Πως αντιδρούν τα 12 ζώδια στην απιστία;

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (1 vote)
Από την Έλενα Γκιτσάλη

Η Απιστία είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα θέματα στο τομέα των σχέσεων και αποτελεί την πιο συχνή αιτία χωρισμών. Ίσως γιατί πολλές φορές ο εγωισμός μας είναι πολύ σημαντικός και δεν μας επιτρέπει ούτε να μπούμε στην θέση του άλλου ούτε να καταλάβουμε ότι σε μια απιστία φταίνε και οι δυο. Οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοί, μπορεί κάποιος να είναι προσκολλημένος σε θέματα καριέρας και να αμελεί το ταίρι του. Κάποιος άλλος απλά να αναζητά νέες περιπέτειες κλπ κλπ. Δεδομένου του γεγονότος όμως, ότι το κάθε ζώδιο έχει κάποια ξεχωριστά και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, θα πρέπει να καταλάβουμε ότι θα έχει και διαφορετικές αντιδράσεις. Πως αντιδράνε τα ζώδια λοιπόν στην απιστία;

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε πως αντιδρά στην απιστία.

ΚΡΙΟΣ

Όταν ανακαλύψουν οι Κριοί ότι το ταίρι τους, τους πρόδωσε θα αντιδράσουν πάρα πολύ έντονα. Θα πονέσουν πολύ και καθώς είναι εξαιρετικά οξύθυμοι θα φωνάξουν, προσπαθώντας με τον τρόπο αυτό να βγάλουν τα συναισθήματα τους, και να δημιουργήσουν ακόμα περισσότερη ένταση. Έτσι και αλλιώς από τη φύση τους οι Κριοί θέλουν να βρίσκονται στην κορυφή και η αποδοχή της ήττας τους είναι κάτι που θα τους ρίξει στα προσωπικά τους Τάρταρα, γιατί θα αισθανθούν τρόπον τινά ανεπαρκής αφού βρέθηκε κάποιο άλλο άτομο που κατάφερε να κατακτήσει το ταίρι τους. Δεν θα εκδικηθούν ωστόσο, γιατί η εκδίκηση είναι εντελώς κόντρα στην φύση τους. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

Ποια ζώδια δεν ξέρουν τι θέλουν από τη σχέση τους;

Οδηγίες για να κάνεις τον αγαπημένο σου, να σου ανοιχτεί συναισθηματικά!

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι στην καθημερινότητα τους δεν συνηθίζουν να έχουν εκρήξεις και προτιμούν προκειμένου να μην δημιουργούνται εντάσεις στις σχέσεις τους να κάνουν υπομονή και επιπλέον πως δεν καταλαβαίνουν. Ωστόσο, κάθε φορά που κάτι τους ενοχλεί καταγράφεται, και μάλιστα με την παραμικρή λεπτομέρεια, στο πίσω μέρος του μυαλού τους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι οι Ταύροι αν και επιφανειακά ήρεμοι κατά βάθος είναι πραγματικά ηφαίστεια. Στην προκειμένη φυσικά περίπτωση της απιστίας, σημαίνει ότι θα αντιδράσουν πραγματικά σαν Ταύροι εν υαλοπωλείο βγάζοντας στην επιφάνεια όλα όσα κρατούσαν για τον εαυτό τους. Δεν υπάρχει περίπτωση μάλιστα να συγχωρέσουν, τουλάχιστον όχι με ευκολία, και να ξανά εμπιστευτούν. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

Ποια ζώδια δεν ξέρουν τι θέλουν από τη σχέση τους;

Οδηγίες για να κάνεις τον αγαπημένο σου, να σου ανοιχτεί συναισθηματικά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είναι σε γενικές γραμμές άνθρωποι ανοιχτόμυαλοι και ανεκτικοί. Κυρίως γιατί και οι ίδιοι φοβούνται ότι μπορεί, λόγω της ευμετάβλητης φύσης τους, να παραστρατήσουν. Στη περίπτωση αυτή θα ήθελαν να τύχουν επιεικής αντιμετώπισης από το ταίρι τους. Για τον λόγο αυτό αν και πληγωμένοι και πολύ στεναχωρημένοι, θα προσπαθήσουν μέσα από την επικοινωνία να συνθέσουν τα κομμάτια του παζλ έτσι ώστε να δουν την μεγάλη εικόνα και να καταλάβουν από που πηγάζει το πρόβλημα στην σχέση τους. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε την διττή τους φύση, αυτό φυσικά σημαίνει , ότι πάντα θα υπάρχει η πιθανότητα σε μια έκρηξη οργής να πετάξουν από το μπαλκόνι ότι ανήκει στο ταίρι τους. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

Ποια ζώδια δεν ξέρουν τι θέλουν από τη σχέση τους;

Οδηγίες για να κάνεις τον αγαπημένο σου, να σου ανοιχτεί συναισθηματικά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι όταν μάθουν ότι το ταίρι τους τους απάτησε καταρχάς θα χάσουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους. Δεν τους είναι καθόλου εύκολο να διαχειριστούν συναισθηματικά την απιστία και δεν έχουν καμία διάθεση και να προσπαθήσουν να το κάνουν. Επίσης δεν θέλουν κανείς να γνωρίζει το πρόβλημα τους το οποίο θα κρατήσουν για τον εαυτό τους γιατί δεν θέλουν να τους λυπούνται. Κατά δεύτερον, και αφού συνέλθουν από το πρώτο σοκ, θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και θα βάλουν σε λειτουργία τον χειριστικό τους εαυτό προσπαθώντας να προκαλέσουν αφόρητες τύψεις στο ταίρι τους απαριθμώντας του ότι έχουν κάνει μέχρι τώρα για αυτό. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

Ποια ζώδια δεν ξέρουν τι θέλουν από τη σχέση τους;

Οδηγίες για να κάνεις τον αγαπημένο σου, να σου ανοιχτεί συναισθηματικά!

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες είναι πολύ περήφανοι για να αντέξουν την προδοσία. Το πλήγμα στην αυτοπεποίθηση τους θα είναι μεγάλο. Για τους Λέοντες δεν είναι εύκολο να συνειδητοποιήσουν πως είναι δυνατόν να έχει τολμήσει το ταίρι τους να τους αφαιρέσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, που δικαιωματικά έχουν, στην καρδιά του. Για τον λόγο αυτό μπορεί να γίνουν πολύ σκληροί και να φτάσουν σε ακραίες αντιδράσεις οι οποίες θα περιλαμβάνουν φωνές, απειλές και πράξεις εκδίκησης από μέρους τους. Στόχος τους είναι να δουν το ταίρι τους να υποφέρει ακριβώς όπως υπέφεραν και αυτοί. Φυσικά, επιδεικτικά θα ψάξουν για αντικαταστάτη σχεδόν αμέσως μόνο και μόνο για να αποδείξουν ότι δεν έχουν ανάγκη κανένα. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

Ποια ζώδια δεν ξέρουν τι θέλουν από τη σχέση τους;

Οδηγίες για να κάνεις τον αγαπημένο σου, να σου ανοιχτεί συναισθηματικά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το σοκ για τους Παρθένους θα είναι μεγάλο, κυρίως για το γεγονός ότι δεν κατάλαβαν το πρόβλημα εξ αρχής δεδομένου του γεγονότος ότι είναι εξαιρετικά έξυπνοι και παρατηρητικοί. Πριν μιλήσουν στο ταίρι τους θα κάτσουν και θα αναλύσουν κομμάτι κομμάτι όλη την σχέση από την αρχή μέχρι το τέλος σε μια προσπάθεια τους, με τον τρόπο αυτό, να καταλάβουν τι έκαναν λάθος. Φυσικά όταν κλονιστεί ή εμπιστοσύνη των Παρθένων τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ ξανά τα ίδια. Μπορεί να συγχωρήσουν το ταίρι τους, σε ανθρώπινο επίπεδο, αλλά δεν θα ξεχάσουν ποτέ με αποτέλεσμα φυσικά να επέλθει ο χωρισμός. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

Ποια ζώδια δεν ξέρουν τι θέλουν από τη σχέση τους;

Οδηγίες για να κάνεις τον αγαπημένο σου, να σου ανοιχτεί συναισθηματικά!

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί από την φύση τους είναι διπλωμάτες και δεν αγαπούν καθόλου τις φασαρίες, τις κόντρες και γενικά τους καβγάδες. Θα προσπαθήσουν λοιπόν, τουλάχιστον μετά το αρχικό σοκ, να δείξουν κατανόηση και να συζητήσουν για τους λόγους που οδήγησαν το ταίρι τους στην απιστία. Ωστόσο, ίσως βγουν στην επιφάνεια όλες οι ανασφάλειες και τα προσωπικά θέματα των Ζυγών τα οποία αφορούν στην δική τους εξωτερική εμφάνιση. Με λίγα λόγια θα σκεφτούν ότι προφανώς το ταίρι τους βρήκε σύντροφο πιο όμορφο από τους ίδιους. Η αλήθεια όμως είναι ότι μόλις «αναρρώσουν» θα φροντίσουν ακόμα περισσότερο τον ίδιο τους τον εαυτό καθώς και να βρουν κάποια άλλη σχέση που θα τους ανεβάσει την αυτοπεποίθηση. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

Ποια ζώδια δεν ξέρουν τι θέλουν από τη σχέση τους;

Οδηγίες για να κάνεις τον αγαπημένο σου, να σου ανοιχτεί συναισθηματικά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί είναι πολύ έντονοι άνθρωποι και λειτουργούν σχεδόν πάντα με βάση τα συναισθήματα τους. Δεν μπορούν ούτε να προσποιηθούν ούτε να συζητήσουν ήρεμα. Πληγωμένοι καθώς θα είναι θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να πάρουν το αίμα τους πίσω. Καθώς είναι άνθρωποι που όταν αγαπήσουν πραγματικά «τα δίνουν όλα» στο ταίρι τους, αναμένουν ακριβώς την ίδια συμπεριφορά και από αυτό. Δεν μπορούν λοιπόν να «χωνέψουν» ότι συνέβη κάτι τόσο κακό και θα εκδικηθούν «χτυπώντας» το ταίρι τους εκεί που πονάει περισσότερο. Δεν θα θελήσουν να κάνουν το άλλο άτομο να αισθανθεί απλά άσχημα, η εκδίκηση τους θα είναι αργή και βασανιστική και δεν θα συγχωρήσουν τον άλλο ποτέ. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

Ποια ζώδια δεν ξέρουν τι θέλουν από τη σχέση τους;

Οδηγίες για να κάνεις τον αγαπημένο σου, να σου ανοιχτεί συναισθηματικά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες είναι από τη φύση τους αισιόδοξοι και προπαθούν πάντα να βλέπουν τα πράγματα με λίγη παραπάνω κατανόηση από τους άλλους. Δεν τους αρέσουν οι μελοδραματικές σκηνές και πολύ παραπάνω οι πράξεις εκδίκησης. Προσπαθούν πάντα να φέρονται πολιτισμένα και συγχωρούν σχετικά εύκολα γιατί πάνω από όλα σέβονται την ανθρώπινη αδυναμία του άλλου γνωρίζοντας κατά βάθος ότι θα μπορούσαν να είναι αυτοί στην θέση του απολογούμενοι. Αν συγχωρέσουν θα το κάνουν με όλη τους την καρδιά και δεν θα επανέλθουν ποτέ ξανά στο θέμα παίρνοντας ακόμα και οι ίδιοι το δικό τους μερίδιο ευθύνης. Αν δεν μπορέσουν να συγχωρέσουν θα φύγουν χωρίς φασαρίες και χωρίς να δημιουργήσουν προβλήματα. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

Ποια ζώδια δεν ξέρουν τι θέλουν από τη σχέση τους;

Οδηγίες για να κάνεις τον αγαπημένο σου, να σου ανοιχτεί συναισθηματικά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι είναι πάρα πολύ πειθαρχημένοι, «πολιτικά ορθοί» και λογικοί άνθρωποι και για τους λόγους αυτούς δεν δέχονται ούτε τα ψέματα, ούτε τις απιστίες αλλά πολύ παραπάνω τις φτηνές δικαιολογίες, που μπορεί να ακούσουν, οι οποίες θα τους κάνουν να πιστέψουν ότι το ταίρι τους παίζει με την αντιληπτική τους ικανότητα. Μπορεί να μην είναι άνθρωποι που αρέσκονται στις σκηνές, και σίγουρα δεν θα χάσουν τον χρόνο τους μελετώντας τρόπους εκδίκησης, δίνουν όμως πάρα πολύ σημασία στην εμπιστοσύνη η οποία άπαξ και χαθεί δεν επιστρέφει ποτέ ξανά. Επιπλέον η απιστία είναι για αυτούς ένα πολύ μεγάλο πλήγμα στην περηφάνια τους και αυτό είναι κάτι που τους πονάει πολύ. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

Ποια ζώδια δεν ξέρουν τι θέλουν από τη σχέση τους;

Οδηγίες για να κάνεις τον αγαπημένο σου, να σου ανοιχτεί συναισθηματικά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι αν και είναι άνθρωποι με μοντέρνες αντιλήψεις, τόσο για τις σχέσεις όσο και για την ζωή γενικά, δεν είναι και τόσο άνετοι στο θέμα της απιστίας. Οι προσωπικές τους αξίες είναι η κινητήριος τους δύναμη και δεδομένου του γεγονότος ότι δείχνουν εμπιστοσύνη στο ταίρι τους, περιμένουν να τους αποδοθεί και ο σχετικός σεβασμός. Είναι ικανοί να δημιουργήσουν σκηνές και να φωνάξουν και να ζητήσουν με ένταση εξηγήσεις. Σίγουρα θα συζητήσουν αφού καταλαγιάσουν μέσα τους τα συναισθήματα τους αλλά δύσκολα θα συγχωρήσουν. Εύκολα όμως θα μαζέψουν τα πράγματα τους καθώς και την αξιοπρέπεια που τους έχει απομείνει, και θα πάνε παρακάτω. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

Ποια ζώδια δεν ξέρουν τι θέλουν από τη σχέση τους;

Οδηγίες για να κάνεις τον αγαπημένο σου, να σου ανοιχτεί συναισθηματικά!

ΙΧΘΥΣ

Πάντα συναισθηματικοί και ονειροπόλοι θα ζήσουν τραγικές στιγμές μαθαίνοντας ότι το ταίρι τους τους απάτησε. Στην αρχή μάλιστα ίσως προσπαθήσουν να μην δώσουν σημασία στα σημάδια που θα βλέπουν μπροστά στα μάτια τους αρνούμενοι να το πιστέψουν από την μια αλλά και να δράσουν από την άλλη. Φυσικά, ο ψυχικός τους πόνος θα είναι μεγάλος και η οδύνη τους τεράστια, κυρίως γιατί αυτό που νιώθουν βαθιά μέσα τους είναι η απόρριψη και αυτό είναι κάτι που δεν μπορούν εύκολα να διαχειριστούν. Ωστόσο το αίσθημα αυτοσυντήρησης τους θα φανεί στο τέλος μεγαλύτερο με αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα να συνέλθουν και να πάνε παρακάτω. Μάθε αν σε αγαπά αληθινά, αν έχει αισθήματα, αν θα είστε μαζί, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους αναλυτές ταρώ! Κάλεσε 14840 ή με sms στείλε ΑΣΤΡΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διάβασε επίσης:

Ποια ζώδια δεν ξέρουν τι θέλουν από τη σχέση τους;

Οδηγίες για να κάνεις τον αγαπημένο σου, να σου ανοιχτεί συναισθηματικά!

Τελευταία ενημέρωση: