Η σεξουαλική πλευρά των 12 ζωδίων.

Βαθμολόγησε: 
Average: 4 (54 votes)
Από την Σμάρω Σωτηράκη

Σεξ: βιολογική ανάγκη ή πράξη απόλυτης ένωσης των ερωτευμένων; Πώς το αντιμετωπίζει κάθε ζώδιο; Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες των αντιπροσώπων των ζωδίων στο παιχνίδι της ερωτικής κατάκτησης και της σεξουαλικής συμπεριφοράς; Σε αυτό το αφιέρωμα δίνονται απαντήσεις στα καυτά ερωτήματα για την σεξουαλική πλευρά των 12 ζωδίων και του τρόπου που εκφράζουν τα ορμέμφυτά τους…

Διάβασε το ζώδιό σου και τον ωροσκόπο σου, για να δεις ποια είναι η δικιά σου σεξουαλική πλευρά.

ΚΡΙΟΣ

Το Κριάρι διεκδικεί θαρραλέα το αντικείμενο του πόθου του. Δεν νοιάζεται για το τι θα γίνει, αν αρέσει ή όχι. Μπαίνει στη μάχη χωρίς να το σκεφτεί, εντελώς παρορμητικά και κάνει τα πάντα για να κατακτήσει τον άλλο. Έτσι κι αλλιώς, λατρεύει το παιχνίδι της κατάκτησης και σε αυτή τη κατάσταση του κυνηγού νιώθει άνετα και οικεία. Οι πιθανές απορρίψεις στην ιδιοσυγκρασία του Κριού δεν κάμπτουν, αλλά μετουσιώνονται σε εφαλτήρια της επόμενης προσπάθειας για κατάκτηση (εδώ ο έρωτας προσφέρει την ηδονή του πολέμου).

Οι σεξουαλικές επιδόσεις του Κριού είναι κορυφαίες! Επιθυμία, πάθος, διάθεση υπάρχουν σχεδόν πάντα! Μπορεί να μην είναι οπαδός της στενής σχέσης αλλά, αναμφισβήτητα είναι οπαδός του πολύ και καλού σεξ, γι’ αυτό παίρνει πάντα την πρωτοβουλία να υμνήσει τον έρωτα, μέσα από την ένωση των δύο κορμιών.

Διαβάστε επίσης:

Ποια ζώδια έχουν αμφιβολίες στον έρωτα!

5 τρόποι για να κάνεις ένα ζώδιο να σε αγαπήσει αληθινά!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος στέκεται παθητικά μπροστά σε αυτόν που θέλει να κατακτήσει και περιμένει σημάδια για να εκδηλωθεί. Συνήθως πλέκει ένα νοητό ιστό γύρω από το άτομο που τον ενδιαφέρει και περιμένει πότε θα πιαστεί στα δίχτυα του. Ένας αξιοπρεπής Ταύρος νιώθει την ανάγκη να αρέσει, να γοητεύει και να αισθάνεται επιθυμητός, γι’ αυτό προκαλεί, αλλά χωρίς να ξεφεύγει από τα όρια του κοινωνικά αποδεκτού (ιδιαίτερα η γυναίκα Ταύρος).

Η σεξουαλική συμπεριφορά του Ταύρου είναι εντυπωσιακή, καθώς στο σεξ εκτονώνει όλες αυτές τις ενέργειες που συγκρατεί στις υπόλοιπες δραστηριότητές του. Μόνο στο σεξ δεν συγκρατείται και αποκαλύπτει τα ένστικτά του. Σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση, προτιμάει να είναι αμυντικός/η, παρά επιθετικός/η.

Διαβάστε επίσης:

Ποια ζώδια έχουν αμφιβολίες στον έρωτα!

5 τρόποι για να κάνεις ένα ζώδιο να σε αγαπήσει αληθινά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ταλέντο του Διδύμου στην ομιλία και στο γράψιμο, του δίνει την ευκαιρία να εκτονώσει τα εξωστρεφή του συναισθήματα. Ωστόσο, αυτό το άτομο είναι νευρικό και ανήσυχο. Θέλει συνέχεια καινούργιες εμπειρίες με σκοπό να εμπλουτίσει τις διανοητικές του ικανότητες, να διευρύνει τους ορίζοντές του και το γνωστικό του πεδίο. Ο Δίδυμος παίρνει άριστα στο παιχνίδι της κατάκτησης, γιατί χρησιμοποιεί το καλύτερο όχημα: ωραία λόγια, καλά διατυπωμένα!

Το σεξ για τον Δίδυμο είναι μία ακόμη εμπειρία! Σαν επικοινωνιακή διαδικασία, δίνει υλικό για επεξεργασία, καθώς επιτρέπει τη διείσδυση στις απόκρυφες πτυχές των εραστών ή των ερωμένων. Η διέγερση αυτού του ατόμου προέρχεται κυρίως από το κοφτερό μυαλό του, που όταν το ενεργοποιήσει ένας έξυπνος άνθρωπος, κερδίζει το μέγιστο της θέρμης του.

Διαβάστε επίσης:

Ποια ζώδια έχουν αμφιβολίες στον έρωτα!

5 τρόποι για να κάνεις ένα ζώδιο να σε αγαπήσει αληθινά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος δεν κατακτά εμφανώς. Πείθει τον υποψήφιο παρτενέρ να τον κατακτήσει, επιβάλλοντας τα συναισθήματά του. Οι άλλοι πρέπει να προσαρμόζονται στις δικές του συναισθηματικές ανάγκες, αλλιώς γίνεται επιθετικός και νευρικός. Συχνά εκφράζει την επιθετικότητά του με σιωπή και δυσθυμία, προκαλώντας σύγχυση στα άτομα που το περιβάλλουν. Αν δεν γίνει το χατίρι του (η ανώριμη, παιδιάστικη εκδήλωση του Καρκίνου), κλείνεται στο «καβούκι» του και «παγώνει» τους άλλους μέχρι που να ικανοποιηθεί για να δώσει και πάλι γέφυρες πρόσβασης.

Το ορμέμφυτο του Καρκίνου είναι ισχυρό, καθώς υποκινεί έντονη συναισθηματική εμπλοκή. Συχνά βέβαια το σεξ για τον Καρκίνο γίνεται μέσο επιβεβαίωσης. Σημασία έχει ότι με τη σεξουαλική ορμή υποκινούνται και εξωτερικεύονται μαζικά τα συναισθήματα, με αποτέλεσμα να επέρχεται απελευθέρωση και ηρεμία.

Διαβάστε επίσης:

Ποια ζώδια έχουν αμφιβολίες στον έρωτα!

5 τρόποι για να κάνεις ένα ζώδιο να σε αγαπήσει αληθινά!

ΛΕΩΝ

Ο δραματικός τρόπος του Λέοντα να εκφράζεται και η ισχυρή του θέληση, τον κάνουν σχεδόν ακαταμάχητο στο ερωτικό παιχνίδι της κατάκτησης. Ο τρόπος που προσεγγίζει το αντικείμενο του πόθου του είναι θερμός, με γενναιότητα και αυτοπεποίθηση, με ειλικρίνεια και χιούμορ, με την λάμψη που εκπέμπεται από την ηλιακή ακτινοβολία του Λέοντα.

Φλογερό ταμπεραμέντο στο σεξ ο Λέοντας, χαρίζει ρώμη και δύναμη στο ταίρι του μέσα από τη σεξουαλική πράξη, την οποία θεωρεί ως την ιερή στιγμή της απόλυτης ένωσης, ακόμη κι αν πρόκειται για εφήμερη κατάσταση, πόσο μάλλον αν μιλάμε για μια σχέση με συναίσθημα. Το σεξ γι’ αυτόν τον άνθρωπο είναι πράξη δημιουργίας! Αν δεν δημιουργεί ένα παιδί, δημιουργεί μία ιερή συνένωση, η οποία του ρίχνει τη σκάλα για να ανέβει στη σκηνή των Ηλυσίων Πεδίων, από όπου θα παίξει το δράμα του.

Διαβάστε επίσης:

Ποια ζώδια έχουν αμφιβολίες στον έρωτα!

5 τρόποι για να κάνεις ένα ζώδιο να σε αγαπήσει αληθινά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάθε Παρθένος που σέβεται το ζώδιό του, δίνεται με πάθος στο σκοπό του, αλλά αν βρει κάποιο εμπόδιο, μετατρέπει αυτή τη δύναμη σε επιθετικότητα που εκφράζει με αυστηρή κριτική. Ακριβώς έτσι αντιδρά και στο παιχνίδι της κατάκτησης. Αρχικά δείχνει τα συναισθήματά του με το να προσφέρει υπηρεσίες στο αντικείμενο του πόθου του. Στη συνέχεια κι όταν έχει κερδίσει τη συμπάθειά του, προσπαθεί να δείξει τα ερωτικά του συναισθήματα. Αν έχει ανταπόκριση, έχει καλώς. Αλλιώς…

Το σεξ για τον Παρθένο είναι περισσότερο παιχνίδι μυαλού και λιγότερο σωματική διέγερση. Αν ο παρτενέρ ερεθίσει το μυαλό του Παρθένου, θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό με την αντίληψη ότι προσφέρει χαρά στον άλλο και τότε θα αποκηρύξει κάθε στεγανό και θα είναι απόλυτα απελευθερωμένος. Γενικά, το ζώδιο της Παρθένου αρέσκεται να απολαμβάνει το ίδιο, διατυμπανίζοντας ότι το κάνει για τους άλλους. Στο σεξ δεν ξεφεύγει από αυτόν τον κανόνα.

Διαβάστε επίσης:

Ποια ζώδια έχουν αμφιβολίες στον έρωτα!

5 τρόποι για να κάνεις ένα ζώδιο να σε αγαπήσει αληθινά!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός συνήθως είναι ένα ευπαρουσίαστο άτομο, που ξέρει να κερδίζει στο παιχνίδι των εντυπώσεων και προκαλεί τον θαυμασμό, τόσο με τη συμπεριφορά του όσο και με την εμφάνισή του, το καλό και προσεγμένο ντύσιμό του, τη θετική του διάθεση. Στο παιχνίδι της κατάκτησης, ο Ζυγός εκδηλώνεται με περισσή αβρότητα, ωραία και πολλά λόγια, επίδειξη ομορφιάς. Και επειδή ασκεί γοητεία, τις πιο πολλές φορές παίρνει έμμεσα τη νίκη, καθώς αφήνει να φανεί ότι κατακτήθηκε και όχι ότι κατέκτησε.

Η σεξουαλική συμπεριφορά του Ζυγού είναι αισθησιακή και θερμή. Η ερωτική πράξη για τον Ζυγό είναι μια ιεροτελεστία, καθώς θα πρέπει να φτιάξει ατμόσφαιρα στον χώρο (αν δεν υπάρχει γύρω του αρμονία, νιώθει ότι χάνεται η μαγεία), να δημιουργήσει ερωτική ένταση, να παρατείνει την επιθυμία με κάθε τρόπο. Η ανάγκη του είναι να νιώσει ενωμένο με το ταίρι του και το σεξ είναι μία εξαιρετικά ηδονιστική ένωση.

Διαβάστε επίσης:

Ποια ζώδια έχουν αμφιβολίες στον έρωτα!

5 τρόποι για να κάνεις ένα ζώδιο να σε αγαπήσει αληθινά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός δεν κατακτά, αλλά σαγηνεύει. Μυστηριακά και μαγικά, μετατρέπεται σε μαγνήτη, που φέρνει κοντά του το ποθούμενο. Είναι ένα άτομο που έχει τεράστια αποθέματα δύναμης, τα οποία δεν είναι ορατά δια γυμνού οφθαλμού, αλλά μόνο δια απογυμνωμένης ψυχής. Ο Σκορπιός αποκαλύπτεται μόνο στους πολύ οικείους και ιδιαίτερα όταν νιώσει ότι ο άλλος έχει καταθέσει τη ψυχή του και δεν υπάρχει λόγος να τον υποψιάζεται.

Η σεξουαλική εμπειρία με έναν Σκορπιό είναι απρόσμενα συγκλονιστική! Και τόσο πιο συγκλονιστική, όσο πιο ερωτευμένος είναι ο Σκορπιός, καθώς όσο περισσότερο αγαπάει τόσο περισσότερο θέλει να γίνει ένα με το ταίρι του, ει δυνατόν να συγχωνευτεί μαζί του και να γίνουν ένα σώμα και μια ψυχή. Τότε ο Σκορπιός απελευθερώνει τις απόκρυφες και ισχυρά λιμπιντικές ενέργειες του ζωδίου του και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό…

Διαβάστε επίσης:

Ποια ζώδια έχουν αμφιβολίες στον έρωτα!

5 τρόποι για να κάνεις ένα ζώδιο να σε αγαπήσει αληθινά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης, συνήθως, δεν θέλει και δεν έχει να κρύψει τίποτε. Αυθόρμητος και άμεσος, διαθέτει την απαιτούμενη τόλμη για να εκτεθεί, πόσο μάλλον στο φλερτ και στον έρωτα. Στο παιχνίδι της ερωτικής κατάκτησης συμμετέχει με θάρρος και συνήθως κερδίζει την προσοχή γιατί η ενέργειά του εκπέμπει κάτι το ειλικρινές και αυθεντικό.

Οι σεξουαλικές επιδόσεις του Τοξότη κορυφώνονται όταν το ταίρι του αγγίζει το μυαλό του και του δίνει πνευματικές προκλήσεις. Διαφορετικά, το άτομο που ανήκει σε αυτό το ζώδιο ή θα αδρανήσει ή θα χάσει την τρυφερότητά του και θα βγάλει τα ζωώδη και όχι τα πνευματικά ένστικτα του Κενταύρου (συμβόλου του ζωδίου του), κάνοντας σεξ μόνο για να καλύψει τις βιολογικές του ανάγκες, χωρίς να παρατείνει την ηδονή και χωρίς να εκφράζει συναίσθημα.

Διαβάστε επίσης:

Ποια ζώδια έχουν αμφιβολίες στον έρωτα!

5 τρόποι για να κάνεις ένα ζώδιο να σε αγαπήσει αληθινά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ακόμη και στον έρωτα, ο Αιγόκερως δεν ρισκάρει την εικόνα του. Αντιθέτως, προσπαθεί να τη διατηρήσει «ατσαλάκωτη» και να είναι σίγουρος ότι δεν θα δεχθεί απόρριψη και δεν θα δώσει δικαίωμα σχολιασμού. Ως εκ τούτου, στο παιχνίδι της κατάκτησης δεν παίζει με τον κλασσικό τρόπο, καθώς δεν αφήνει τον εαυτό του εκτεθειμένο. Συνήθως κινείται σε γνώριμα εδάφη και έχοντας σχεδόν προαποφασίσει τι είναι αυτό που θέλει να ζητήσει από το άτομο που θα προσεγγίσει.

Κάθε Αιγόκερως που σέβεται τον εαυτό του, δεν σπαταλιέται. Αποδίδει σεξουαλικά όταν υπάρχει ένα ωφελιμιστικό υπόβαθρο. Κάτι τέτοιο δεν σημαίνει ότι οι Αιγόκεροι κάνουν σεξ για τα χρήματα ή την κοινωνική επιβολή. Μην ξεχνάμε ότι η συναισθηματική ευφορία και οι επιβεβαιώσεις που δίνει το σεξ, αποτελούν από μόνα τους ένα μεγάλο όφελος, τόσο ψυχικό όσο και βιολογικό!

Διαβάστε επίσης:

Ποια ζώδια έχουν αμφιβολίες στον έρωτα!

5 τρόποι για να κάνεις ένα ζώδιο να σε αγαπήσει αληθινά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ο άνθρωπος που δεν έχει προτιμήσεις στην εμφάνιση ή στους τύπους, αλλά ερωτεύεται ψυχές. Ελκύεται από καλοδιάθετα άτομα που έχουν ευαισθησίες και πνευματικές ανησυχίες. Όταν θέλει να κατακτήσει το έτερον ήμισυ, το προσεγγίζει με ειλικρίνεια και με πολύ φιλικό τρόπο. Έτσι κι αλλιώς, κάθε αξιοπρεπής Υδροχόος βάζει πάνω απ’ όλα τη φιλία και θεωρεί ότι με το ταίρι του είναι “friends with benefits”.

O Υδροχόος ανάβει σεξουαλικά όταν μοιράζεται τις ίδιες ιδέες, ένα κοινό όραμα με το ταίρι του. Πολλές φορές θέλγεται ερωτικά από άτομα που δεν του ταιριάζουν κοινωνικά, μόνο και μόνον επειδή η επαφή μαζί τους υποκινεί τα επαναστατικά ένστικτά του. Διεγείρεται πρώτα πνευματικά και μετά σωματικά! Μέσα από την πνευματική υπερχείλιση ξυπνούν τα πιο βαθιά ένστικτά του. Αλλιώς αναλώνεται στον κόσμο των ιδεών και αντλεί επιβεβαίωση απ’ αυτόν.

Διαβάστε επίσης:

Ποια ζώδια έχουν αμφιβολίες στον έρωτα!

5 τρόποι για να κάνεις ένα ζώδιο να σε αγαπήσει αληθινά!

ΙΧΘΥΣ

Άτομο με φαντασία, διαίσθηση, συναισθηματική υπερχείλιση, ευαισθησία και ενσυναίσθηση ο Ιχθύς, εξυμνεί τον έρωτα και τον προτιμά ως κατάσταση βγαλμένη από τα παραμύθια του. Κάθε Ιχθύς έχει μια ιδιαίτερη ικανότητα στο παιχνίδι της ερωτικής κατάκτησης, καθώς απορροφά τη μαγνητική δύναμη των αρχετύπων που υπάρχουν σε αφθονία σε αυτό το ζώδιο και δημιουργεί μία παραμυθένια ατμόσφαιρα, που ξυπνά αυτόματα τις αισθήσεις και τα συναισθήματα.

Η σεξουαλική συμπεριφορά του Ιχθύ είναι φλογερή όταν υπάρχει το υπόβαθρο της αγάπης με το ταίρι του. Η φαντασία του είναι οξύτατη και παίζει σημαντικό ρόλο στο σεξ καθώς, ουσιαστικά, γι’ αυτόν τον άνθρωπο το σεξ είναι η σωματοποίηση του ρομαντισμού και των ερωτικών αρχετύπων, μια ένωση που δεν έχει αρχή και τέλος, που θα την ήθελε ει δυνατόν συνεχή και παντοτινή...

Διαβάστε επίσης:

Ποια ζώδια έχουν αμφιβολίες στον έρωτα!

5 τρόποι για να κάνεις ένα ζώδιο να σε αγαπήσει αληθινά!

Τελευταία ενημέρωση:
\n