Ανακάλυψε το μαγικό κλειδί κάθε ζωδίου, για να ξεκλειδώσεις την πόρτα της καρδιάς του!

Βαθμολόγησε: 
Average: 5 (3 votes)
Από την Βενετία Αποστόλου

Παίζει άκρως σημαντικό ρόλο να γνωρίζεις από την πρώτη ματιά, από την πρώτη επαφή, από την πρώτη συνάντηση, από το πρώτο καρδιοχτύπι, ποια είναι τα κουμπιά του ανθρώπου που έχεις απέναντι σου, έτσι ώστε να επικεντρωθείς στο στοιχείο εκείνο που θα έλξει το αντικείμενο του πόθου σου ακόμα περισσότερο. Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του προσώπου που σε ενδιαφέρει, και μέσω της Αστρολογίας, μάθε με ποια συμπεριφορά και με ποιο ερωτικό παιχνίδι θα κατακτήσεις ίσως και για πάντα το ταίρι των ονείρων σου.

Διάβασε το ζώδιο και το ωροσκόπο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε πως θα ξεκλειδώσεις την πόρτα της καρδιάς του:

ΚΡΙΟΣ

Μην δείξεις σε έναν Κριό, ότι εξαρτάσαι από εκείνον συναισθηματικά ή πρακτικά, γιατί μάλλον θα χάσεις το παιχνίδι του έρωτα σχεδόν αμέσως. Το κουμπί του είναι να μην βαριέται ποτέ, να είναι σε ερωτική εγρήγορση, να έχει αγωνία για το επόμενο βήμα στη σχέση, να μην αισθάνεται πως μπαίνει σε μια δέσμευση που θα την τυλίξει η ανία, η πλήξη και η ρουτίνα.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάνε την μεγάλη έκπληξη που θα κατακτήσει από την πρώτη συνάντηση έναν Ταύρο, θριάμβευσε στην μαγειρική και στο καλό κρεβάτι. Σκέψου πως ο έρωτας περνάει από το στομάχι και από τις γεύσεις ενός σταθερού ζωδίου και πράξε ανάλογα, από την πρώτη πρόσκληση για γεύμα που θα λάβεις. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα ελιχθεί εύκολα σε μια σχέση, δεν είναι εκείνος επίσης που θα προσαρμοστεί εύκολα στα νέα δεδομένα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Παίξε το παιχνίδι της εξερεύνησης και της αγωνίας με έναν Δίδυμο, κράτησε σε εγρήγορση όλες τις αισθήσεις του και μην του κάνεις εύκολη τη ζωή γιατί βαριέται εύκολα και πετάει από αγκαλιά σε αγκαλιά. Να μην περιμένεις από έναν αέρινο εκπρόσωπο του ζωδιακού, να σου δείξει τι νιώθει, όσο να σου περιγράφει με την επικοινωνιακή του ευφράδεια κάθε στιγμή τι σκέφτεται, που ταξιδεύει ο νους του, πόσο σε θέλει και σε χρειάζεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δείξε από την πρώτη στιγμή πως έχεις απόλυτη ανάγκη να είναι δίπλα σου ένας Καρκίνος, κάνε το αντικείμενο του πόθου σου, να νιώσει πως σε προστατεύει, πως μπορεί να παίξει το ρόλο «της μαμάς» και να σε αγκαλιάζει σε κάθε σου βήμα, ότι είναι απαραίτητη η παρουσία του κάθε λεπτό δίπλα σου. Δεν φημίζεται για την ψυχική και υλική του γενναιοδωρία, ωστόσο είναι προσκολλημένος σε ότι αγαπάει, σε ότι ποθεί και σε ότι ερωτεύεται.

ΛΕΩΝ

Ένα Λιοντάρι νιώθει μοναδικό και περήφανο και κάπως έτσι πρέπει να συμπεριφερθείς αν θέλεις να το κατακτήσεις. Οτιδήποτε λιγότερο από το να αισθάνεται ο βασιλιάς ή η βασίλισσα της συναισθηματικής σου ζωής, δεν αρμόζει στο φλογερό αυτό ζώδιο. Μην περιμένεις σεμνότητα και κατεβασμένο κεφάλι, όπου περνά και όπου στέκεται, πάντα θα κάνει κάτι για να μαγνητίζει το ενδιαφέρον και να μαγεύει τα πλήθη γύρω του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάνε έναν Παρθένο να νοιώσει από την πρώτη στιγμή, πως μπορεί να σου προσφέρει πολλά, πως έχει τη δυνατότητα να σου φανεί χρήσιμος σε κάθε σου βήμα, πως στοχεύεις πρώτα στο μυαλό και στις γνώσεις που αποκομίζεις με μια σχέση μαζί του και λιγότερο στις σεξουαλικές του επιδόσεις και στο κρεβάτι του. Θα επωμιστείς όμως να σου κάνει κριτική στις επιλογές και τις αποφάσεις σου, θα υπομείνεις να κρίνει τις πράξεις σου και τα λάθη σου.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως δεν υπάρχει μεγαλύτερη διέγερση για έναν Ζυγό, από το να αντιληφθεί αμέσως, πως μπορεί να σε εμπιστευτεί, να ακουμπήσει πάνω σου τις σκέψεις και τα ερωτηματικά του, πως είσαι εκεί, για να μοιραστεί μαζί σου τα πάντα. Δεν είναι σίγουρο βέβαια, πως θα σου δείχνει την αγάπη, τον έρωτα και τον πόθο του κάθε λεπτό, αυτό που είναι δεδομένο όμως, είναι πως θα χαϊδεύεται πάνω σου σαν την πιο ναζιάρα και επικοινωνιακή γάτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν πιστεύεις στον εαυτό σου και μπορείς να προσφέρεις το γέλιο απλόχερα, αν είσαι σε θέση να γίνεις η χαρά της ζωής για εκείνον, αν έχεις έμφυτη αισιοδοξία και τροφοδοτήσεις την γνωριμία μαζί του με όλα αυτά τα συναισθήματα, τότε έχεις έναν αισθησιακό Σκορπιό για πάντα στην αγκαλιά σου. Να ξέρεις όμως, πως δεν πρόκειται να παραμείνεις με τις ίδιες θέσεις και τα ίδια συναισθήματα κατά τη διάρκεια της σχέσης μαζί του, κάτι θα αλλάξει και στα δικά σου δεδομένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διώξε αμέσως από μέσα σου και από πάνω σου τη νοοτροπία να κάνεις έλεγχο σε έναν Τοξότη για το πού πηγαίνει, τι κοιτάζει, τι ώρα θα επιστρέψει, αντίθετα δώσε ελευθερία στη σχέση και εμπιστοσύνη πως θα κρατάς συνεχώς τα νεύρα σου κάθε φορά που θα σου έρχεται να ξεστομίσεις βαριές κουβέντες. Δεν πρόκειται σχεδόν ποτέ να βάλει την ανεξαρτησία των κινήσεων και των πράξεων του, πάνω από τον έρωτα, για αυτό χρειάζεται ατσάλινη υπομονή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το μαγικό κλειδί για να ανοίξεις διάπλατα την καρδιά και τις σκέψεις ενός Αιγόκερου, είναι να αφήσεις να πιστεύει πως έχει το πάνω χέρι στην μεταξύ σας σχέση, γιατί αν αισθανθεί ότι χάνει τον έλεγχο, μπορεί να φύγει μακριά, χωρίς δεύτερες σκέψεις και επανασυνδέσεις. Για να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον, διώξε από το μυαλό του τις έγνοιες και τα μπερδέματα, χαλάρωσε τον με μια ήπια συζήτηση που θα αφορά οτιδήποτε άλλο εκτός από δουλειά. Δεν είναι σίγουρο ότι θα αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη, όμως θα υπάρξει τεράστια διαφορά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για να αγγίξεις την ψυχή ενός Υδροχόου, καλό είναι να τον αφήσεις να πιστεύει πως κι εσύ είσαι τόσο ανεξάρτητο άτομο όσο εκείνος, πως είσαι απρόβλεπτος/η στις ενέργειες σου και πως ταιριάζουν τα χνώτα σας σε αυτό το νευραλγικό κομμάτι. Θα ζηλέψει αλλά δεν θα το δείξει, θα τσουρουφλίζεται αλλά δεν θα φανεί ποτέ, για αυτό μην περιμένεις να πάρεις λουλούδια και μικρά δωράκια που θα σε στείλουν στα ουράνια, δεν υπάρχουν σε αυτήν την περίπτωση ζωδίου συναισθηματικές και ρομαντικές εξάρσεις.

ΙΧΘΥΣ

Φτιάξει γύρω από έναν Ιχθύ, μια φανταστική και αισθησιακή ατμόσφαιρα που θα του κεντρίσει αμέσως το ενδιαφέρον, δημιούργησε μυστήριο με κεριά, με χαμηλωμένα φώτα, με ένα υπέροχο άρωμα, και έχεις κερδίσει τον έρωτα και τον πόθο του από το πρώτο λεπτό. Αρέσκεται στην στιλάτη εμφάνιση και στο καυτό κλίμα μιας ερωτικής συνάντησης, αλλά μην περιμένεις να εισπράξεις ρεαλιστική συμπεριφορά και σταθερότητα στις απόψεις και τις ιδέες του, γιατί αν δεν το έχεις μέσα σου, δεν μπορείς και να το προσφέρεις στη σχέση.

Τελευταία ενημέρωση: