς ευτυχούν τα 12 ζώδια στον έρωτα;

Με ποιο ζώδιο ταιριάζεις για γάμο; Κάνε το τεστ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

1) Έχεις όρεξη να αναλάβεις ΟΛΕΣ τις ευθύνες; Οι Τοξότες είναι υπέροχοι συγκάτοικοι για να σε κάνουν να γελάς και να περνάς διασκεδαστικές ώρες μαζί τους. Όμως, στο θέμα των ευθυνών το χάνουν το παιχνίδι και αρνούνται οτιδήποτε θα τους περιορίσει. Ακόμα κι αν απλώς πρέπει να πληρώσουν λογαριασμούς ή να κάνουν τα ψώνια.

2) Αντέχεις τις τάσεις φυγής; Ένας Τοξότης, μόλις εμφανιστούν τα πρώτα σημάδια ρουτίνας, θα θελήσει να τη σπάσει... φεύγοντας. Πώς σου φαίνεται η ιδέα να σε παρατάει για κάνα διήμερο, μέχρι να ξεζοριστεί;

3) Έχεις διάθεση για... φιλοσοφία; Του αρέσει να φιλοσοφεί τα πάντα και να σου εκθέτει τις απόψεις του για τη φύση, το μέλλον, τη ζωή, ανά πάσα ώρα και στιγμή της ημέρας και… βάρδα μη του μιλήσεις για τα πρακτικά, καθημερινά και ασήμαντα. Αυτά θα τα σκέφτεσαι μόνος/η σου.

4) Έχετε κοινά θέλω για το μέλλον σας; Η ελευθερία είναι πολύ σημαντική για έναν Τοξότη, οπότε μόλις περάσει στη φάση της συμβίωσης θα αρχίσει να φοβάται ότι ακολουθεί... η εκκλησία. Αν δεν συμφωνείτε για το παρακάτω, θα έχετε κακά ξεμπερδέματα… 

Διάβασε επίσης:

★ Πώς ευτυχούν τα 12 ζώδια στον έρωτα;

Με ποιο ζώδιο ταιριάζεις για γάμο; Κάνε το τεστ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1) Θα σε πείραζε να μένεις με κάποιον που δουλεύει ακατάπαυστα; Είναι γνωστή η εργασιομανία του Αιγόκερου και συχνά δουλεύει και στο σπίτι. Πώς θα σου φαινόταν να πρέπει να κάνεις ησυχία τις περισσότερες ώρες της μέρας;

2) Αν δεν έχεις διάθεση να μοιραστείς ευθύνες, καλύτερα ξανασκέψου το. Ο Αιγόκερως ξέρει πολύ καλά να τις αναλαμβάνει και απαιτεί να το κάνουν και οι άλλοι. Αν δεν τηρείς τις υποχρεώσεις σου, απλά θα γίνεται χαμός.

3) Ακολουθείς πρόγραμμα στη ζωή σου; Ο γήινος, πρακτικός Αιγόκερως δεν μπορεί να ζήσει σε ξέφρενους ρυθμούς, ούτε να δέχεται απροειδοποίητες επισκέψεις, επειδή «η φίλη σου είχε πρόβλημα». Να το λύσει μόνη της!

4) Τι εισοδηματικά κριτήρια έχεις; Μην περιμένεις ότι θα γλιτώσεις το μερίδιό σου στο ρεύμα, το νερό, στο σούπερ-μάρκετ. Ούτε ότι «θα τα βρείτε στην πορεία». Αυτά πρέπει να τα έχει ξεκαθαρισμένα, πριν ανοίξει σπίτι... 

Διάβασε επίσης:

★ Πώς ευτυχούν τα 12 ζώδια στον έρωτα;

Με ποιο ζώδιο ταιριάζεις για γάμο; Κάνε το τεστ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1) Θα σου άρεσε ένα σπίτι... κέντρο διερχομένων; Ο Υδροχόος είναι κοινωνικός και βάζει πάνω από όλα τους φίλους του. Θα σου άρεσε να μπαινοβγαίνουν συνέχεια άκυροι τύποι, που δεν γνωρίζεις;

2) Είσαι έτοιμος/η να θυσιάσεις όρια και κανόνες; Το ζώδιο αυτό δε μπορεί να ζει με υποδείξεις και πρόγραμμα και θέλει κάθε μέρα να είναι διαφορετική.

3) Σε γοητεύει η ανεξαρτησία του; Διότι αν ο κλοιός της καθημερινότητας στενέψει γύρω από το λαιμό του, μπορεί και να την κάνει κάνα μήνα από το σπίτι για να νιώσει λίγο ελεύθερος. Δε σε πειράζει, έτσι;

4) Τα πας καλά με τις υποχρεώσεις; Εκείνος όχι. Και μπορεί να έχετε συμφωνήσει κάποια πράγματα, αλλά τελικά να αλλάξει γνώμη. Κι εσύ να ψάχνεις να βρεις υδραυλικό για να φτιάξει τη βρύση, ενώ ο Υδροχόος σου αναλύει την ιδεατή κοινωνία του Μαρξ...

Διάβασε επίσης:

★ Πώς ευτυχούν τα 12 ζώδια στον έρωτα;

Με ποιο ζώδιο ταιριάζεις για γάμο; Κάνε το τεστ!

ΙΧΘΥΣ

1) Καθημερινότητα και Ιχθύς, δε πάνε μαζί. Είναι πολύ ονειροπόλος για να ασχοληθεί με αυτά. Είσαι έτοιμη/ος να τα αναλάβεις όλα; Κοινώς, να πέσει σίδερο και σκούπα με τη σέσουλα;

2) Μην του αναθέσεις την οικονομική διαχείριση. Εκτός αν θέλεις τα χρήματα να καταλήξουν σε κοινωφελές ίδρυμα και εσείς να τρώτε σε συσσίτια.

3) Πώς θα σου φαινόταν να ζεις με κάποιον που θα τον στείλεις να πάρει κιμά και θα γυρίσει με άδεια χέρια, επειδή του πέσαν τα λεφτά στο δρόμο την ώρα που κοίταγε το ηλιοβασίλεμα;

4) Τα ψαράκια ως γνωστόν τα πάνε πολύ καλά με το… υγρό στοιχείο. Όπου υγρό στοιχείο, βάλε βότκα, τζιν, ουίσκι και τεκίλα -οπότε το κλειδωμένο μπαρ στο σπίτι δεν είναι κακή ιδέα για να είναι νηφάλιος και συνεννοήσιμος...

Διάβασε επίσης:

★ Πώς ευτυχούν τα 12 ζώδια στον έρωτα;

Με ποιο ζώδιο ταιριάζεις για γάμο; Κάνε το τεστ!

Τελευταία ενημέρωση: