Καρκίνος 2024: Έγκυρες ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου
Βαθμολογία: 
No votes yet

Καρκίνε το 2024 είναι ένα έτος που θα σε βάλει στη διαδικασία να αξιολογήσεις και πιθανό να επαναπροσδιορίσεις αρκετές από τις αντιλήψεις που ήταν αδιαπραγμάτευτες για εσένα, καθώς φαίνεται πως θα υπάρξουν μία σειρά γεγονότων και καταστάσεων οι οποίες θα σε οδηγήσουν σε αυτό. Αυτό είναι πιθανό να έχει ήδη ξεκινήσει από την προηγούμενη χρονιά και τώρα απλά να συνεχιστεί. Διαβάστε παρακάτω τι περιμένει τον Καρκίνο το 2024 από την αστρολόγο Φούλα Γρηγοροπούλου.

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο με τις κρίσιμες ημερομηνίες του 2024

Ο Κρόνος που θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων θα δημιουργήσει ή θα ενισχύσει την ανάγκη εσωτερικών ξεκαθαρισμάτων, κάτι που σε πρακτικό επίπεδο μπορεί να βάλει κάποιες σχέσεις «στον πάγο» και να απομακρυνθείς από ανθρώπους που θεωρείς πως δεν έχετε το ίδιο σύστημα αξιών. Επίσης φέτος με τη θέση του Κρόνου θα υπάρχει το κίνητρο για να κυνηγήσεις κάποιους στόχους σου -κυρίως αυτούς που έχουν ένα βαθμό δυσκολίας- καθώς φαίνεται πως ο Κρόνος θα σου χαρίσει υπομονή, επιμονή και αντοχή, οι οποίες θα βρουν πρόσφορο έδαφος στην επίτευξη δύσκολων στόχων.

Κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδίου σου θα αρχίσουν να σκέφτονται ένα μεταπτυχιακό ή κάποιο πρόγραμμα σπουδών το οποίο θα ενισχύσει τις γνώσεις τους.  Να θυμάσαι πως φέτος είναι μία πολύ καλή χρονιά για να επενδύσεις σε οτιδήποτε μπορεί να σου προσφέρει νέες γνώσεις και να διευρύνει τους πνευματικούς σου ορίζοντες, ακόμα και αν αυτό είναι ένα ταξίδι.

Ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου έως και τα τέλη Μαΐου καταδεικνύοντας πως ούτε αυτή τη χρονιά θα λείψουν οι νέοι φίλοι, η συμμετοχή σου σε διάφορες δράσεις (εθελοντικές και μη) και η ενασχόληση σου με τα «κοινά» σε κάποιες ομάδες στις οποίες είσαι μέλος. Η επαφή με ομοϊδεάτες, με ανθρώπους που μπορείς να συνεννοηθείς, θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο για τη διάθεσή σου όλη αυτή τη χρονιά για αυτό αξίζει να επιλέγεις προσεκτικά τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεσαι.

Στις 26/5 ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων (όπου και θα παραμείνει μέχρι τον Ιούνιο της επόμενης χρονιάς) καταδεικνύοντας πως το δεύτερο μισό του 2024 θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις σκέψεις, τα συναισθήματά σου και οτιδήποτε πηγάζει από αυτά. 

Από τον Ιούνιο ξεκινά μία περίοδος που θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε πράγματα που βοηθούν τη διάθεση και τη ψυχολογία σου, φαίνεται πως θα υπάρξουν και ευκαιρίες/λύσεις για να βελτιώσεις πολλά από αυτά που σου δημιουργούν εσωτερική ανησυχία. Να θυμάσαι πως η διαίσθησή σου θα είναι ιδιαίτερα έντονη με αυτή τη θέση του Δία, για αυτό χρειάζεται να τη λαμβάνεις υπόψιν σου πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση.

Ο Πλούτωνας θα βρίσκεται μέχρι τις 20/1 στο ζώδιο του Αιγόκερω σε αυτή τη θέση θα ξαναπεράσει το Σεπτέμβριο μέχρι τα μέσα του Νοεμβρίου και έπειτα θα αποχωρήσει από αυτό το ζώδιο, καταδεικνύοντας πως λίγο πριν την οριστική του αποχώρηση θα επηρεάσει μόνο όσους έχουν γεννηθεί κατά τις δύο τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες ριζικές αλλαγές στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, οι οποίες θα καθορίσουν τις επόμενες αποφάσεις και κινήσεις σου αλλά και τον τρόπο που βλέπεις τις σχέσεις σε ευρύτερο πλαίσιο.

Από τις 21/1 ο Πλούτωνας θα περάσει στον Υδροχόο θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου και μετά ξανά από Νοέμβριο, καταδεικνύοντας πως το παραπάνω διάστημα θα έρθουν στο προσκήνιο βαθιά συναισθήματα, απωθημένα του παρελθόντος και οτιδήποτε είχες καταπιέσει.

Σε πρακτικό επίπεδο θα αρχίσεις να σκέφτεσαι θέματα που αφορούν οικονομικά δικά σου αλλά σχετικά και με άλλους, όπως συνεταίρους ασφαλιστικούς φορείς και τράπεζες,  αυτό είναι κάτι που θα γίνει εμφανές μόνο σε όσους έχουν γεννηθεί κατά τις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου σου, όπου θα βρεθούν υπό την άμεση επιρροή του Πλούτωνα.

Οι εκλείψεις αυτής της χρονιάς θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Κριού-Ζυγού (25/3, 8/4 και 2/10) καταδεικνύοντας πως θέματα που αφορούν την καριέρα και την οικογένεια θα έρθουν αρκετές φορές στο προσκήνιο, πιθανό να σου δημιουργήσουν διλήμματα ή να φέρουν νέα δεδομένα σε αυτούς τους δύο τομείς.

Η μοναδική έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων (18/9) πιθανό να φέρει στο προσκήνιο σχέσεις με συγγενείς, γνωστούς και άλλα πρόσωπα που βρίσκονται είτε στο στενό είτε στο ευρύτερο σου περιβάλλον, καταδεικνύοντας πως ήρθε η ώρα αλλαγών.

Τα αισθηματικά του Καρκίνου το 2024

Φέτος σημαντικό ρόλο για τη σύναψη ή εξέλιξη οποιασδήποτε σχέσης ή γνωριμίας θα παίξει η κοσμοθεωρία του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει, καθώς η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων καταδεικνύει πως θα είναι πολύ δύσκολο να εξελιχθεί μία γνωριμία με έναν άνθρωπο αν δεν βλέπετε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο κι αν δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, τουλάχιστον σε ζητήματα που είναι σημαντικά για εσένα.

Μέσα από το φίλτρο του Κρόνου θα αξιολογείς τις γνωριμίες που θα κάνεις, οι οποίες φαίνεται πως μέχρι και τα τέλη Μαΐου θα έρχονται από τους ανθρώπους που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον, από τη συμμετοχή σου σε δραστηριότητες, εθελοντικές δράσεις και από τους ανθρώπους που είναι συνάδελφοί σου. 

Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να έρθεις πολύ κοντά με ένα νέο ή παλιό συνάδελφο και η δουλειά να αποκτήσει ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα χρειαστεί να δίνεις προσοχή  στη γνώμη του συντρόφου σου για κάποια ζητήματα όπως επίσης και σε απόψεις που μπορεί να έχει και να αποφεύγεις την επικριτική διάθεση, η οποία είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει αποστάσεις σε μία σχέση.

Φέτος είναι μία καλή χρονιά για να ξεκινήσεις μαζί με το ταίρι σου μία δραστηριότητα ή να συμμετάσχετε σε μία ομάδα ανθρώπων που ακολουθούν μία ενδιαφέρουσα δραστηριότητα ή εθελοντική δράση, καθώς η επαφή με ομοϊδεάτες θα βοηθήσει πάρα πολύ και τη σχέση σας αλλά και τη διάθεσή σας ως μονάδα. 

Αν έχεις γεννηθεί κατά τις δύο τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου και βρίσκεσαι για λίγο χρόνο ακόμα υπό την επιρροή του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα χρειαστεί να αποφύγεις οποιαδήποτε παρορμητική απόφαση αφορά μία σχέση, μία γνωριμία ή την προσωπική σου ζωή σε γενικότερο πλαίσιο, καθώς είναι πιθανό μία τέτοια απόφαση να φέρει ένα ντόμινο αλλαγών οι οποίες θα διαφοροποιήσουν το σκηνικό στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων.

Τα επαγγελματικά του Καρκίνου το 2024

Αυτή η χρονιά μέσα από κάποιες καταστάσεις θα σου δώσει το έναυσμα να «κυνηγήσεις» περισσότερο κάποια επαγγελματικά θέματα, να ασχοληθείς με πιστοποιήσεις και σεμινάρια μέσα από τα οποία μπορείς να αποκτήσεις μεγαλύτερη εξειδίκευση στη δουλειά σου και να κερδίσεις νέες γνώσεις.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον όπως και κάποιοι συνάδελφοί σου θα είναι ένθερμοι υποστηρικτές των σχεδίων σου κάτι που θα σου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο για να κυνηγήσεις επαγγελματικούς στόχους, καθώς η επαφή με τους κατάλληλους ανθρώπους φέτος θα παίξει σημαντικό ρόλο όχι μόνο στη διάθεσή σου αλλά και στην επίτευξη των στόχων σου.

Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Κριού-Ζυγού καταδεικνύουν πως ίσως να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στη δουλειά ή να υπάρχουν στιγμές που θα νιώθεις πως ο κόπος και οι προσπάθειές σου δεν βρίσκουν ανταπόκριση, μην αφήσεις τέτοιου είδους σκέψεις να αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα για να προσπαθήσεις κάποια πράγματα που θέλεις να επιτύχεις, καθώς να θυμάσαι πως όλα θα εξαρτηθούν από τη δική σου δράση.

Ιδιαίτερα τον Απρίλιο που θα πραγματοποιηθεί η ολική έκλειψη Ηλίου στη 19η μοίρα του Κριού (8/4) μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο όλα τα παράπονα που σχετίζονται με τη δουλειά και αυτό είναι κάτι που ίσως να σε οδηγήσει σε μία παρορμητική απόφαση σχετικά με αυτή, η οποία θα αλλάξει τα δεδομένα στη συνέχεια, για αυτό επίλεξε με προσοχή τις κινήσεις αλλά και τις αποφάσεις σου.

Η ευελιξία είναι ένα προτέρημα που θα παίξει βασικό ρόλο μέσα σε αυτή τη χρονιά, καθώς αν την αξιοποιήσεις θα μπορέσεις να αποφύγεις κάποιες δύσκολες καταστάσεις στη δουλειά και να μην τις αφήσεις να επηρεάσουν τον τρόπο που βλέπεις και αντιμετωπίζεις όλα αυτά που την αφορούν. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2024

Για σένα που είσαι Καρκίνος θα έχεις πολλές αλλαγές το 2024. Μάθε ακριβώς τι θα γίνει! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529.

Διάβασε επίσης:

Πως θα είναι ο Καρκίνος στα αισθηματικά του το 2024.

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
875 ΚΛΗΣΗ