Ζυγός 2024: Έγκυρες ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Από την Φούλα Γρηγοροπούλου
Βαθμολογία: 
No votes yet

Ζυγέ το 2024 είναι ένα έτος κατά τη διάρκεια του οποίου θα τονιστεί ιδιαίτερα ο τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων και εσύ θα κληθείς να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα σε αυτές και να θέσεις τα όριά σου. 

Αυτό δείχνουν οι τρεις από τις τέσσερις εκλείψεις αυτής της χρονιάς που θα πραγματοποιηθούν στο δικό σου άξονα (Κριού-Ζυγού) και θα φέρουν στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία αφορούν προσωπικές σχέσεις καθώς και συνεργασίες. Διαβάστε παρακάτω τι περιμένει τον Ζυγό το 2024 από την αστρολόγο Φούλα Γρηγοροπούλου.

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Ζυγό με τις κρίσιμες ημερομηνίες του 2024

Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 25/3 θα στρέψει την προσοχή σου σε μία σχέση η οποία μπορεί να έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα το τελευταίο διάστημα, η παρορμητική διάθεση θα είναι έντονη προσπάθησε να την αποφύγεις, καθώς οι αποφάσεις και οι κινήσεις σου θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για τη συνέχεια.

Τον Απρίλιο και συγκεκριμένα στις 8/4 με την ολική έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού είναι πιθανό να έρθουν στο προσκήνιο κάποια συναισθηματικά «τραύματα» από το παρελθόν και θα χρειαστεί να τα διευθετήσεις (σε εσωτερικό επίπεδο και ύστερα σε πρακτικό) ώστε να μπορέσεις να τα αφήσεις οριστικά πίσω σου.

Τέλος η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 2/10 σε σύνοδο με τον Ερμή, δείχνει πως η επικοινωνία θα είναι απαραίτητη για να ξεκαθαρίσει η εικόνα σε σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα, να θυμάσαι πως χωρίς καλή επικοινωνία και διάθεση για διάλογο θα είναι πολύ δύσκολο να διευθετηθεί οτιδήποτε. 

Επίσης οι εκλείψεις στο δικό σου άξονα καταδεικνύουν πως αυτή τη χρονιά με όλα τα ξεκαθαρίσματα που θα γίνουν στις σχέσεις σου, κάποιες από αυτές φαίνεται πως θα μείνουν πίσω στο παρελθόν αλλά κάποιες άλλες θα ενισχυθούν, πολύ πιθανό να ξεκινήσουν και νέες σχέσεις πολύ σημαντικές για εσένα είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Κρόνος θα βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της χρονιάς στο ζώδιο των Ιχθύων καταδεικνύοντας πως το 2024 θα έχει αρκετή δουλειά, εργασιακές υποθέσεις και μία πιεστική καθημερινότητα σε γενικότερο πλαίσιο. Ίσως κάποιες στιγμές να νιώθεις πως δεν υπάρχει ανταπόδοση για τη δουλειά σου, όμως να θυμάσαι πως αργά ή γρήγορα θα υπάρξει ανταμοιβή.

Ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου έως και τις 25/5 φέρνοντας ευκαιρίες μέχρι και το Μάϊο να τακτοποιήσεις οικονομικά, κληρονομικά ζητήματα, εκκρεμότητες που έρχονται από το παρελθόν καθώς και να διευθετήσεις ζητήματα δανείων ή άλλων υποχρεώσεων που σχετίζονται με αυτόν τον τομέα.

Από τις 26/5 ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων από τη νέα του θέση θα είναι πολύ φιλικός προς τη δική σου ενέργεια και το δεύτερο μισό αυτού του έτους φαίνεται πως θα έχει ταξίδια, διασκέδαση, νέες γνωριμίες, κοινωνικές συναναστροφές και επαφές με κόσμο.

Ο Πλούτωνας κοντεύει να ολοκληρώσει το ταξίδι του στο ζώδιο του Αιγόκερω (φέτος θα βρίσκεται σε αυτό έως τις 20/1 και έπειτα από 2/9 έως 19/11) δημιουργώντας για πολύ λίγο ακόμα μία πίεση που θα αφορά οικογενειακές υποχρεώσεις και ζητήματα σπιτιού σε όσους έχουν γεννηθεί κατά τις δύο τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου.

Στις 21/1 θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου (θα παραμείνει μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου και έπειτα θα περάσει οριστικά στις 20/11 όπου θα παραμείνει για τα επόμενα 20 περίπου έτη) καταδεικνύοντας πως οι προσωπικές σου προτεραιότητες θα ξεκινήσουν σταδιακά να αλλάζουν, αυτό φέτος θα γίνει εμφανές μόνο σε όσους έχουν γεννηθεί κατά τις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου σου.

Τα αισθηματικά του Ζυγού το 2024

Το 2024 είναι ένα έτος που η καθημερινότητα θα έχει αρκετές απαιτήσεις, όμως φαίνεται πως θα υπάρχουν και ευκαιρίες να αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή, να δεις φίλους σου, να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις, αυτές οι ευκαιρίες θα αρχίσουν να πληθαίνουν κατά το δεύτερο μισό αυτής της χρονιάς.

Μέχρι τότε η καθημερινότητα είναι αυτή που θα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στη διάθεσή σου, αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να κάνεις πράγματα με το σύντροφό σου μην αφήσεις αυτή τη σχέση στην τύχη της, καθώς οι δραστηριότητες και η επαφή με το ταίρι σου θα σε αποφορτίζουν, θα σου δημιουργούν ευχάριστα συναισθήματα και θα αποτελούν «το διάλειμμα σου».

Αν νιώθεις πως μία σχέση που έχεις δεν σε εκφράζει πλέον, τότε με τις εκλείψεις αυτής της χρονιάς είναι πιθανό να πάρεις πολύ σημαντικές αποφάσεις οι οποίες θα καθορίσουν την εξέλιξη της.

Σε περίπτωση που έχεις ήδη αφήσει μία σχέση πίσω στο παρελθόν να θυμάσαι πως με την παρουσία του Δία στο ζώδιο των Διδύμων από τις 26/5 θα ξεκινήσει ένα ελπιδοφόρο διάστημα για την προσωπική σου ζωή με ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Πολύ πιθανό να υπάρξει μία γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα σου φανεί ιδιαίτερα ενδιαφέρον και ακόμα πιο ενδιαφέρουσες θα σου φανούν οι απόψεις του!

Αν είσαι ελεύθερος και επιθυμείς να βρεις το ταίρι σου, μετά τις 26/5 οι πιθανότητες για να συμβεί αυτό θα αυξηθούν κατακόρυφα, ιδιαίτερα μέσα από κοινωνικές προσκλήσεις, συναντήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται όχι μόνο στο στενό αλλά και στο ευρύτερο σου περιβάλλον, ταξίδια και εκδρομές!

Τα επαγγελματικά του Ζυγού το 2024

Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων καταδεικνύει πως αυτή η χρονιά θα έχει απαιτήσεις για εσένα σε επίπεδο εργασιακής καθημερινότητας και επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Επίσης είναι πιθανό να νιώθεις ότι τα οφέλη από τη δουλειά σου δεν ανταποκρίνονται στη δική σου προσπάθεια ή πως η εργασία σου δεν εκτιμάται όσο θα ήθελες, όμως να θυμάσαι πως θα έρθει η ανταμοιβή και για την προσπάθειά σου και για την προσήλωση αλλά και για την εργατικότητα σου.

Κατά το δεύτερο μισό αυτής της χρονιάς θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες γνώσεις, επαγγελματικά ταξίδια, πιστοποιήσεις και σεμινάρια, για αυτό αν έχεις στο μυαλό σου κάτι από τα παραπάνω αξίζει να το δεις πιο θερμά μετά τις 26/5, καθώς η θέση του Δία θα είναι πάρα πολύ βοηθητική για οτιδήποτε σχετίζεται με νέες γνώσεις.

Το φθινόπωρο μπορεί να έχει κάποιες παραπάνω απαιτήσεις στη δουλειά, καθώς η μοναδική έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 18/9 ίσως να δημιουργήσει μία έντονη καθημερινότητα, η οποία με τη σειρά της θα επηρεάσει και τη διάθεσή σου.

Ο Σεπτέμβριος ενδεχομένως να είναι ένας πιεστικός μήνας σε επίπεδο εργασιακών υποχρεώσεων και χρονικών ορίων για ζητήματα της δουλειάς, για αυτό όσο μπορείς προσπάθησε να μην αφήσεις εκκρεμότητες, ώστε να είσαι πιο ευέλικτος απέναντι σε τροποποιήσεις που πιθανό να χρειαστεί το καθημερινό σου πρόγραμμα. 

ΖΥΓΟΣ 2024

Για σένα που είσαι Ζυγός το 2024 θα σε ενθουσιάσει. Μάθε για ποιο λόγο. Κάλεσε 14840 ή με μήνυμα στείλε ΖΩΔΙΑ στο 54529.

Διάβασε επίσης:

Πως θα είναι ο Ζυγός στα αισθηματικά του το 2024.

Τελευταία ενημέρωση:
Ημερομηνία δημοσίευσης:
Αγορά πακέτα SMS