Υδροχόος 2024: Έγκυρες ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου
Βαθμολογία: 
No votes yet

Υδροχόε το 2024 είναι μία σημαντική χρονιά για εσένα καθώς θα σε βάλει στη διαδικασία υλοποίησης πρωτοποριακών ιδεών και επίτευξης προσωπικών στόχων, για τους οποίους φαίνεται πως θα κοπιάσεις και θα δουλέψεις αρκετά, κάτι που θα αλλάξει τις ισορροπίες και τις προτεραιότητες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη ζωή σου. Διαβάστε παρακάτω τι περιμένει τον Υδροχόο το 2024 από την αστρολόγο Φούλα Γρηγοροπούλου.

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Υδροχόο με τις κρίσιμες ημερομηνίες του 2024

Ο Κρόνος θα βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους στο ζώδιο των Ιχθύων «προστάζοντας» συνετή οικονομική διαχείριση αλλά και μία πιο συνειδητή «επαφή» με τους πόρους, τα έσοδα και τα έξοδα σου. 

Φέτος θα χρειαστεί να αποφύγεις τις παρορμητικές αγορές, να μην παρασυρθείς από πρόσκαιρες επιθυμίες και όσο γίνεται να οριοθετήσεις τα έξοδά σου, η θέση του Κρόνου είναι πολύ καλή για να ξεκινήσεις και αποταμίευση.

Ο Δίας θα βρίσκεται έως τις 25/5 στο ζώδιο του Ταύρου φέρνοντας ευκαιρίες σε οτιδήποτε σχετίζεται με την οικογένεια και το σπίτι. 

Μέχρι και τα τέλη Μαΐου είναι να καλό διάστημα για να διευθετήσεις κάποια οικογενειακά ζητήματα, να μετακομίσεις (αν θέλεις κάτι τέτοιο) αλλά και να αγοράσεις ή να πουλήσεις ένα ακίνητο. Μάλιστα η απόλυτη σύνοδος του με τον Ουρανό στα τέλη του Απριλίου καταδεικνύει πως τότε μπορεί να προκύψει και μία ξαφνική ευκαιρία σχετικά με τα παραπάνω.

Από τις 26/5 ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, στη νέα του θέση θα παραμείνει για μία ολόκληρη χρονιά και θα ενισχύσει τη δημιουργική σου διάθεση, θα φέρει περισσότερες κοινωνικές συναναστροφές αλλά και περισσότερες αισθηματικές επιτυχίες. 

Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι να μην ανοίξεις πολλά «μέτωπα» ταυτόχρονα στον αισθηματικό τομέα (κάτι τέτοιο είναι πιθανό με την παρουσία του Δία σε αυτό το ζώδιο) καθώς μετά ενδεχομένως να προκύψουν μπερδέματα.

Ο Πλούτωνας θα περάσει στο ζώδιό σου αυτή τη χρονιά και θα παραμείνει σε αυτό για τα επόμενα 20 περίπου έτη, καταδεικνύοντας κομβικές αλλαγές στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι σχεδόν τα πάντα. Από τις 21/1 έως και την 1/9 και μετά ξανά στις 20/11 όπου θα περάσει στο ζώδιό σου χωρίς να επιστρέψει ξανά ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω, φαίνεται πως θα πάρεις μία «πρώτη γεύση» για τις αλλαγές που επίκεινται, φέτος θα επηρεάσει μόνο όσους έχουν γεννηθεί τις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου σου.

Οι εκλείψεις αυτής της χρονιάς θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Κριού-Ζυγού (25/3, 8/4 και 2/10) καταδεικνύοντας πως κατά διαστήματα θα σε απασχολούν ζητήματα τα οποία αφορούν τους συγγενείς, φίλους, κουμπάρους και διάφορα άλλα πρόσωπα που βρίσκονται στον περίγυρό σου. Ενδεχομένως να υπάρξουν και κάποιες αντιπαραθέσεις με αφορμή διαφορετικές απόψεις, προσπάθησε να μην τις αφήσεις να γίνουν η αιτία ρήξεων σε κάποιες σχέσεις.

Η μοναδική έκλειψη που δεν θα πραγματοποιηθεί στον παραπάνω άξονα είναι η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα γίνει στις 18/9 στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων καταδεικνύοντας πως το φθινόπωρο η διαχείριση των οικονομικών ζητημάτων  χρειάζεται να γίνει η προτεραιότητα σου, ώστε να μην προκύψουν θέματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν πίεση.

Τα αισθηματικά του Υδροχόου το 2024

Αυτή είναι μία πολλά υποσχόμενη χρονιά για τον αισθηματικό τομέα ιδιαίτερα κατά το δεύτερο μισό της που ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων, μία θέση από την οποία θα ευνοήσει το φλερτ, τη διασκέδαση, τις νέες γνωριμίες και πολύ πιθανό να φέρει και ένα νέο έρωτα.

Αν είσαι ελεύθερος θα υπάρχουν ευκαιρίες καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς να κάνεις γνωριμίες και να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που θα σου φανούν ενδιαφέροντα, όμως μετά τις 26/5 αυτές οι ευκαιρίες θα αυξηθούν με γεωμετρική πρόοδο και θα έρθουν δυνατές συγκινήσεις σε αισθηματικό επίπεδο. Βέβαια αυτή τη χρονιά ελλοχεύει ο κίνδυνος να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο από ότι χρειάζεται σε γνωριμίες, οι οποίες δεν θα σου προσφέρουν τα «εχέγγυα» που ζητάς, για αυτό η αξιοποίηση της ορθής κρίσης και της διάκρισης είναι απαραίτητη, ώστε να μην μπεις σε μία διαδικασία να ανοίξεις πολλά «μέτωπα» ταυτόχρονα  στην προσωπική σου ζωή, τα οποία θα δημιουργήσουν συναισθηματικά μπερδέματα.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το πρώτο μισό αυτής της χρονιάς θα έχει ευκαιρίες για να αλλάξεις μαζί με το ταίρι σου το χώρο που ζείτε ακόμα και να αλλάξετε σπίτι, αν αυτό είναι κάτι που επιθυμείτε.

Κατά το δεύτερο μισό της χρονιάς θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για εξόδους, επαφές με αγαπημένους σας συγγενείς, φίλους, γνωστούς, περισσότερες κοινωνικές συναντήσεις και γενικά περισσότερες «αφορμές» για να αφιερώνετε χρόνο σε οτιδήποτε σας γεμίζει! 

Προσοχή θα χρειαστεί ο οικονομικός τομέας, κυρίως αν έχεις κοινό ταμείο μαζί με το σύντροφό σου, καθώς κάποιες στιγμές μπορεί να «παρασυρθείτε» από διάφορες επιθυμίες και τελικά το ταμείο να βγει μείον!

Οι δύο τελευταίοι μήνες αυτής της χρονιάς (Νοέμβριος και Δεκέμβριος) θα χρειαστούν προσοχή καθώς η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα μπορεί να φέρει μία νευρικότητα σε μία σχέση ή μία γνωριμία, κάτι που με τη σειρά του ενδεχομένως να επηρεάσει τις κινήσεις και τις αντιδράσεις σου. Από τις 6/12 που ο Άρης θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του σε αυτό το ζώδιο, θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή σε παρελθοντικά γεγονότα καθώς αυτά θα δίνουν αφορμές για αντιπαραθέσεις.

Τα επαγγελματικά του Υδροχόου το 2024

Με την παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της χρονιάς πρωταρχικό μέλημα για εσένα θα είναι ο οικονομικός τομέας. Η ανάγκη για ενίσχυση των εσόδων σου θα σου δίνει το κίνητρο για την επίτευξη επαγγελματικών στόχων αλλά και την εύρεση νέων πόρων. Η κάθε επαγγελματική πρόταση ή επαγγελματική συμφωνία θα αξιολογείται με το αν και κατά πόσο μπορεί να αυξήσει τα έσοδα σου, κάτι το οποίο θα είναι πολύ σημαντικό για εσένα. 

Οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες φέτος θα είναι εξαιρετικές, αξιοποίησε τες καθώς θα μπορέσεις να κάνεις επικερδείς επαγγελματικές συμφωνίες.

Από τα τέλη Ιανουαρίου έως τις αρχές του Σεπτεμβρίου θα είναι ένα εξαιρετικό διάστημα που θα φέρει νέες πρωτοποριακές ιδέες σχετικά με τη δουλειά σου. Αξιολόγησέ και αξιοποίησε τις ιδέες που θα έχεις κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος, καθώς φαίνεται πως μπορούν να ανοίξουν μέχρι και ένα διαφορετικό επαγγελματικό πεδίο δράσης.

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή καθώς η διαχείριση και η διευθέτηση επαγγελματικών ζητημάτων -κυρίως αν σε αυτά υπάρχουν εκκρεμότητες από το παρελθόν- δεν θα είναι και τόσο εύκολη υπόθεση.

Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα χρειαστεί να κάνεις συνετές κινήσεις και να παίρνεις τις αντίστοιχες αποφάσεις, βλέποντας πόσο κερδισμένος θα βγεις μακροπρόθεσμα και όχι βραχυπρόθεσμα. 

Αν έχεις γεννηθεί κατά τις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου σου κάποια συνεργασία σου μπορεί να φτάσει σε ένα σημείο καμπής φέτος και να χρειαστεί να «μεταμορφωθεί» προκειμένου να μπορέσει να εξελιχθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2024

Για σένα που είσαι Υδροχόος το 2024 αναμένεται άκρως ενδιαφέρον. Μάθε γιατί! Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529.

Διάβασε επίσης:

Πως θα είναι ο Υδροχόος στα αισθηματικά του το 2024.

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
875 ΚΛΗΣΗ