Αιγόκερως 2024: Έγκυρες ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου
Βαθμολογία: 
No votes yet

Ο Αιγόκερως το 2023 με αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις από την αστρολόγο Φούλα Γρηγοροπούλου. Δες πως θα επηρεαστεί ο Αιγόκερως τη νέα χρονιά σε αισθηματικά και επαγγελματικά με τις σημαντικές ημερομηνίες που πρέπει να προσέξει.

Αιγόκερως 2023. Μάθε πως θα είναι  το νέο έτος για το ζώδιό σου:

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω με τις κρίσιμες ημερομηνίες του 2024

Η προσοχή σου αυτή τη χρονιά θα βρίσκεται μεταξύ επαγγελματικών και οικογενειακών θεμάτων, κατά τη διάρκεια των εκλείψεων μπορεί να αλλάζουν οι προτεραιότητες μεταξύ αυτών των δύο, όμως σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να κρατάς τις ισορροπίες και να μην αφήνεις πίσω οικογενειακές υποθέσεις για χάρη κάποιων επαγγελματικών ζητημάτων όπως επίσης και το αντίστροφο. Αυτό δεν θα είναι εύκολο όλες τις φορές, κάποιες στιγμές μπορεί να χρειάζεται ιδιαίτερη μαεστρία και ευελιξία προκειμένου να το καταφέρεις, αλλά το αίτημα των εκλείψεων για εσένα είναι να κρατήσεις τις ισορροπίες.

Μία μόνο έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων (18/9), η οποία ενδεχομένως να θέσει υπό αμφισβήτηση σχέσεις με πρόσωπα που βρίσκονται είτε στο στενό είτε στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Σχέσεις με συγγενείς (είτε εξ αίματος είτε εξ αγχιστείας), γνωστούς όπως και κάποιες σχέσεις με φίλους θα έχουν αλλαγές αυτή τη χρονιά, ιδιαίτερα κατά το τελευταίο τετράμηνο της.

Τα καλά νέα είναι πως ο Κρόνος θα βρίσκεται σε ένα φιλικό ζώδιο για εσένα -τους Ιχθύς- από αυτή τη θέση και πάλι τονίζει την ανάγκη για διευθέτηση σχέσεων με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον, όμως θα φέρει και αρκετές ευκαιρίες να γίνουν ακόμα πιο σταθερές οι σχέσεις που έχεις επιλέξει και αυτές που θα περάσουν τα «τεστ» του Κρόνου.

Ο Δίας θα βρίσκεται και εκείνος έως τις 25/5 σε ένα ζώδιο που σε ευνοεί πολύ -τον Ταύρο- καταδεικνύοντας πως το πρώτο μισό της χρονιάς θα είναι ιδιαίτερα δημιουργικό, θα σου φέρει έμπνευση και θα σου δώσει πολλές αφορμές να εκφράσεις τη δημιουργικότητα σου μέσα από κάποιο χόμπι ή κάποια καλλιτεχνική δραστηριότητα με την οποία θα ασχοληθείς. Επίσης φέρνει εύνοια σε προσωπικό επίπεδο και για όσους το επιθυμούν μπορεί να φέρει και έναν απόγονο!

Από τις 26/5 θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων αλλάζοντας πεδίο δράσης, καθώς από τη νέα του θέση θα φέρει περισσότερες επιτυχίες σε οτιδήποτε σχετίζεται με την εργασία, με νέα πρότζεκτ αλλά και νέες ιδέες πάνω σε εργασιακά θέματα.

Ο Πλούτωνας βρίσκεται ένα βήμα πριν ολοκληρώσει το μακροχρόνιο ταξίδι του στο ζώδιό σου, φέτος θα τον «φιλοξενείς» μέχρι τις 20/1 και μετά από τις 2/9 έως 19/11, που θα αποχωρήσει πλέον οριστικά για το ζώδιο του Υδροχόου. Κατά το διάστημα που θα βρίσκεται στο ζώδιο σου μπορεί να φέρει κάποιες ανακατατάξεις σε σχέσεις, σε περίπτωση που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες δύο ημέρες του ζωδίου σου.

Η παρουσία του στον Υδροχόο (από 21/1 έως 1/9 και μετά ξανά στις 20/11) όπου θα παραμείνει για τα επόμενα 20 περίπου χρόνια, καταδεικνύει πως σταδιακά ο τρόπος που βλέπεις και διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου θα αλλάξει, η επιρροή του φέτος θα γίνει αισθητή μόνο σε όσους έχουν γεννηθεί κατά τις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου σου.

Τα αισθηματικά του Αιγόκερω το 2024

Το 2024 «θυμίζει» έως ένα σημείο την προηγούμενη χρονιά, καθώς μέχρι και τα τέλη Μαΐου που ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή. 

Η δημιουργικότητά σου και η ανάγκη να εκφραστείς μέσα από δραστηριότητες, χόμπι και καλλιτεχνικές ενασχολήσεις θα σε φέρει σε επαφή με πολύ κόσμο και θα διευρύνει τον κοινωνικό σου περίγυρο, κάτι που θα συντελέσει σε νέες γνωριμίες.

Στα τέλη του Απριλίου που θα πραγματοποιηθεί η απόλυτη σύνοδος Δία-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξει κάτι εντελώς «ξαφνικό» στην προσωπική σου ζωή, πολύ πιθανό να προκύψει μία απρόσμενη γνωριμία, ένας απόγονος ή ένας νέος έρωτας! Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν μέχρι και τα τέλη Μαΐου, φαίνεται πως θα είναι αρκετές και θα σε οδηγήσουν να βρεις αυτό που αναζητάς από μια σχέση.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση φέτος θα υπάρξουν αρκετές «αφορμές» για να ασχοληθείς περισσότερο με αυτή, να κάνεις πράγματα με το σύντροφό σου, μία καλή ιδέα είναι να ξεκινήσετε μαζί κάποια δραστηριότητα που θα σας βοηθά να εκφράζετε τα συναισθήματά σας και να αποφορτίζεστε από την πιεστική καθημερινότητα.  Αν θέλεις έναν απόγονο τότε αυτή η χρονιά (μέχρι και τον Μάϊο) θα είναι σύμμαχος στα σχέδια και τις επιθυμίες σου!

Αν έχεις γεννηθεί κατά τις δύο τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε μία σχέση που έχεις (τον πρώτο μήνα αυτής της χρονιάς και μετά από το Σεπτέμβριο μέχρι και το Νοέμβριο) καθώς το παραπάνω διάστημα είναι πιθανό να επανέλθουν κάποια ζητήματα τα οποία σε είχαν απασχολήσει και το προηγούμενο έτος, αυτό είναι κάτι που θα συμβεί μόνο σε περίπτωση που αυτά τα ζητήματα δεν διευθετήθηκαν και παρέμειναν ως εκκρεμότητες.

Αυτό που χρειάζεται να θυμάσαι είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση είναι η δύναμη της επικοινωνίας, η οποία από τη μία μπορεί να βοηθήσει στην εξέλιξη μιας σχέσης ,γνωριμίας, μιας κοινωνικής επαφής από την άλλη μπορεί να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα σε περίπτωση που δεν αξιοποιηθεί. Με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων χρειάζεται να έχεις υπομονή, να ακούς και την «άλλη πλευρά» σε συζητήσεις που θα έχεις και να αποφεύγεις την επικριτική διάθεση η οποία θα μπορούσε να ψυχράνει μία σχέση.

Τα επαγγελματικά του Αιγόκερω το 2024

Οι εκλείψεις αυτής της χρονιάς στον άξονα Κριού-Ζυγού καταδεικνύουν πως κατά διαστήματα θα σε απασχολούν αρκετά τα θέματα τα οποία αφορούν  την καριέρα, τη δουλειά, τους επαγγελματικούς σου στόχους, αλλά και το αν και κατά πόσο αυτοί επηρεάζουν προσωπικές επιδιώξεις και την προσωπική σου ζωή σε γενικότερο πλαίσιο. 

Ο Μάρτιος, ο Απρίλιος και ο Οκτώβριος είναι οι μήνες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε εξελίξεις όσον αφορά τα επαγγελματικά ζητήματα. Πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση σχετίζεται με τη δουλειά θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή στα δεδομένα που υπάρχουν και να αποφύγεις όσο περισσότερο γίνεται την παρόρμηση -η οποία είναι χαρακτηριστικό των εκλείψεων σε αυτό τον άξονα- καθώς θα μπορούσε να σε οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις και βιαστικές ενέργειες. Ενδεχομένως κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς να υπάρξουν κάποιες αλλαγές σε θέματα που αφορούν τη δουλειά, αυτές οι αλλαγές θα χρειαστούν ευελιξία προκειμένου να μπορέσεις να τις διαχειριστείς καλύτερα και να μην επηρεάσουν τους δικούς σου στόχους.

Η επικοινωνία θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη προσέγγιση και τη διευθέτηση διαφόρων ζητημάτων, μην αγνοήσεις τη δύναμη που έχει μία συζήτηση και ένας διάλογος καθώς μέσω αυτών θα μπορείς να διευθετείς πιο εύκολα κάθε ζήτημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2024

Για σένα που είσαι Αιγόκερως να ξέρεις ότι το 2024 σε περιμένει γεμάτο εκπλήξεις. Μάθε τα καλά νέα στο 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529.

Διάβασε επίσης:

Πως θα είναι ο Αιγόκερως στα αισθηματικά του το 2024.

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης: