Ταιριάζουμε; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις.

Βαθμολόγησε: 
Average: 1,5 (188 votes)
Ομάδα του Ζώδια Σήμερα

Συναντάς κάποιον/α για πρώτη φορά. Σου αρέσει, σε γοητεύει από την πρώτη ματιά. Έλα, όμως, που δεν είσαι ο τύπος της ‘‘γνωριμίας της μιας βραδιάς’’! Τι κάνουμε τώρα; ‘‘Προχωράω, έτσι, στα τυφλά, και όπου βγει;’’ αναρωτιέσαι. Όχι, δεν προχωράς στα τυφλά! Η αστρολογία έχει κάποιες πολύ χρήσιμες πληροφορίες να σου χαρίσει για να δεις αν ταιριάζεις μαζί του! Δεν είναι θέσφατα, δεν είναι απόλυτα, αφού ο χαρακτήρας κάθε ανθρώπου εξαρτάται από πολλές παραμέτρους που καταδεικνύονται μόνο από τον προσωπικό του αστρολογικό χάρτη, είναι όμως κάποια βασικά χαρακτηριστικά, που αν τα έχεις στο μυαλό σου, θα σε βοηθήσουν να πάρεις την όποια απόφαση εσύ θες για να μάθεις αν ταιριάζεις μαζί του.

Διάβασε το ζώδιο και το ωροσκόπιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει για να μάθεις αν ταιριάζεις μαζί του/της.

ΚΡΙΟΣ

Ο υπερδραστήριος, γενναίος μαχητής, λατρεύει την περιπέτεια και η λέξη ‘‘ήττα’’ δεν υπάρχει. Τι μπορεί να αναζητά στη ζωή του πέρα από το μέγιστο έπαθλο; Να κατακτήσει τον μεγαλόκαρδο, γενναιόδωρο, τον βασιλέα του ζωδιακού, τον Λέοντα! Αυτόν, που όταν ερωτεύεται δε διστάζει να αναγνωρίζει τις αρετές μεγαλόψυχα και να κολακεύει το ταίρι του, φτάνει βέβαια να νιώθει πάντα πως βρίσκεται σε περίοπτη θέση. Αυτόν που δε θα αφήσει ποτέ το Κριάρι μας να ρουτινιάσει, μια και οι θαυμαστές - υπήκοοι του βασιλιά θα καραδοκούν. Αιώνιος ανταγωνισμός, συνεχής αγώνας, μια μάχη που ενώνει τη φωτιά με τη φωτιά και τη φουντώνει! Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Μάθε πως πείθονται τα ζώδια για επανασύνδεση σχέσης.

Μάθε με ποια ζώδια ταιριάζεις πιο πολύ!

ΤΑΥΡΟΣ

Συναισθηματικός, αλλά και προσγειωμένος και πρακτικός. Ο ερωτευμένος Ταύρος θα αγκαλιάσει, θα φροντίσει, θα μαγειρέψει, θα ανοίξει το ζεστό, συγκρατημένα πολυτελές σπίτι του και θα δεχτεί το ταίρι του, προσφέροντας θαλπωρή, ζεστά και ήρεμα συναισθήματα, ασφάλεια, αποδοχή! Ποιος τα έχει απόλυτη ανάγκη όλα αυτά; Μα φυσικά, ο συναισθηματικός και υπερευαίσθητος Καρκίνος, που από την στιγμή που έφυγε από την αγκαλιά της μαμάς του, όλα του φταίνε, τον ενοχλούν, όλοι τον πληγώνουν. Μόνο κοντά στην σταθερότητα των συναισθημάτων ενός Ταύρου το Καρκινάκι μας μπορεί να νιώσει σιγουριά και ασφάλεια. Και μόνο η ανεξάντλητη υπομονή του Ταύρου θα αντέξει την απύθμενη γκρίνια του Καρκίνου. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Μάθε πως πείθονται τα ζώδια για επανασύνδεση σχέσης.

Μάθε με ποια ζώδια ταιριάζεις πιο πολύ!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτοί ταιριάζουν με τον Ζυγό και θα λέγαμε ότι ο όμοιος τον όμοιο, ή καλύτερα… κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Το κοινό σημείο τους είναι ότι κυρίως έχουν μια αναισθησία και παραμερίζουν το συναίσθημα. Είναι και στους δυο εύκολο να πιάσουν στον αέρα τι πνεύμα επικρατεί, ώστε να προσαρμοστούν ανάλογα. Έχουν την έμφυτη τάση δυο τους να κάνουν ερωτικές ατασθαλίες και προκειμένου να μην πιαστούν στα πράσα, ο καθένας προσέχει τον άλλο κρίνοντας από τον εαυτό του και συγκρατείται, γιατί… ο φόβος φυλάει τα έρημα. Έτσι, ο ένας ασχολείται με τον άλλο και γλυτώνουν απ’ αυτούς όλοι οι υπόλοιποι. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Μάθε πως πείθονται τα ζώδια για επανασύνδεση σχέσης.

Μάθε με ποια ζώδια ταιριάζεις πιο πολύ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος ταιριάζει με τον Σκόρπιο, που τον προκαλεί και τον ιντριγκάρει. Σαν αποτέλεσμα, η σύγχυση που του προκαλεί τον κάνει να χάνει την μαεστρία του σε χειρισμό, σε ό,τι αφορά την επιβολή των συναισθημάτων του, άλλωστε είναι το πιο συναισθηματικό ζώδιο. Ο Σκορπιός, με την ικανότητά του να διεισδύει, αναλύει όλα όσα απασχολούν τον Καρκίνο, ώστε να μπορέσει να τον στηρίξει και να τον τονώσει ψυχολογικά. Ο Καρκίνος το ανταποδίδει στον Σκόρπιο κάνοντάς τον να νοιώθει ότι είναι γι’ αυτόν το πιο ξεχωριστό πλάσμα στον κόσμο, εξομολογούμενος τα μύχια όνειρά του για ερώτα, γάμο, οικογένεια… Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Μάθε πως πείθονται τα ζώδια για επανασύνδεση σχέσης.

Μάθε με ποια ζώδια ταιριάζεις πιο πολύ!

ΛΕΩΝ

Η μεγαλοπρέπεια του Λέοντα έχει την ανάγκη του θαυμασμού και της αβρότητας του λεπτού στην συμπεριφορά Τοξότη, που τον κάνει με την εκτίμηση και την αποδοχή του να νοιώθει σαν βασιλιάς και κατακτητής. Ο Λέων αισθάνεται περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο ότι κάθε τι και ο καθένας πρέπει να έχουν τοποθετηθεί στη σωστή θέση, στο σωστό επίπεδο που αρμόζει. Πρέπει δηλαδή να εφαρμόζεται το πρωτόκολλο, που θεωρεί σωστό! Ο Τοξότης από την πλευρά του, είναι πάντα πρόθυμος να ασκήσει την προσαρμοστικότητά του στη όποια κατάσταση, όταν ερωτεύεται και αφήνεται στον Λέοντα να τον χειριστεί όπως θέλει, διατηρώντας την πρωτοκαθεδρία! Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Μάθε πως πείθονται τα ζώδια για επανασύνδεση σχέσης.

Μάθε με ποια ζώδια ταιριάζεις πιο πολύ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο τυπικός και σχολαστικός Παρθένος, κολλημένος με την τάξη και την καθαριότητα, δε θα μπορούσε να βρει κάποιον ανεκτικότερο και απαθέστερο από τον εκτός πραγματικότητος Ιχθύ, που είναι ερωτευμένος με το είδωλό του, με την εικόνα που έχει πλάσει για το ταίρι του. Να σημειώσουμε ότι αυτή η εικόνα σπάνια έχει την οποιαδήποτε σχέση με την πραγματικότητα! Το καημένο, ερωτευμένο Ψαράκι είναι έτοιμο να κάνει την όποια θυσία, προκειμένου να βρεθεί στην αγκαλιά του αντικειμένου του πόθου του. Έτσι, με πολλή άνεση ο Παρθένος πραγματώνει τις προσπάθειές του να “βελτιώσει” τον Ιχθύ στα θέματα που εκείνος κρίνει και αποφασίζει. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Μάθε πως πείθονται τα ζώδια για επανασύνδεση σχέσης.

Μάθε με ποια ζώδια ταιριάζεις πιο πολύ!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός εναρμονίζεται με τον Υδροχόο, γιατί μόνο αυτός θα αντέξει την ψυχρότητα του νάρκισσου Ζυγού, που ποτέ δε θα παραδεχθεί τα λάθη του. Παρ’ όλα αυτά, ο ερωτευμένος Ζυγός, αν και νάρκισσος, με μεγάλη ευχαρίστηση θα θυσιάσει το ΕΓΩ στο ΕΜΕΙΣ. Θα κάνει το παν για να αισθάνεται προσκολλημένος στο ταίρι του, χρησιμοποιώντας κάθε ηλεκτρονικό μέσο που έχει στηή διάθεση του για να στέλνει στον Υδροχόο μηνυματάκια, καρδούλες, φιλάκια, λουλουδάκια… Πράγμα που δε θα ενοχλήσει ιδιαίτερα τον γκατζετακια Υδροχόο. Κοινωνικότατοι και οι δυο, ο μεν Ζυγός επιδιώκει να γίνει αρεστός στο περιβάλλον του Υδροχόου, ο δε Υδροχόος να τον βάλει στον κύκλο του. Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Μάθε πως πείθονται τα ζώδια για επανασύνδεση σχέσης.

Μάθε με ποια ζώδια ταιριάζεις πιο πολύ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μοιάζει απίθανο εκ πρώτης όψεως, αλλά για τον Σκορπιό το ταίριασμα που θα είναι πραγματική πρόκληση είναι με τον Αιγόκερο! Η αξιοπρέπεια του Αιγόκερου και ο καθωσπρεπισμός του, φαντάζουν στο μυαλό του Σκόρπιου σαν κάστρο απόρθητο, που πρέπει να μπει και να το εξερευνήσει, να μάθει όσα μπορεί να κρύβει σε κάθε σκοτεινή γωνιά του κορμιού και της σκέψης του. Και οι δυο τους είναι στο έπακρο διακριτικοί σε ότι αφορά την ιδιωτικότητά τους και ό,τι συμβεί, θα είναι πίσω από κλειστές πόρτες, όπου η σεξουαλικότητα του Σκορπιού μπορεί να ξεκλειδώσει τον συγκεκαλυμμένο kinky αισθησιασμό του Αιγόκερου! Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Μάθε πως πείθονται τα ζώδια για επανασύνδεση σχέσης.

Μάθε με ποια ζώδια ταιριάζεις πιο πολύ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης, που είναι εκ πεποιθήσεις ελεύθερος και του φέρνει αλλεργία κάθε έννοια δέσμευσης, τα βρίσκει με τον ομοϊδεάτη του Υδροχόο στην “μη σχέση”, είναι μαζί και χώρια. Μια υπέροχη για τους δυο φιλελεύθερη κατάσταση, που κανείς τους δεν υποπτεύεται ότι στην πραγματικότητα έχουν δεσμό μεταξύ τους. Αν ποτέ συνειδητοποιήσουν ότι είναι όντως δεσμευμένοι, αυτό θα σκοτώσει αυτήν την τόσο αρμονική συνύπαρξη! Εκδηλώνουν σ’ αυτήν τα αισθήματα τους έμπρακτα, προσπαθώντας ο ένας να διεισδύσει στα ενδιαφέροντα του άλλου, να τον μυήσει στα ιδανικά του και σπεύδει διακριτικά να προλάβει και να εκπληρώνει τις επιθυμίες του! Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Μάθε πως πείθονται τα ζώδια για επανασύνδεση σχέσης.

Μάθε με ποια ζώδια ταιριάζεις πιο πολύ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο αξιοπρεπής Αιγόκερως, που νοιάζεται για την εικόνα που παρουσιάζει στην κοινωνία και το περιβάλλον του, έχει ορισμένα στάνταρντ, που πρέπει να εκπληρώνονται. Αυτά είναι ένα ασφαλές σπιτικό μέσα στην ακραία πολυτέλεια, την άνεση και την υπομονή του οικοδεσπότη του, που δεν είναι άλλος από έναν Ταύρο! Εκεί ονειρεύεται να περάσει μια ζωή, στην οποία η ηρεμία και η γαλήνη θα κυριαρχούν, χωρίς τσακωμούς που θα δίνουν λαβή σε δυσμενή σχόλια του έξω κόσμου. Από την πλευρά του, ο Ταύρος που είναι ο μαιτρ της καλοπέρασης, θα τον μυεί με υπομονή στις σαρκικές και γαστριμαργικές απολαύσεις, που θα τον κάνουν ευτυχισμένο! Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Μάθε πως πείθονται τα ζώδια για επανασύνδεση σχέσης.

Μάθε με ποια ζώδια ταιριάζεις πιο πολύ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος δένει με τον Δίδυμο, αλλά υπό προϋποθέσεις. Κατά κύριο λόγο η συνύπαρξή τους εξαρτάται από την συμπεριφορά του Διδύμου, παρ’ όλη την ανεκτικότητα και την άνεση που ο Υδροχόος αντιμετωπίζει τις καταστάσεις. Κοινό σημείο για τους δυο η τεχνολογία και τα γκατζετς. Βοηθά αυτό! Ο Υδροχόος δεν είναι κανένας ελαφρόμυαλος και για να διατηρηθεί το μεταξύ τους ενδιαφέρον θα πρέπει ο Δίδυμος να παίζει παιχνίδια μυαλού μαζί του, διεισδύοντας σε ιδέες και καταστάσεις που απασχολούν τον ιδεολόγο Υδροχόο. Αν αυτός διαγνώσει ελαφρότητα και ρηχότητα στον Δίδυμο, θα εξαφανιστεί αφήνοντας τον να αναρωτιέται, στα κρύα του λουτρού! Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Μάθε πως πείθονται τα ζώδια για επανασύνδεση σχέσης.

Μάθε με ποια ζώδια ταιριάζεις πιο πολύ!

ΙΧΘΥΣ

Οι Ιχθύες είναι ένα ζώδιο παντός καιρού, μπορεί να ταιριάξει με όλα τ’ άλλα, αρκεί να εξαρτάται απ’ αυτά, είναι εξαρτητικό. Δείχνει να μην ανήκει σ’ αυτόν τον κόσμο, έχει τάσεις φυγής, για να ξεκολλήσει από την πεζή καθημερινότητα. Σωτήρια σχέση γι’ αυτόν είναι με Λέοντα, που θα του επιτρέψει να βάλει από μέσα του τα καλλιτεχνικά του ταλέντα. Να τα αξιοποιήσει, να δημιουργήσει, ξεφεύγοντας προς θετική κατεύθυνση και όχι στην καταστροφική εσωστρέφεια. Ο Λέων γίνεται ο Μαικήνας του, στηρίζοντας και παρακινώντας τον με την ενθάρρυνσή του, για να του προσφέρει την οδό που οδηγεί στην ολοκλήρωση! Η ομάδα του zwdiasimera.gr έχει όλες τις απαντήσεις και λύσεις για οποιοδήποτε θέμα και αν σε απασχολεί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529. Μίλησε τηλεφωνικά από Κύπρο στο 900-19-310. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Διαβάστε επίσης:

Μάθε πως πείθονται τα ζώδια για επανασύνδεση σχέσης.

Μάθε με ποια ζώδια ταιριάζεις πιο πολύ!

Τελευταία ενημέρωση:
875